İrenbe ümit inceboz hastaları

sizin problem neydi ? hiç umut olmaz olur mu , yumurta varsa elbet bir gün anne olacağız
Benim 39 yas bitmek uzere.. kardes icin gec kalmışız..35 yasimdan beri denemeler yaptik ama olmadi.. bir anda yumurta rezervi ve kalitesi düştü.. simdi 2 veya en cok 3 toplanabiliyor ama ya dollenmiyor yada olgun çıkmıyor

Benim 39 yas bitmek uzere.. kardes icin gec kalmışız..35 yasimdan beri denemeler yaptik ama olmadi.. bir anda yumurta rezervi ve kalitesi düştü.. simdi 2 veya en cok 3 toplanabiliyor ama ya dollenmiyor yada olgun çıkmıyor
kalite arttırıcı vitaminler verdiler mi daha öncekiler ? aslında kötü bir rakam değil hala umudunuz var

Üroloji doktoru kan testi falan istedi mi ultrason falan. Güzel haberlerle insallah
Yok ilk defa gideceğiz urolojiye ama daha önce ki denemelerimizde eşim ultrasyona girmişti hiçbir sorun yoktu sadece sperm sayısı düşük tekrar ister mi acaba çok masraflı oluyor sürekli git gel tedaviye daha baslamadik bile sonucta

Belli olmaz belki istemeyebilir

Eşim de kararsız tedaviye başlamakta. Aslında istiyor ama maddi olarak altında kalkabilir mi bilemiyor galiba bi erteleyelim diyor bi gidelim diyor . Bende sen bilirsin dedim nasıl uygun görüyorsan öyle yapalım dedim. Sonuçta bunun altına girip daha kötü de olabilir durumumuz

Eşim de kararsız tedaviye başlamakta. Aslında istiyor ama maddi olarak altında kalkabilir mi bilemiyor galiba bi erteleyelim diyor bi gidelim diyor . Bende sen bilirsin dedim nasıl uygun görüyorsan öyle yapalım dedim. Sonuçta bunun altına girip daha kötü de olabilir durumumuz
Haklisin maddiyat önemli ama sen de calissbiliryosan çalış ciddi paralar gidiyor gerçekten bide bebek sahibi olmak isteyip biseyler hele maddi biseyler engelliyorsa daha kötü hissedersin

Back
X