İrenbe ümit inceboz hastaları

Ümit hanım kalp atışını ve bebeği gördükten sonra kendisi demişti bana istersen artık başka bir doktorla da devam edebilirsin ama irtibatta kalalım arada beni de bilgilendir diye. Yani ayıp olacağını zannetmiyorum. Zaten aşırı yoğunlaşmış bi de. Geçen kızı götürdüm ziyaret için 2 dk zor gördük aşırı yoğundu. Maddi açıdan herkes üstesinden gelemez bi de tüp bebekte zaten bir sürü paralar gidiyor, bu sebeple ayıp olacağını hiç sanmam. Biz o dönem bi de karı koca işsiz kalmıştık. Aileler destek çıktı sağolsun yoksa mümkün değil üstesinden gelemezdik. Bebeğin de bir sürü ihtiyacı oluyor bebek arabası, beşiği, puseti, kıyafeti, oyuncağı vs o apayrı bir masraf o dönem.
Hiç sorma bizde kredi çektik tüp bebek icin araba kredisi de ödüyoruz. Ikili testi başka hastanede yaptırıp ümit hanıma da gösterip bırakırım diye düşündüm inşallah söyleyebilirim.soylemeden de bıraksam ayıp olur. Gerçekten çok yoğun ama işin de de çok iyi. Muayene 500 lira bana çok geliyor

Kızlarrrr merhaba biraz msjlara baktımda hep ümit hanımdan bahsetmşsnz bende hayırlısıyla irenbe de önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlayacaqız Yaşım 25 nisanda 26 olacağım pko var 5 aydır düzenli adet qörüyorum sizden ricam bana irenbe deli en iyi doktoru sylermisnz manisadan İzmire qideceqim o yüzden biraz daha üstüne düşmeye başladım bir aşılamam oldu tam 1 sene önce maalesef neqatif sonuçlandı eşimde hiç bir problem yok lh troid şeker qibi hiç bir problemim yok amh 4...lerde şuan tam hatırlamıyorum birde tutma ihtimali nedir acaba tabi Rabbim daha iyi bilir ama doktorum tüp bebek tedavin çok iyi olur dedi şimdi araştırmadayım sizce hanqi doktorrr😭

Hiç sorma bizde kredi çektik tüp bebek icin araba kredisi de ödüyoruz. Ikili testi başka hastanede yaptırıp ümit hanıma da gösterip bırakırım diye düşündüm inşallah söyleyebilirim.soylemeden de bıraksam ayıp olur. Gerçekten çok yoğun ama işin de de çok iyi. Muayene 500 lira bana çok geliyor
Ben bu gebeliğimde konuşmuştum kendisiyle ama hem irenbe bize uzak olduğu için hem de maddiyattan size gelemeyeceğim bu sefer dedim. Ayıp olacak bişey yok ya rahat ol. Zengin olsak zaten biz de isteriz oraya gitmek 😅 ben şuan 100 lira ödüyorum doktoruma

Kesinlikle ümit hanım derim. Ben 5 sene uğraştım. Çok doktor doktor dolaştım. Hem insanlık olarak, hem akademik bilgi olarak harika bir doktor.
Bizde 4. Yılın içindeyiz evlendiqimzden beri hep istedik ama nasip olmadı hiç hamile kalamadım ilaç tedavisi çok qördüm hep özelde tedavi qördüm en iyi ilaçları kullandım ama hiç hamile kalamadım😔

Ben bu gebeliğimde konuşmuştum kendisiyle ama hem irenbe bize uzak olduğu için hem de maddiyattan size gelemeyeceğim bu sefer dedim. Ayıp olacak bişey yok ya rahat ol. Zengin olsak zaten biz de isteriz oraya gitmek 😅 ben şuan 100 lira ödüyorum doktoruma
Bu gebeliginiz de tüp bebek mi ..onu kim yaptı.. bende dün 150 verdim

Merhaba hanımlar İzmirdeyim elimde bu tedavimden kalan 8 adet CETROTIDE ve 3 kutu GONAL-F 450 ve 3 adet Merional 75 var rapor çıkarmayıp ücretli olarak tüp bebek yaptıracak arkadaşlara yardımcı olmak isterim.. Tedavi masrafları zaten yüksek en azından eczane masrafı konusunda destek olmuş olurum

Bizde 4. Yılın içindeyiz evlendiqimzden beri hep istedik ama nasip olmadı hiç hamile kalamadım ilaç tedavisi çok qördüm hep özelde tedavi qördüm en iyi ilaçları kullandım ama hiç hamile kalamadım😔
Olur inşallah ya pes etmeyip uğraşınca önünde sonunda muhakak bir gün bebiş geliyor

Bu gebeliginiz de tüp bebek mi ..onu kim yaptı.. bende dün 150 verdim
Yok bu süpriz bebek 🤭 doğumdan sonra ümit hanımın tavsiyesi ile hiç korunmadım ama hamile kalacağım aklımın ucundan geçmezdi kızım 12 aylıkken hamile olduğumu öğrendim. Resmen bi mucize oldu yani.

Back
X