Tüp Bebek Merkezleri irenbede bebek tedavisi gören bayanlar..yardım lütfen

batarang

Guru
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2007
451
3
296
İzmir
Merhabalar
Ben irenbeye gitmeyi düşünüyorum.1,5 yıldır çocuğumuz olmuyor adetlerim de düzensiz..pko nun belirtilerini gösteriyorum.aranızda irenbeye gidip kısırlık tedavisi olmuş kimse var mı?sonuç ve rahatsızlık neydi?yardımcı olursanız çok sevinirim:çok üzgünüm:

kesinlikle irenbe ile görüşme yapmalısınız.hemşire ve dr.ları çok yardımcı ve güleryüzlü.
aral özbal ve dilek aslan iyi.diğerleri ile ilgili bilgim yok.bizim büyük hiçbir sorunumuz yoktu hamileyim.allah yardımcınız olsun.

canım çok sağol ilgilendiğin için..bunca zaman bir allahın kulu cevap yazmadı..ben de artık irenbeye kimse gitmior diye düşünmeye başlamıştım

dilek hanımın hastasıydım. transferimiz dondurulmuş embriyolarla olmak zorundaydı ve 2. denememizde tuttu. şu an 30 haftalık hamileyim. izmirde oturmuyorum ama otursaydım normak gebelik takibimi de oraya yaptırırıdım. ben irenbeyi ve personelini cok sevdim...

canım saol cevap verdiğin için.senin sorunun neydi?

canım bendeki problem iğnelere başaladığımız zaman rahimde et beni yani polip oluştu. yumurtalar toplandı ama transfer yapılamadı, dilek hanım önce polibi lmak zorundayız dedi. yum. toplama işleminden sonra minik bir operasyon oldum, bu arada yumurtalar döllenip donduruldu. opresyandan sonra yaklasık 2 ay bir rahimi dinlendirme süreci yaşadık o yüzden. ama bebek sahibi olamamazın nedeni sperm hareketsizliği idi..Allah işleriniz rast getirsin,inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sonuç alırsınız...

merhaba arkadaşlar ben irenbede tedavi görüyorum eşimdevarikosel vardı 2 defa ameliyat oldu ve düzelmedi şuan tüp bebek tedavisindeyim gün yumurtalarım toplandı bekliyoruz irenbeye gitmek isteyen varsa sonuna kadar tavsiye ediyorum ben hayatımda dilek hanım kadar işine sadık ve güleryüzlü bir insan görmedim hastane perssonelide öyle hiç tedavide değilmişim gibiyim işin psikolojik yönünü çok iyi anlamışlar her konuda destek oluyolar allah onlardan razı olsunnn...

selam kıslar ben de irenbe de başlıyorum tüp bebek tedavisine
doktorum dilek hn. genel olarak memnunum ama gene de gerginim şu an.
tüp bebek yaptıran arkadaşlar deneyimlerinizi yazabilir misiniz?

irenbe ve dilek haım keısnlıkle gıtme durumunvarsa kacırma derim canım.5doktorun göremegiği rahımdkeı yarayı dılek hanım gördu cok tesekkur ediyorum dilek hanıma.durumum olsydı tedavımede orda devm ederdimtek olumsuzlugu ssk ile anlşması olmamsı

selam kıslar ben de irenbe de başlıyorum tüp bebek tedavisine
doktorum dilek hn. genel olarak memnunum ama gene de gerginim şu an.
tüp bebek yaptıran arkadaşlar deneyimlerinizi yazabilir misiniz?

canım gergın olmamaya clış elınden geldıgınce rahat olmayı dene.hersey cok guzel olacak ınan buna.pozıtıf dusun olurmu bak melegınd aha rahat egelcek sana

canım gergın olmamaya clış elınden geldıgınce rahat olmayı dene.hersey cok guzel olacak ınan buna.pozıtıf dusun olurmu bak melegınd aha rahat egelcek sana

canım cok sağol..
evet dilek hanıma bağlandım..ben de seviyorum onu, yumurta takibi, aşılama derken, tüp bebeğe başlıyoruz artık.
gene de gerginlik var..
sen ne durumdasın şimdi.

canım cok sağol..
evet dilek hanıma bağlandım..ben de seviyorum onu, yumurta takibi, aşılama derken, tüp bebeğe başlıyoruz artık.
gene de gerginlik var..
sen ne durumdasın şimdi.
3yıl once kurtaj oldum cnaım ben ondn sonra 1buuk yıl kanama sorunu cektım 5doktor değiştirdım bulamadıalr caresını sonra kkda dilek hanımı gördum ozmn ssk ile anlaşması vardı irenbenın gittim.ve cok inc ebı yerde rahımde yaraoldugunu söyledı ve dondurdu yarayı oymuş sorunum.ha hamşilemıyım dğeilim ama inana bana 1bucuk yıl duzensız adet görmk dehşet bişey ya.
ilşikı sırasında kanama oluyodu .çok sıkıcı bı durumdu yani.

ekım ayında ege unıv ege hanımda aşılama yaptırdım tutmadı.
ege hanımada kk sayesınd egittim ama begenemdım ege hanımıcok soguk bırısı.hasta doktor ilşkisi olmadı hiç.şimdi erol beye gidiyorum oda aşılama dedi ama suan dusunmuyorum.bi sure oluruna bırkmk ısttıyorum cunku sebepsiz infertilife bizimkisi.
gidip gidp para dokmektn ilaç kullanmktn cok sıkıldık bend eeşimde.5yıllık evlıyım ben sen nekdrlık evlisin

canım unutma rabbım ayzdıysa bebegn olavcakbelkı 2.tüpte belkı 5.tüpte umıdnı skaın kaybetmebi arkadasım 16.yıl sonra 4.tüpünde hamile kaldı 4 mu 5mı deaşılama sı var.şuan iki tane dunya tatlısı kızlarını kucakaldı canım.olumsuzlukları görme.olumluları oku.bak firstnımbus arkadas var kkda onunla konuş o da hamilymiş ve o bana unut oldu canım.
sureklı olack dıye dusnun beynıne olumlu sinyaller gönder ve dua et olurmu

canım evet ya oncelikle sağlık geliyor..
dilek hnımı biliyorsun cok pozitif, güler yüzlü..bu işte moral de cok onemli..benim hemen moralim bozulur, o hep olumlu yaklaştı bana.

bizimki de sebepsiz . evliliğim 5 seneye yaklaştı. yaşım da ekimde 34 olacak.
bende tek bulunan kanda sperm antikoru..ona da dilek hn baktı..ama baska detaylı testler de yaptı. cok klinik bir bulgu değil dedi. yani olasılığım düsüyor olabilir ama net bir sorun değil anladığım.
bir aşılama yaptık..aşılamaya cok güvenim yok. kendimizi maddi manevi hazırladık bu ay deneyeceğiz kısmetse.
haklısın yazımızda varsa olacak..umarım sağlıklı ve hayırlı bir evlat vardır yazımızda. çok da uzaklarda değildir. zamanında daha güzel hersey

senin yasın kaç canım?

kızlar irenbede aşılama va rahim filmi fiyatları ne kadar bilen varsa yazabilirmi lütfennnnnnn

canım aşılama 500 tl..muayene ile beraber..artı ilaçlar var tabii.
tüp bebek de 3500 müş artı ilaçlar yaklasık 1500 tl tutuyormus
ben de tüpe yarın başlıyorum ilaçlara kısmetse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…