İrenbe ümit inceboz hastaları

9000 TL verdim yumurta toplama ve bir transfer ucreti.. daha transferimiz olmadi.. 500 TL de yumurta dondurma icin alacaklarmis.. bu rakamlara tabi ilac ucretleri dahil degil..
Teşekkür ederim sadece bu kadar mı ücret verdiniz kan alma veya tahlil için başka ücret ödediniz mi doktor kontrolün de falan sadece 9000 verdiniz başladığınız dan bu yana

Teşekkür ederim sadece bu kadar mı ücret verdiniz kan alma veya tahlil için başka ücret ödediniz mi doktor kontrolün de falan sadece 9000 verdiniz başladığınız dan bu yana
Merhaba,
Doktor kontrolunde para vermedim.. sperm testi icin sanirim 250 TL aldilar.. kan tahlili yapildi iki defa ama hatirlamiyorum ucretlerini, cok buyuk bir rakam degildi.. ayrica kan tahlilini disarda da yaptirabilirsiniz dediler..
Bir de ben tedaviye baslamadan tum tahlillerimi yaptirmistim, zaman kaybi olmasin diye..
Ilaclarnda 6000 TL civari tuttu. Icinde iki ay devam etigim hem esim hem de benim icin vitaminler de dahil..
ama herkesin tedavisi farkli olabiliyor, baska islemler de olabiliyor..
Hayirlisi olur insallah senin icin

Bende tedaviye başladım sanırmm aynı ilerliyor
Umarım sonucu güzel olur

Kızlar merhaba iki kez kimyasal yaşadım iki tüp bebek tedavisi de ümit hanımda oldu şimdi ardışık transfer diye birşey dedi var mı aranızda yaptıran bunu ?

Merhaba Ümit hanım için grubunuz hala devam ediyorsa beni de ekler misiniz bende gidicem kendisine yardımınıza ihtiyacım var

Evet bende de var ilaç kullanıyorum
Bende de var hamile kalınca da yükseliyor o yüzden verdi sanırım ama olmadı benim malasef negatif sonuç aldım bundan önce de iki transferim olmuştu onlarda da hamile kalmıştım ama dokuzuncu haftada kürtaj olmak zorunda kaldım birinde kalp atışını duyduk sonra durdu diğerinde hiç duymamamıştık inşallah siz sağlıklı sıhhatli bir şekilde evladınızı kucağınıza alırsınız

Merhaba yaklaşık bir ay önce transfer oldum ilk ikisi kimyasal oldu hiçbir sorun yoktu üçüncüsünde transfer öncesi uyguladı ümit hanım neupogen bana çok şükür hamileyim
Merhaba yaklaşık bir ay önce transfer oldum ilk ikisi kimyasal oldu hiçbir sorun yoktu üçüncüsünde transfer öncesi uyguladı ümit hanım neupogen bana çok şükür hamileyim
Merhaba,
Oncelikle saglikla kucaginiza alin insallah.
Neupogen uygulamasi transferden kc gun once yapilmisti, progesterona baslamis miydiniz?

Çok teşekkür ederim inşallah Rabbim size de nasip eder sağlıkla sakın pes etmeyin demek ki zamanı var ben hep öyle düşündüm

Merhaba,
Oncelikle saglikla kucaginiza alin insallah.
Neupogen uygulamasi transferden kc gun once yapilmisti, progesterona baslamis miydiniz?
Merhaba çok teşekkür ederim Rabbim size de sağlıkla nasip etsin inşallah Yanlış olmasın en son kontrole gittiğimde vurdular orada transfer tarihi verdiler 3-4 gün sonraya
Progesteron anlayamadım progestan dediniz sanırım ona transfer öncesi başlamıştım fitil olarak 9.haftaya kadar devam ettik

Reactions: 2be
Uygulama bilgisi icin tesekkurler.Progestan marka, progesteron ham madde :)
Progestan, prolutex, proluton depot gibi cesit marka ve formlarini veriyorlar.

Uygulama bilgisi icin tesekkurler.Progestan marka, progesteron ham madde :)
Progestan, prolutex, proluton depot gibi cesit marka ve formlarini veriyorlar.
Şimdi anladım :) Progestan fitile transfer öncesi başlamıştım 9.hafta bıraktık, prolutex kullanıyordum artık bulunmadığı için prolotun depota geçiş yaptık onu da 12.haftada sonlandıracağız :)

Reactions: 2be
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…