İrenbe ümit inceboz hastaları

Evet iyi tutmuş
Ben de 3.000 civarı bekliyorum
Tabi kişiye göre de değişir
Belki az yumurta görünürse yüksek doz başlar o zaman daha çok tutar
Çok teşekkürler ya tamam sorarım
Yola çıktım yeni
Uzak yoldan gidiyorum
İnşallah yolundadır her şey başlarız

Bir de adetin 3.günü gittiğin muayenede test falan yapıldı mı
Açlık şekerine falan bakıyolarsa kahvaltı yapmayayım diye dedim
Yok hiç bişi bakmadılar bana hiç cnm belki sana daha yuksek baslar bana ilk 300 yazıcaktı sonra ohss olur die vazgeçti 225 doza çevirdi

Çıktım doktordan
Bu ay başlamayalım dedi
Görünen folikül sayısını az buldu
Sağda 2 solda 5 saydı
Bi ay daha teatrio kullan öyle başlayalım dedi
Tabi bide kilo var
Ne yapıp edip bu ay kilo vermem lazım

Heyecanım yarım kaldı ama vardır bunda da bir hayır

Çıktım doktordan
Bu ay başlamayalım dedi
Görünen folikül sayısını az buldu
Sağda 2 solda 5 saydı
Bi ay daha teatrio kullan öyle başlayalım dedi
Tabi bide kilo var
Ne yapıp edip bu ay kilo vermem lazım

Heyecanım yarım kaldı ama vardır bunda da bir hayır
Yaşın kaç senin evet vardır bir hayır sıkma canını hiç

Yaşın kaç senin evet vardır bir hayır sıkma canını hiç
29 yaş
Ama biliyordum ben zaten amh 1.43 tü geçen sene
Yaşa göre düşük yani rezerv
İlk tüp bebek tedavimde de 8-9 tane folikül görünmüştü
14 yumurta toplanmıştı
Kaliteli olsun da az olsun napalım
14 yumurtadan 2 embriyom kalmıştı sadece o zaman
Hayırlısı her şeyin bakalım 1 ay daha bekleyelim
İnşallah diğer ay daha iyi olur

29 yaş
Ama biliyordum ben zaten amh 1.43 tü geçen sene
Yaşa göre düşük yani rezerv
İlk tüp bebek tedavimde de 8-9 tane folikül görünmüştü
14 yumurta toplanmıştı
Kaliteli olsun da az olsun napalım
14 yumurtadan 2 embriyom kalmıştı sadece o zaman
Hayırlısı her şeyin bakalım 1 ay daha bekleyelim
İnşallah diğer ay daha iyi olur
hayırlısı inşallah herşey güzel olur hakkımızda 🙏🏻

Kızlar merhaba bende ümit hanımda tedavi gördüm ve Allaha şükür ki ilk denememizde ikizlerimizi bekliyoruz ümit hanım çok tatlı bir doktor çok gğveniyorum doktoruma hatta gebelik takiplerimi de kendisi yapıyor bende 225 doz ilaç kullanmıştım 42 yumurtam toplandı pco var bende 16 tane embriyom donduruldu elhamdülillah ikisi koyuldu gerisi bekliyor hakkknızda hayırlısı olsun ümit hanım bana uğurlı geldi inşallah sizlere de uğurlu gelir

Kızlar merhaba bende ümit hanımda tedavi gördüm ve Allaha şükür ki ilk denememizde ikizlerimizi bekliyoruz ümit hanım çok tatlı bir doktor çok gğveniyorum doktoruma hatta gebelik takiplerimi de kendisi yapıyor bende 225 doz ilaç kullanmıştım 42 yumurtam toplandı pco var bende 16 tane embriyom donduruldu elhamdülillah ikisi koyuldu gerisi bekliyor hakkknızda hayırlısı olsun ümit hanım bana uğurlı geldi inşallah sizlere de uğurlu gelir
Maşallah 12 hafta olmuş bile
Allah sağ salim kavuştursun miniklere
Doktor hanım bizlere de vesile olur inşallah
Dua edin bizlere malum hamilelerin duası kabul olur derler 😍

