- 2 Ocak 2012
- 9.907
- 393
- 413
- Konu Sahibi Rebelbm1991
-
9000 TL verdim yumurta toplama ve bir transfer ucreti.. daha transferimiz olmadi.. 500 TL de yumurta dondurma icin alacaklarmis.. bu rakamlara tabi ilac ucretleri dahil degil..Tüp bebek ücreti ne kadar ödediniz Ümit hanıma
Teşekkür ederim sadece bu kadar mı ücret verdiniz kan alma veya tahlil için başka ücret ödediniz mi doktor kontrolün de falan sadece 9000 verdiniz başladığınız dan bu yana9000 TL verdim yumurta toplama ve bir transfer ucreti.. daha transferimiz olmadi.. 500 TL de yumurta dondurma icin alacaklarmis.. bu rakamlara tabi ilac ucretleri dahil degil..
Merhaba,Teşekkür ederim sadece bu kadar mı ücret verdiniz kan alma veya tahlil için başka ücret ödediniz mi doktor kontrolün de falan sadece 9000 verdiniz başladığınız dan bu yana
Bende tedaviye başladım sanırmm aynı ilerliyorMerhaba,
Doktor kontrolunde para vermedim.. sperm testi icin sanirim 250 TL aldilar.. kan tahlili yapildi iki defa ama hatirlamiyorum ucretlerini, cok buyuk bir rakam degildi.. ayrica kan tahlilini disarda da yaptirabilirsiniz dediler..
Bir de ben tedaviye baslamadan tum tahlillerimi yaptirmistim, zaman kaybi olmasin diye..
Ilaclarnda 6000 TL civari tuttu. Icinde iki ay devam etigim hem esim hem de benim icin vitaminler de dahil..
ama herkesin tedavisi farkli olabiliyor, baska islemler de olabiliyor..
Hayirlisi olur insallah senin icin
Burda deneyimlerimizi paylaştık ümit hanımın hastaları olarak, ayrı bir gruptan mi bahsediyorsunuz bilemedim.Merhaba Ümit hanım için grubunuz hala devam ediyorsa beni de ekler misiniz bende gidicem kendisine yardımınıza ihtiyacım var
Merhaba sanırım öyle bir grup yok daha önce bende sormuştum 2.5 senedir ümit hanıma gidiyorum burdan herkes fikirlerini paylaşıyorMerhaba Ümit hanım için grubunuz hala devam ediyorsa beni de ekler misiniz bende gidicem kendisine yardımınıza ihtiyacım var
Merhaba yaklaşık bir ay önce transfer oldum ilk ikisi kimyasal oldu hiçbir sorun yoktu üçüncüsünde transfer öncesi uyguladı ümit hanım neupogen bana çok şükür hamileyimMerhaba arkadaşlar aranızda transferde neupogen kullanıp hamile kalan var mi faydası nı gören
Teşekkür ederim Peki siz de de guatr var mıMerhaba yaklaşık bir ay önce transfer oldum ilk ikisi kimyasal oldu hiçbir sorun yoktu üçüncüsünde transfer öncesi uyguladı ümit hanım neupogen bana çok şükür hamileyim
Evet bende de var ilaç kullanıyorumTeşekkür ederim Peki siz de de guatr var mı
Bende de var hamile kalınca da yükseliyor o yüzden verdi sanırım ama olmadı benim malasef negatif sonuç aldım bundan önce de iki transferim olmuştu onlarda da hamile kalmıştım ama dokuzuncu haftada kürtaj olmak zorunda kaldım birinde kalp atışını duyduk sonra durdu diğerinde hiç duymamamıştık inşallah siz sağlıklı sıhhatli bir şekilde evladınızı kucağınıza alırsınızEvet bende de var ilaç kullanıyorum
Merhaba yaklaşık bir ay önce transfer oldum ilk ikisi kimyasal oldu hiçbir sorun yoktu üçüncüsünde transfer öncesi uyguladı ümit hanım neupogen bana çok şükür hamileyim
Merhaba,Merhaba yaklaşık bir ay önce transfer oldum ilk ikisi kimyasal oldu hiçbir sorun yoktu üçüncüsünde transfer öncesi uyguladı ümit hanım neupogen bana çok şükür hamileyim
Çok teşekkür ederim inşallah Rabbim size de nasip eder sağlıklaBende de var hamile kalınca da yükseliyor o yüzden verdi sanırım ama olmadı benim malasef negatif sonuç aldım bundan önce de iki transferim olmuştu onlarda da hamile kalmıştım ama dokuzuncu haftada kürtaj olmak zorunda kaldım birinde kalp atışını duyduk sonra durdu diğerinde hiç duymamamıştık inşallah siz sağlıklı sıhhatli bir şekilde evladınızı kucağınıza alırsınız
Merhaba çok teşekkür ederim Rabbim size de sağlıkla nasip etsin inşallahMerhaba,
Oncelikle saglikla kucaginiza alin insallah.
Neupogen uygulamasi transferden kc gun once yapilmisti, progesterona baslamis miydiniz?
Bende öyle düşünüyorum zamanı gelince olacak inşallah ve ben elimden geleni yapmaya çalışacağım teşekkür ederimÇok teşekkür ederim inşallah Rabbim size de nasip eder sağlıklasakın pes etmeyin demek ki zamanı var ben hep öyle düşündüm
Uygulama bilgisi icin tesekkurler.Progestan marka, progesteron ham madde :)Merhaba çok teşekkür ederim Rabbim size de sağlıkla nasip etsin inşallahYanlış olmasın en son kontrole gittiğimde vurdular orada transfer tarihi verdiler 3-4 gün sonraya
Progesteron anlayamadım progestan dediniz sanırım ona transfer öncesi başlamıştım fitil olarak 9.haftaya kadar devam ettik
Şimdi anladım :) Progestan fitile transfer öncesi başlamıştım 9.hafta bıraktık, prolutex kullanıyordum artık bulunmadığı için prolotun depota geçiş yaptık onu da 12.haftada sonlandıracağız :)Uygulama bilgisi icin tesekkurler.Progestan marka, progesteron ham madde :)
Progestan, prolutex, proluton depot gibi cesit marka ve formlarini veriyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?