İrenbe ümit inceboz hastaları

Ahh kuzum inşallah rabbim bizleri de o mucizeye şereflendiren ek bizde kavuşacağız bebislerimize zor bı surec her yönden üzülmemek elde değil ama tekrar toparlanman lazım o bebisler buraya gelecek
CAnım tüp bebek artık yapmayacağım bitti benim için olursa doğal olsun kendimiz deniyecez artık inş olur

CAnım tüp bebek artık yapmayacağım bitti benim için olursa doğal olsun kendimiz deniyecez artık inş olur
Hayırlısı olsun canım umudunu yitirme tüp bebek deneyip deneyip sekizinci dokuzuncu denemede negatifi görüp doğal yolla hamile kalanlar var rabbim ol desin yeter ki umudunu hiç yitirme

Hayırlısı olsun canım umudunu yitirme tüp bebek deneyip deneyip sekizinci dokuzuncu denemede negatifi görüp doğal yolla hamile kalanlar var rabbim ol desin yeter ki umudunu hiç yitirme
Ewet canm ımudum bitmiyor işte seninde dediğin gibi o bebişler buraya gelecek inş ama doğal yolla inş

İnşallah canım biliyorum çok zor ama Rabbim duyacak sesimizi geçen ay kimyasal yaşadım bende ama Ümit hanım hiç ara vermeyelim deyince mecbur toparlandım

Kızlar maalesef benim ikinci kez kimyasal gebelik oldu tam değerler yükseldi diye sevinirken bir anda düştü bu durumu yaşayan var mı ? Neden böyle olduğuna artık aklım ermiyor..Sizde durumlar nasıl güzel haberler alan var mı ?

Kimyasalda vücut sağlıklı bulmadığı gebeliği sonlandırıyor diye biliyorum. Bebek sağlıklı değilse vücut bunu sonlandirip doğal seleksiyon yapıyor yani bu şekilde. Hayırlısı olsun kimyasal olmasa belki sağlıksız bir gebelik olacaktı daha ileri zamanlarda düşecekti ve daha çok uzulecektiniz böyle düşünün bence.

Her zaman hayırlısı diye yola çıkıyoruz demekki hayırlısı böyleymiş canım üzülmemek elde değil biliyorum ama onu içinde hissettiren sonra kaybetseydin daha çok üzülürdün bebişin sağlıklı değilmiş demekki vücut atmak istemiş sakın farklisini düşünme kendini suçlu hissetme

Arkadaslar, korona asisi ve tup bebek tedavisi konusunda bir bilgi aldiniz mi acaba merkezden?
Ben ilk doz asimi oldum bugun, Irenbedeki hemsire iki dozu da olduktan ve bir ay bekledikten sonra tedaviye baslarsin dedi..

Umit Hocaya soran oldu mu acaba bu konuyu?

Ben tedavi esnasında sorduğumda aşı olursan birkac ay erteleriz demisti, gebeliğin ilk 3 ayında da aşı yapılmasını istemiyor zaten. Ben 3 ayı bitirdim aşı olabilirsin dedi.

Kızlar selam, daha önce de yazdım diye hatırlıyorum ama belki bir fayda sağlar diye ümit hanımda tecrübemi paylaşmak istedim. Ben 37 yaşındayım. 2 senedir bu yolda mücadele veriyoruz. Önce irenbede ismail küçükle yumurta takibiyle başladık 6 ay kadar denedik ama sonuç alamadık. Sonra ben ümit hanıma geçmek istedim. Eşimin mırfoloji 1, ileri hareket 30 çıktı. Sayı 12 milyon. Ama eşim 2012 de testis kanserinden kemoterapi gördü. Ve kemo öncesi dondurulmuş spermleri var. Ben dna hasarından korktuğum için bunları kullanalım dedim ama sadece spermiyograma güvenip tazeleri kullandılar ve başıma neler geldi özetliyeyim:

2020 temmuzda ilk opumu oldum, 9 toplandı, 6 sı döllendi ve 3 tane 3. Gün embriyo oluştu. Tam transferden 2 gün önce nokta gibi çikolata kisti görüyorum sanki dedi ümit hnm ama kan pıhtısı da olabilir dedi ve 2 tane transfer etti sonuç negatif. Sonra işi çikolata kistine bağladı ve 3 ay geçici menopoza soktu iğneyle. Tabi bunun öncesinde 2. Kez opu oldum. 19 toplandı, 9 u döllendi. 3 taneyi 5. Güne gitsin diye beklertiler hiçbiri gitmedi ( zaten spermden kaynaklanan şüphem iyice arttı) 3. Gün 6 tane donduruldu ve 2 tane koydu. Sonuç kimyasal gebelik. Ardından spermde sorun olabilir demeye başladı. Ama toplamda 4+1 dondurulmuşum kalmıştı. Yine de imha istemedim, en iyi 3 taneyi koyalım hemen dedi. Koydu. Beta hcg 464 çıktı yaşadın hamileyim dedim. Şansti heralde, aynı sperm aynı yumurta? Allah yardım etti dedim. 2 kese oluştu. Biri boş gebelik, diğerinin de 6+2 de kalbi oluşmadı ve gelişimi durdu. 3 hafta önce kürtaj oldum. Şimdi nihayet dondurulmuş sperm kullanıcaz ama biz tutturduğumuz için. Yoksa yine aynı şeyleri yapıcam demişti. İrenbedeki ürolog ise bizi destekledi. Zaten artık aynı şeyi yapmanınbir anlamı yok. Ama keşke öncesinde böyle bi karar verseydik, ümit hanımın yönlendirmesi çok eksik malesef. Kararı artık biz alıyoruz. Zaten beyin fırtınası yapalım diyor. İyi de biz ne biliyoruzki bunu yapıcaz. Labaratuarı için irenbeye gidiyorum yine olmazsa şişli memoriala gidicem.

Ben tedavi esnasında sorduğumda aşı olursan birkac ay erteleriz demisti, gebeliğin ilk 3 ayında da aşı yapılmasını istemiyor zaten. Ben 3 ayı bitirdim aşı olabilirsin dedi.
Merhaba ben de ümit hanım da tedavi gördüm transfer öncesi sordum mutlaka asi ol dedi kısa süre sonra transferim oldu.pozitif oldu bekleyelim mi dedim yok asi olalım dedi ikinci dozu da oldum.bana ısrarla olmamı söyleyince size de böyle diyince şaşırdım açıkçası

benim transfer öncesi sadece sinovac vardı ve aşı yeni çıktığı için elimizde yeterince veri yoktu aşı ile ilgili. O yüzden riske atmak istemedi sanırım. Zaten 3 ay bitince de biontech olmamı istedi o aşının hamileler ile ilgili yayınları verileri var elimizde herhangi bir yan etkisi görülmemiş.

Anladım çok teşekkürler. Sağlıkla ilerlesin gebeliğiniz inşallah kucağınıza almak nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…