İrenbe ümit inceboz hastaları

Aslında tüp bebek yapsa daha çok para kazanacak senden . Belki ortada çok problem olmadığı için olacağını düşünüyordur
Birde ilaçla olmuyor aşılama yaptım tutmadı yine aynı ilaçlar verilecek biliyorum çünkü sadece 3 sene ilaç tedavisi qördüm olmuyor hep özel doktorlarda tedavi qördüm olmadı ve hiç hamile kalamadım sizin sorun neydi

Birde ilaçla olmuyor aşılama yaptım tutmadı yine aynı ilaçlar verilecek biliyorum çünkü sadece 3 sene ilaç tedavisi qördüm olmuyor hep özel doktorlarda tedavi qördüm olmadı ve hiç hamile kalamadım sizin sorun neydi

Bence bn bir dene derim. Belki diger doktorların gözden kaçırdığı birşeyi Ümit hanım görür. Inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan bebeğine kavusursun

İrenbe ümit hanım tüp bebek

Kızlar dün ümit hanımla qörüştüm ön görüşmeye qittik ama bana ilaçlı tedaviye önce başlayalım dedi bende kabul etmedim çünkü daha önce ilaç tedavisi aşılama yaptım tutmadı Yaşım qenç diye tüp bebek yapmak istemiyor Yaşım 26 sizce ne yapayım sizde bu durumla karlılaştınzmı
Merhaba canim benim yasim 29 oldu daha once tavmergende olumsuz 1 asilamam oldu beni tüp bebek icin aradi yine ayni merkez bende ilk uzuldum sonra esimle durumu paylasip tam tavmergene tup bebek icin gidicektim ki umit hanimla yollarm kesisti pkos um adet duzensizlgm var esiminde sayisi cok iyi ama morfoloji degeri dusuk bu arada 10 kg verdim ben bugun on gorusme sonrasi ilk muaynem vardi umit hanimn dogal yolla gebe kalmamn icin ben hic birsey goremiyorum duzenli iliski olmazsa birdaki adet donemimde ufak bir yumurta desteklmyle gebelik olusucak diye dusunuyorum dedi benmde kafam karismadi degl bi yer tüp derken bi yerin boyle demesi ama ne olursa olsun ben umit hanima cok guveniyor ve inaniyorum

Kızlar dün ümit hanımla qörüştüm ön görüşmeye qittik ama bana ilaçlı tedaviye önce başlayalım dedi bende kabul etmedim çünkü daha önce ilaç tedavisi aşılama yaptım tutmadı Yaşım qenç diye tüp bebek yapmak istemiyor Yaşım 26 sizce ne yapayım sizde bu durumla karlılaştınzmı
Bende irenbe ye kerem beye gittim direk tüp bebek istiyoruz dedim birkaç tahlil verdi yaptır gel dedi hsg cekilmistim onun sonucunu da istedi vitamin değerlerine bakalım rahmine bakalım yapalım dedi aşılama ile vakit kaybetmek istemiyorsunuz sanırım dedi bende evet başka yerlerde femara klomen kullandım bı etkisi olmadı dedim

Bende irenbe ye kerem beye gittim direk tüp bebek istiyoruz dedim birkaç tahlil verdi yaptır gel dedi hsg cekilmistim onun sonucunu da istedi vitamin değerlerine bakalım rahmine bakalım yapalım dedi aşılama ile vakit kaybetmek istemiyorsunuz sanırım dedi bende evet başka yerlerde femara klomen kullandım bı etkisi olmadı dedim
Sen kaç yaşındasın canm birde problem neydi kesin tüp mü karar verdiniz mi

30 yaşındayım direk tüp bebek istiyoruz dedik biz Kerem bey e aşılama falan dedi yok ben yoruldum artık dedim direk tüp bebek yapıyor musunuz dedim evet dedi tahlil ve hsg sonucuna bakıp hemen başlayacak tedaviye

Sağ tüp tıkalı benim rahmin içi net görülmemiş rahim durumuna özellikle bakmak istedi Kerem bey birde şimdiye kadar eşimde hiç bir sorun olmadığı söylenmişti ama ileri hareketliliği çok düşük çıktı hsg sonucuna göre mikroenjeksiyonla tüp bebek yapacagiz önümüzdeki ay bı aksilik çıkmazsa tedaviye baslayacagiz

Sağ tüp tıkalı benim rahmin içi net görülmemiş rahim durumuna özellikle bakmak istedi Kerem bey birde şimdiye kadar eşimde hiç bir sorun olmadığı söylenmişti ama ileri hareketliliği çok düşük çıktı hsg sonucuna göre mikroenjeksiyonla tüp bebek yapacagiz önümüzdeki ay bı aksilik çıkmazsa tedaviye baslayacagiz
Aminnnn insallah Allahim tez zamanda nasip ederim hepimize cok yorucu bir surec gerekten ayri ayri bunada sukur napalim

Kızlar merhaba bende izmirde tüp bebek düşünüyorum ümit hanımdan herkes memnun bende şuan pnu düşünüyorum inşallah banada vesile olur 🙏

Merhaba benimde bu cumartesi randevum var ümit hanima geçen ay basladik gidip yumurta takibi veya asilamayla olumlu sonuç alan var mi ?

Evet vitamin tahlilleri istedi onları yapcam guatırım biraz yükselmiş 2.78 prolaktinde 32.81 olmuştu onun için tahlilleri istedi ama işte bende izmirde yaşamıyorum manisadan oraya qidip qelcem kendi aracımız yok bide her qittiqimde ilaç muane ücreti falan olucak hiç deqilse Bi kerede qitsin çünkü qidip qelme sorun oluyor
Tiroit antikorlarınıza baktırdınız mı? Tsh için ilaç kullanıyor musunuz?

Canım valla benim ümit hanım doktorum heralde her qidene ilk tahlil yaptırıyorlar bana senin tüp bebeklik bişeyine yok dedi önce bu guatırla insülin direncini düşüreceğiz sonra tekrar ilaç tedavisine başlayacak

Canım valla benim ümit hanım doktorum heralde her qidene ilk tahlil yaptırıyorlar bana senin tüp bebeklik bişeyine yok dedi önce bu guatırla insülin direncini düşüreceğiz sonra tekrar ilaç tedavisine başlayacak
Sorma o guatr la şekerle benimde basim belada ama çok şükür ilaçlarla düştü biz vakit kaybetmek istemiyoruz o yüzden direk yapılacak.. aşılama ile falan ugrasmayacagiz

Hangi vitamin değerlerinize baktı acaba

Back
X