- 27 Aralık 2020
- 396
- 336
- 18
- 45
- Konu Sahibi Rebelbm1991
-
CAnım tüp bebek artık yapmayacağım bitti benim için olursa doğal olsun kendimiz deniyecez artık inş olurAhh kuzum inşallah rabbim bizleri de o mucizeye şereflendiren ek bizde kavuşacağız bebislerimize zor bı surec her yönden üzülmemek elde değil ama tekrar toparlanman lazım o bebisler buraya gelecek
Rabbim yardımcın olsun canm inş bebeğine kavuşacan ben eşimle doğal yoldan denemeye karar verdik yenidenÇok üzgünüm.. Ben de çok negatif aldım.. Yer yeni tedavi bir umut oluyor insana.. Seni en iyi bu süreçten geçenler anlar..
Hayırlısı olsun canım umudunu yitirme tüp bebek deneyip deneyip sekizinci dokuzuncu denemede negatifi görüp doğal yolla hamile kalanlar var rabbim ol desin yeter ki umudunu hiç yitirmeCAnım tüp bebek artık yapmayacağım bitti benim için olursa doğal olsun kendimiz deniyecez artık inş olur
Ewet canm ımudum bitmiyor işte seninde dediğin gibi o bebişler buraya gelecek inşHayırlısı olsun canım umudunu yitirme tüp bebek deneyip deneyip sekizinci dokuzuncu denemede negatifi görüp doğal yolla hamile kalanlar var rabbim ol desin yeter ki umudunu hiç yitirme
Olur inşallah kuzum moralini yüksek tutmalisin ama beslenme düzenine de önem ver bu süreçte olacak o bebiş gelecek burayaEwet canm ımudum bitmiyor işte seninde dediğin gibi o bebişler buraya gelecek inşama doğal yolla inş
Az önce sonuç aldım maalesef negatifinş sen bebeğine kavuşursun
İnşallah canım hepimizinki olsun inşallah mutlu haberlerimizi paylaşalımİnşallah bebişin sana sımsıkı tutunur haberdar et bizide
Kimyasalda vücut sağlıklı bulmadığı gebeliği sonlandırıyor diye biliyorum. Bebek sağlıklı değilse vücut bunu sonlandirip doğal seleksiyon yapıyor yani bu şekilde. Hayırlısı olsun kimyasal olmasa belki sağlıksız bir gebelik olacaktı daha ileri zamanlarda düşecekti ve daha çok uzulecektiniz böyle düşünün bence.Kızlar maalesef benim ikinci kez kimyasal gebelik oldu tam değerler yükseldi diye sevinirken bir anda düştübu durumu yaşayan var mı ? Neden böyle olduğuna artık aklım ermiyor..Sizde durumlar nasıl güzel haberler alan var mı ?
Her zaman hayırlısı diye yola çıkıyoruz demekki hayırlısı böyleymiş canım üzülmemek elde değil biliyorum ama onu içinde hissettiren sonra kaybetseydin daha çok üzülürdün bebişin sağlıklı değilmiş demekki vücut atmak istemiş sakın farklisini düşünme kendini suçlu hissetmeKızlar maalesef benim ikinci kez kimyasal gebelik oldu tam değerler yükseldi diye sevinirken bir anda düştübu durumu yaşayan var mı ? Neden böyle olduğuna artık aklım ermiyor..Sizde durumlar nasıl güzel haberler alan var mı ?
Ben tedavi esnasında sorduğumda aşı olursan birkac ay erteleriz demisti, gebeliğin ilk 3 ayında da aşı yapılmasını istemiyor zaten. Ben 3 ayı bitirdim aşı olabilirsin dedi.Arkadaslar, korona asisi ve tup bebek tedavisi konusunda bir bilgi aldiniz mi acaba merkezden?
Ben ilk doz asimi oldum bugun, Irenbedeki hemsire iki dozu da olduktan ve bir ay bekledikten sonra tedaviye baslarsin dedi..
Umit Hocaya soran oldu mu acaba bu konuyu?
Tesekkurler canim yanit icin..bebegini saglikla kucagina alman dilegiyleBen tedavi esnasında sorduğumda aşı olursan birkac ay erteleriz demisti, gebeliğin ilk 3 ayında da aşı yapılmasını istemiyor zaten. Ben 3 ayı bitirdim aşı olabilirsin dedi.
Merhaba ben de ümit hanım da tedavi gördüm transfer öncesi sordum mutlaka asi ol dedi kısa süre sonra transferim oldu.pozitif oldu bekleyelim mi dedim yok asi olalım dedi ikinci dozu da oldum.bana ısrarla olmamı söyleyince size de böyle diyince şaşırdım açıkçasıBen tedavi esnasında sorduğumda aşı olursan birkac ay erteleriz demisti, gebeliğin ilk 3 ayında da aşı yapılmasını istemiyor zaten. Ben 3 ayı bitirdim aşı olabilirsin dedi.
benim transfer öncesi sadece sinovac vardı ve aşı yeni çıktığı için elimizde yeterince veri yoktu aşı ile ilgili. O yüzden riske atmak istemedi sanırım. Zaten 3 ay bitince de biontech olmamı istedi o aşının hamileler ile ilgili yayınları verileri var elimizde herhangi bir yan etkisi görülmemiş.Merhaba ben de ümit hanım da tedavi gördüm transfer öncesi sordum mutlaka asi ol dedi kısa süre sonra transferim oldu.pozitif oldu bekleyelim mi dedim yok asi olalım dedi ikinci dozu da oldum.bana ısrarla olmamı söyleyince size de böyle diyince şaşırdım açıkçası
Anladım çok teşekkürler. Sağlıkla ilerlesin gebeliğiniz inşallah kucağınıza almak nasip olsunbenim transfer öncesi sadece sinovac vardı ve aşı yeni çıktığı için elimizde yeterince veri yoktu aşı ile ilgili. O yüzden riske atmak istemedi sanırım. Zaten 3 ay bitince de biontech olmamı istedi o aşının hamileler ile ilgili yayınları verileri var elimizde herhangi bir yan etkisi görülmemiş.
Rica ederim. Amin inşallah, sizinki de gönlünüze göre sonuçlanır umarımAnladım çok teşekkürler. Sağlıkla ilerlesin gebeliğiniz inşallah kucağınıza almak nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?