Aynen oyle inşallah yüzümüz güler dua edin bize 🙏🏻

Maşallah 12 hafta olmuş bile
Allah sağ salim kavuştursun miniklere
Doktor hanım bizlere de vesile olur inşallah
Dua edin bizlere malum hamilelerin duası kabul olur derler 😍
Canım gördüğüm aklıme gelen herkese çok dua ediyorum inan ki bilirim bu uğurda çaba sarfetmeyi emek verip umut etmeyi ilk tedavim fsrklı yerde oldı negatifti bu pozitif şükür uğraşan herkes pozitif sonuç alsın çok emek ve sabır isteyen bir süreç

Bana ole bişi demedi rahim filmi
Çekilmiştim kasımda okadar . Sen neden çekildin histeroskobi sebebi var mı? Evet yarın sabah kontrol var bakalım umarım herşey yolunda gider..
canım benim düşüğüm var önlem amaçlı yaptı ve rahime çizik attı regl oldum yarın randevu aldım 9 30da allah herkese bebeklerine kavustursun bu mübarek günde.

biraz anlatırmısın kac gun sonra yumurta toplaman oldu doktordan memnunmusun suan cok ilgili ama ne bileyim süreç nasıl
10 gün iğne kullandım yumurtalarımı geliştirici. Çatlatma ipnesi yapıldıktan sonra 36 saat sonra opuya alıyolar zaten. 17 yumurtam varmış. 15 i olgun çıkmış. 12 tanesi döllenmiş. En son kadın 12 taneside 3. Güne geldi, 3 tanesini 3. Gün olarak dondurduk dedi. Geri kalan 9 tanesini 5. Güne getirtcekler sanırım. 5. Gün embryosu yapıcaklar sanırım yarın perşembe 5. Gün oluyor cnku. Tabi 5. Güne gelen olursa. Hayırlısı bakalm.. opudan sonrada birsürü ilaçlar veriyorlar progesteron ipneleri kan sulandırıcı ipnesi,hapı, progesteron fitili, vitamin, estrafem vs. Şuana kadar hiç aksaklık yaşamadım herşey olması gerektiği gibi oldu. İçime sinmeyen bişi yaşamadım. Doktorda çok tatlı bakalm hayırlısı artık

10 gün iğne kullandım yumurtalarımı geliştirici. Çatlatma ipnesi yapıldıktan sonra 36 saat sonra opuya alıyolar zaten. 17 yumurtam varmış. 15 i olgun çıkmış. 12 tanesi döllenmiş. En son kadın 12 taneside 3. Güne geldi, 3 tanesini 3. Gün olarak dondurduk dedi. Geri kalan 9 tanesini 5. Güne getirtcekler sanırım. 5. Gün embryosu yapıcaklar sanırım yarın perşembe 5. Gün oluyor cnku. Tabi 5. Güne gelen olursa. Hayırlısı bakalm.. opudan sonrada birsürü ilaçlar veriyorlar progesteron ipneleri kan sulandırıcı ipnesi,hapı, progesteron fitili, vitamin, estrafem vs. Şuana kadar hiç aksaklık yaşamadım herşey olması gerektiği gibi oldu. İçime sinmeyen bişi yaşamadım. Doktorda çok tatlı bakalm hayırlısı artık
benım bu 3ncu denemem ben aslında bunları biliyorum ama kent hastanesinden hic memnun kalmadım paramla rezil oldum bizimle oynadılar resmen cimere şikayettede bulundum buyuzden sordum cnm olacak insallah ümit hanım cok iyi biri

benım bu 3ncu denemem ben aslında bunları biliyorum ama kent hastanesinden hic memnun kalmadım paramla rezil oldum bizimle oynadılar resmen cimere şikayettede bulundum buyuzden sordum cnm olacak insallah ümit hanım cok iyi biri
Aslında kent hastanesi cok iyidir naptılar mesela

Back
X