İrenbe Ümit İnceboz mu İsmail Küçük mü?

Lotuscicegi1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2018
73
33
38
35
Merhabalar. Bu iki doktor arasında çok kararsız kaldım. Ben pcos hastasıyım ve buna bağlı insülin direnci rahatsızlığım var. Ama insülin direnci seviyemin çok düşük olduğunu söylemişti diyetisyenim.Bu sebeple de 4 aydan fazla da glukophage kullanıyorum. Bunun dışında bir rahatsızlığım yok. Doktor senin durum biraz da sebepsiz infertilite gibi demişti çok emin olmasa da. Sormak istediğim soru şu sizlere. Lütfen yardımcı olun. Bana vakit kaybı olmadan hemen tedaviyi uygulayacak bir doktor önerisi yapmanızı istiyorum. Bazı doktorlar protokole çok takılıyor bu da şansı azaltıyor. Sizce hangi doktora gitmeliyim? Başka bir isim varsa onu da önerebilirsiniz

Merhaba 1 sene geçmiş konunuzun üzerinden. Kime gittiniz, hangi aşamadasınız?

Geçen yazın başında Ümit hanımla ön görüşmeye gittim sadece.Eğer tahlillerim iyi çıksaydı başlayacaktım ama o dönemde tsh yüksek çıkınca ilaç vermişti sonra gel demişti. Ben İzmir 'de yaşamıyorum yaz tatilinde ailemin yanına gittiğim bir dönem olduğu için tedavi yetişmez düşüncesiyle gitmemiştim tekrardan. Ama zamanım olsyadı Ümit hanıma gidecektim baya içime sinmişti bana çok güven vermişti.

Back
X