İrenbe ümit inceboz hastaları

Kizlar beni de whatsapp grubuna alir misiniz ?? :( bir de ben bu ay insallah gideceğim görüşmeye ama en erken 5 mayısa randevu verdiler. O zamana kadar da bos durmak istemiyorum. Sizlere ve eşinize ( canlılık düşük) ne takviye verdiler ??

Kizlar beni de whatsapp grubuna alir misiniz ?? :KK43: bir de ben bu ay insallah gideceğim görüşmeye ama en erken 5 mayısa randevu verdiler. O zamana kadar da bos durmak istemiyorum. Sizlere ve eşinize ( canlılık düşük) ne takviye verdiler ??
Boyle bir grubun oldugunu bilmiyorum.. ben de 21 nisanda gidecegim.. simdiden omega, d vitamini ve ari sutu iciyorum..

Benim transferim nasipse mayısta.. Ama bana takviye vermedi ümit hanım. Siz kendiniz mi aldınız?
Omegayi onceki doktorum vermisti.. yumurta gelisimi icin.. d vitaminim dusuk cikti tahlil yaptirmistim.. ari sutunu de yumurta kalitesi icin iciyorum..
senin yumurtalarin toplandi o zaman transferi bekliyorsun degil mi?

Omegayi onceki doktorum vermisti.. yumurta gelisimi icin.. d vitaminim dusuk cikti tahlil yaptirmistim.. ari sutunu de yumurta kalitesi icin iciyorum..
senin yumurtalarin toplandi o zaman transferi bekliyorsun degil mi?
Ben ali öner erdoğduya gidiyordum normalde. O da irenbe labaratuvarını kullanıyor. 2 deneme yaptık sonuç alamayınca ümit hanıma geçtim. Önceden kalma 6 tane embriyom var o yüzden. Tekrar yumurta toplatmadım yani ümit hanıma, sadece histeroskopi yaptı

Ben ali öner erdoğduya gidiyordum normalde. O da irenbe labaratuvarını kullanıyor. 2 deneme yaptık sonuç alamayınca ümit hanıma geçtim. Önceden kalma 6 tane embriyom var o yüzden. Tekrar yumurta toplatmadım yani ümit hanıma, sadece histeroskopi yaptı
Ben de ilk transferi Ali Bey’e yaptirmistim... embriyolara bir islem yapilacak mi? Genetik test gibi? Bilmiyorum dondurulmuslara yapiyorlar mi..
bir de ben bu sefer serum tedavisi isteyecegim.. irenbede yapiliyormus..

Ben de ilk transferi Ali Bey’e yaptirmistim... embriyolara bir islem yapilacak mi? Genetik test gibi? Bilmiyorum dondurulmuslara yapiyorlar mi..
bir de ben bu sefer serum tedavisi isteyecegim.. irenbede yapiliyormus..
Yok genetik test düşünülmüyor. Embriyolar kaliteli ama tutunmuyorlar. Bizim kendi genetik testlerimiz normal. Serum verilecek, bir de çizik atıldı işte. Başka bir şey konuşmadık işte. Gidince belli olur herhalde gerisi

Yok genetik test düşünülmüyor. Embriyolar kaliteli ama tutunmuyorlar. Bizim kendi genetik testlerimiz normal. Serum verilecek, bir de çizik atıldı işte. Başka bir şey konuşmadık işte. Gidince belli olur herhalde gerisi
Hadi insallah guzel haberler verirsin bizlere❤️

KIZlar selamm sonuçlarınız ne oldu inş pozitif haberleriniz gelir,bende 8 aydır ümit hanımın hastasıyım inş sonunda bu cuma transferim var ama sadece tek embriyo 3 gün 1 kalite inş tutunur 🥺
Tek embriyo yeterli zaten inşallah tutunur stres olmamaya çalış başka şeylerle meşgul et kafanı😘😘😘

KIZlar selamm sonuçlarınız ne oldu inş pozitif haberleriniz gelir,bende 8 aydır ümit hanımın hastasıyım inş sonunda bu cuma transferim var ama sadece tek embriyo 3 gün 1 kalite inş tutunur 🥺
Insallah cok guzel haberler verirsin bize, hayirli bir gunde olacak transferin❤️ Ben de haziranda basliyorum..🥰

Merhaba inşallah mutlu haberi almışsınızdır ☺️ Bende 21 inde transfer oldum 2 adet 3.gün embriyosu şuan gün sayıyorum
Bu yolda emek veren herkese güzel haberler almak nasip olsun inşallah 😊

Az önce sonuç aldım maalesef negatif 😪 inş sen bebeğine kavuşursun canm ,
Ahh kuzum inşallah rabbim bizleri de o mucizeye şereflendiren ek bizde kavuşacağız bebislerimize zor bı surec her yönden üzülmemek elde değil ama tekrar toparlanman lazım o bebisler buraya gelecek😘😘😘

Back
X