- Konu Sahibi Rebelbm1991
Coktan attım ben umutluyum olackAnladm sen bu olumsuzlukları at ama kafandan olumluyu düşün arkana bakma inşallah ümit hanım iyi gelicek bize.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Coktan attım ben umutluyum olackAnladm sen bu olumsuzlukları at ama kafandan olumluyu düşün arkana bakma inşallah ümit hanım iyi gelicek bize.
Hadi hayırlısı bakalımmerhaba arkadaslar ben tedaviye basladım femare tablet ve iğne verdi iki ilacı karıstırıp vurucam 16 sı umıt hnm yokmus ismail bey takip edecek sonrası ne olacak bilmiyorum yakında ki migros yanı eczanesi en ucuz yer pazarlık öneririm suanlık ilaclar 795 tl tuttu haberleşelim arkadaslar taze transfer konulacakmıs
Evet çok şükür evimdeyim. 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Ancak geri kalan embryiolar 5. Güne gelememiş.. bu konuda üzüldüm. 3 tane 3. gün dondurulmuş embriyom war. İllk başta 1 tane koyacaktı ben istemedim israr ettim sonra 2 tane koydu. Bakalım hayırlsıı artık
1 gun yokmus canım evet iyi olacakHadi hayırlısı bakalım
16 sında mı yokmuş sadece ümit hanım
Yoksa sonraki günlerde de yok muymuş
İsmail beyle tanışmış olacan bu arada![]()
Cok sevindim cnm insallah olumlu olacakEvet çok şükür evimdeyim. 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Ancak geri kalan embryiolar 5. Güne gelememiş.. bu konuda üzüldüm. 3 tane 3. gün dondurulmuş embriyom war. İllk başta 1 tane koyacaktı ben istemedim israr ettim sonra 2 tane koydu. Bakalım hayırlsıı artık
İnşallah hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin AllahCok sevindim cnm insallah olumlu olacak
Ay ne güzel ikizlerin olacak inşallahEvet çok şükür evimdeyim. 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Ancak geri kalan embryiolar 5. Güne gelememiş.. bu konuda üzüldüm. 3 tane 3. gün dondurulmuş embriyom war. İllk başta 1 tane koyacaktı ben istemedim israr ettim sonra 2 tane koydu. Bakalım hayırlsıı artık
Walla bende bilmiyorum acıklama yapmadı doktor olablılıyor 5. Güne glmeleri daha zormus .o dondurdukları 3 tane iyi kalitedeymiş bence hersey cok güzel tadını cıkar bu anın dediAy ne güzel ikizlerin olacak inşallah
3. günden 5.güne gelememelerini açıkladılar mı peki
3.gün biraz daha dondursalar iyiymiş aslında ama olsun 3 tane donmuş var çok şükür
Şimdi güzel haberlerini bekliyoruz artık
İyi yapmssn sansn artmsYok yaşınız genç dedi, yönetmelik war dedi 1 tane koyalm dedi embriyolog bende hayr istemıom 2 tane koyun dedim israr ettim
Aynnen zaten bole bi tutmama ihtimali war 1 taneyle riske atamam okadar emek maddi manevi sonucta.. bakalm tek yapmam gereken beklemek.İyi yapmssn sansn artms
İki iğneyi karıstırıp bir iğne femara verdi sana hangi ilacı vermisti cnmAynnen zaten bole bi tutmama ihtimali war 1 taneyle riske atamam okadar emek maddi manevi sonucta.. bakalm tek yapmam gereken beklemek.
Ben o kullandıgını bilmiorum ozel sebebi warmı wermesinn? Ben 150 fostimon 75 merional werdi ikisini karıstırıp yaptım 10 gün boyuncaİki iğneyi karıstırıp bir iğne femara verdi sana hangi ilacı vermisti cnm
Femare yumurta baskılamak İcin verdi banada aynı ilacı verdi 10 adet seklinde 5 5 ama ikisini karıstırıomBen o kullandıgını bilmiorum ozel sebebi warmı wermesinn? Ben 150 fostimon 75 merional werdi ikisini karıstırıp yaptım 10 gün boyunca
merhaba,Ben o kullandıgını bilmiorum ozel sebebi warmı wermesinn? Ben 150 fostimon 75 merional werdi ikisini karıstırıp yaptım 10 gün boyunca
Evet cnm aynen öyle yapacaksın ayrıca ümit hanımın hastasımısınızmerhaba,
aynı şırıngayamı çekip yaptınız?
yok değil bugün ilk defa başlıycam ama şuan gösterilen herşey silinmiş gibi heyecan yaptım galiba biraz :)Evet cnm aynen öyle yapacaksın ayrıca ümit hanımın hastasımısınız