İrenbe ümit inceboz hastaları

Ümit hanım çok tatlı ve kibar bir doktor. Sorularınıza anlayışla cevap veren sizi her türlü anlayan biri.
Benim için iletişim de çok önemli olduğundan bana çok iyi geldi kendisi
Ulaşılabilir olması da çok güzel
Mesaj atıyorum sorum olduğumda müsait olduğunda dönüyor kendisi
Çoğu doktor bu şekilde değil genelde hemşirelerle iletişim sağlanıyor başka yerlerde
Tavsiye ederim bir görüşün zaten o elektriği alacaksınız bence
İlk görüşmede tedavi planı çıkarıyor size şunları yapmak gerekir diye
İçinize sinerse başlarsınız
Benim içind e iletişim çok önemli şark görev sebebiyle doğudayım malesef burda yeterli doktor ve hastane yok olan doktorlarda da malesef iletişim adına bir şey yok irenbeyle alakalı duyduklarım 5 kişiden 3 ü hamile iletişimde oldukları gbi işlerindede başarılı oldukları belli

Ümit hanım hastasına karşı çok saygılı ve sevecen bir doktor asla ben bilirim ben yaparım edalarında olan bir doktor değil sizin için en uygun tedavi planını hazırlayıp size sunar ben çok memnunum doktorumdan inşallah sağlıkla doğumlarımız olur tedavide olan arkadaşların da hayırlısı ile mucizelerine kavuşmalarını dilerim

Yakın zamanda doğumun olacak inşallah. Biz en başından sonuna kadar Ümit hanımla devam ettik. Hiç pişman olmadım, tüm personel dahil herşeyden çok memnum. Sadece sgk anlaşması olmadığı için hamile kaldıktan sonraki süreç bayağa maliyetli oluyor. Başka doktora gitmeye içimiz el vermedi, ümit hanıma çok güveniyoruz. İyiki de öyle yapmışız hamilelikte bir sürü riskim çıktı Ümit hanım çok iyi şekilde kontrol altına aldı hepsini.

Yakın zamanda doğumun olacak inşallah. Biz en başından sonuna kadar Ümit hanımla devam ettik. Hiç pişman olmadım, tüm personel dahil herşeyden çok memnum. Sadece sgk anlaşması olmadığı için hamile kaldıktan sonraki süreç bayağa maliyetli oluyor. Başka doktora gitmeye içimiz el vermedi, ümit hanıma çok güveniyoruz. İyiki de öyle yapmışız hamilelikte bir sürü riskim çıktı Ümit hanım çok iyi şekilde kontrol altına aldı hepsini.
Maşallah çok az kalmış doğuma
Allah sağlıkla kavuştursun kızınla seni
Ümit hanım müthiş bir insan
Keşke yakın olsaydım ve bende devam edebilseydim kendisiyle

Rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın ümit hanım gerçekten hem tecrübesine hemde o güleryüzüne olan güvenim sonsuz benim embriyolar Temmuz ayında donduruldu bu ayda histereskopi oldum eylülde transferim var inşallah merak ettiğim şey tek mi yoksa çift mi koyulmasına onlar mı yoksa bizim kararımızı mı dikkate alıyorlar

Rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın ümit hanım gerçekten hem tecrübesine hemde o güleryüzüne olan güvenim sonsuz benim embriyolar Temmuz ayında donduruldu bu ayda histereskopi oldum eylülde transferim var inşallah merak ettiğim şey tek mi yoksa çift mi koyulmasına onlar mı yoksa bizim kararımızı mı dikkate alıyorlar
Birlikte karar veriyorsunuz canım. Sen isteğini söylüyorsun onlar da durumunu değerlendiriyor ona göre şöyle yapalım, böyle yapalım diyorlar. İnşallah hayırlı şekilde sonuçlanır 🙏

Birlikte karar veriyorsunuz canım. Sen isteğini söylüyorsun onlar da durumunu değerlendiriyor ona göre şöyle yapalım, böyle yapalım diyorlar. İnşallah hayırlı şekilde sonuçlanır 🙏
Teşekkürler canım inşallah çift konusunda karşılıklı anlaşırız 11 tane dondurulmuş yumurtam var çünkü:)

Teşekkürler canım inşallah çift konusunda karşılıklı anlaşırız 11 tane dondurulmuş yumurtam var çünkü:)
Ooovvv maşallah, ilk deneme değilse kesin 2 koyarlar zaten. İlk denemede biraz tek embriyo taraftarı olunuyor prosedürler gereği ama ısrar edince yine de iki koyuluyor özellerde.

Ben sormuştum 35 yaşın altına tek koymak zorundayız demişti zaten benim yaşım ve durumum gereği çift koydurmamız gerekiyor düşük riskim çok yüksek olurmuş ikiz olursa. 22 yumurtam toplandı bugün aradılar 19u kaliteli çıkmış bu 19un 13ü döllenmiş bakalım 3e ve 5e kalacaklar mı. Bu ay dinlenip sonrasında transfer bana da. Dualarınıza talibim bende🙏🏻☺️

Çoğul gebelik gerçekten çok zor olabiliyor kızlar. İkiz hamilesi çoğu anne rahim ağzı kısalığı, bebeklerden birinde beslenememe, erken doğum riski vs gibi sorunlarla uğraşıyorlar hep. Tabiki bünye meselesi ama ben tek bebekle bile zor bir hamilelik geçiriyorum kalp, tansiyon, karaciğer hespi error verdi iyiki koyulan iki embriyo birden tutmamış diyorum

Çoğul gebelik gerçekten çok zor olabiliyor kızlar. İkiz hamilesi çoğu anne rahim ağzı kısalığı, bebeklerden birinde beslenememe, erken doğum riski vs gibi sorunlarla uğraşıyorlar hep. Tabiki bünye meselesi ama ben tek bebekle bile zor bir hamilelik geçiriyorum kalp, tansiyon, karaciğer hespi error verdi iyiki koyulan iki embriyo birden tutmamış diyorum
Canım aslında ben şansımı yükseltmek için 27 yaşındayım sorunum sebepsiz infertilite konuldu o yüzden ısrarcı olucam birde transfer gününde illaki eşinde yanınızda olması için şart koşuldumu

Canım aslında ben şansımı yükseltmek için 27 yaşındayım sorunum sebepsiz infertilite konuldu o yüzden ısrarcı olucam birde transfer gününde illaki eşinde yanınızda olması için şart koşuldumu
Esinizden imza alıyorlar belge imzalatiyorlar o şekilde transfer olabilirsiniz.

Back
X