- Konu Sahibi Rebelbm1991
İrenbe ümit hanım tüp bebek yaptıranlar deneyimlerini paylaşabilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım yine geciktim ilaç verdi söktürücüD dilech35
Canım nasıl gidiyor senin başladın mı iğnelere
R Rebelbm1991 sen iğnelerin kaçıncı günündesin
Kaç yumurta görünüyordu muayenede
D dilech35
iğnelerin 7. Günündeyim. Net yumurta sayısını söylemedi yumurta gününe kadar değişir sayı dediD dilech35
Beraber başlıyacağız galibacanım yine geciktim ilaç verdi söktürücü
7.günde ilk kontrole mi gittin yoksa daha öncede gitmiş miydinBugün kontrolum vardı yumurtalarım gelişimini sürdürüyormus. Çatlamamaları için bir iğne daha ilave etti cetrodite adı. Perşembe tekrar kontrolum var. Tahmini cumartesi yumurta toplama. Çok heyecanlıyım.![]()
Bugün adetin 10.günü kontrol vardı bugün iğnemin 7. Günü oluyor yani. Adetin 3. Günü gittim ilk kontrolume. Perşembede gideceğim muhtemelen ogün çatlatma iğnesini verir. E 2 bakmıyor. Dozu fazla tutmak istemedi ohss olurum diye cok yumurta varmış. 225 doz yapıyor oda yeterli geliyor zaten. Tedbirli gidiyor yani. Bugün bide yumurtalarım çatlamasın die baskılayıcı tedavi basladık. Cetrdite die bakalm artık hayırlısı. Senin ilk denemen mi?7.günde ilk kontrole mi gittin yoksa daha öncede gitmiş miydin
Bir de her gittiğinde kan testi yapılıyor mu e2 için
Yok 2.olacak ama ilki başka yerdi ümit hanımla ilk yaniBugün adetin 10.günü kontrol vardı bugün iğnemin 7. Günü oluyor yani. Adetin 3. Günü gittim ilk kontrolume. Perşembede gideceğim muhtemelen ogün çatlatma iğnesini verir. E 2 bakmıyor. Dozu fazla tutmak istemedi ohss olurum diye cok yumurta varmış. 225 doz yapıyor oda yeterli geliyor zaten. Tedbirli gidiyor yani. Bugün bide yumurtalarım çatlamasın die baskılayıcı tedavi basladık. Cetrdite die bakalm artık hayırlısı. Senin ilk denemen mi?
Kaç yaşındasınız. İlkinde kaç yumurta toplanmıştı? Kaçı döllenmişti . Kaç embryo transfer edilmiştiYok 2.olacak ama ilki başka yerdi ümit hanımla ilk yani
İlkinde pozitif sonuç almıştım ama kalbi durdu bebeğin kürtaj olmak zorunda kaldım
Dondurulmuş da yoktu
Geçen sene bu zamanlar iğne kullanıyordum
11 mayısta transfer olmuştu
29 haziranda kürtajla alınmıştı bebeğim
Bu sefer daha iyi araştırma yaptığımı düşünüyorum
Karambole olmuştu o zaman
29 yaşındayımKaç yaşındasınız. İlkinde kaç yumurta toplanmıştı? Kaçı döllenmişti . Kaç embryo transfer edilmişti
Hadi ya demekki iğne dozu da önemliymiş. Sen kaç doz kullanmıştın ki günlük29 yaşındayım
14 yumurta toplanmıştı
6 sı olgundu hepsi döllendi
3. Gün iki embriyo transfer oldu diğerleri devam etmedi
Ümit hanımla ilk görüşmemizde bunları anlattığımda 14 yumurtanın 6 sının olgun olmasının ilaç dozuyla alakalı olduğunu söyledi
Ben de baya takmıştım o zaman kafama neden 14'de 6 diye
İnşallah bu sefer böyle olmaz daha fazla yumurta ve embriyo olur
dondurulmuş kalır
300 le başlamıştı gonal f sonra azalmıştıHadi ya demekki iğne dozu da önemliymiş. Sen kaç doz kullanmıştın ki günlük
Yok olmadıAnladım ohss olmuşmuydun peki
Benimde tam tersi cok gecikti hamile deglm de neden böyle oldu anlamadımBu akşam adet oldum yarın arayıp ertesi güne randevu alıcam
İnşallah sorunsuz geçer muayene ve iğnelere başlarım
Yalnız adet olduğumu anlamadım bile lavaboda görene kadar
Normalde şiddetli ağrı olurdu bende
Sanırım bu ay yapılan histeroskopi nedeniyle değişiklik oldu
Hiç ağrım yok
İlk defa böyle bir regl yaşıyorum