- Konu Sahibi sekerlemeyasak
-
selam kızlaaaaaaaaar bende size arkadaş olmaya geldiiimm. adım yağmur 19 yaşındayım. 165 boyundayım ve kasım ayında 74 ve üstü kilodaydım ama tartıda 74ü görünce attım kendimi. az az yiyerek 68e düşmüşüm ve 31 martta diyete başladım 68,200gr la. şuan çizelgemde görüldüğü gibi 60 kiloya ulaşmaya az kaldııı
akşam yemeğinden sonra pek bişey yemiyorum en fazla badem ve her gün 2 kare %70kakolu bitter çikom var okadarr. ve yatana kadarda su içiyorumhoşgeldin çıtır şey!
sende gel aramıza,bak şuan 3 kişiyiz ! :) her zaman akşam yemeğinden sonra neler yediğini yaz,katıl bize! bende 69,8 olmuşum.çok mutluyum! :) hedef ilk 61,sonra 57! ardından sıkı bir bacak ve göbeği olmayan bir karın!
3 çıtır olduk kızlar, dahada bekliyoruz!
akşam yemeğinden sonra pek bişey yemiyorum en fazla badem ve her gün 2 kare %70kakolu bitter çikom var okadarr. ve yatana kadarda su içiyorumsiz neler yapıyosunuz bakalım
sabahki poğaçalar ufakta olsalar çok kötü ama olsun akşama kadar yakarsın umarım, bende ozman bugünki menümü paylaşıyım senle;bugün kahvaltıda 3 tane minik poğaça klasik oldu bende.
2 bardak şekersiz yeşil çay. (2 gündür normal çay içiyodum yeşil çaya başladım)
öğlen sadece 2 kase tarçınlı yoğurt
ve 50 gram karpuz
bide 5-6 tane fındıkkkk
sabahki poğaçalar ufakta olsalar çok kötü ama olsun akşama kadar yakarsın umarım, bende ozman bugünki menümü paylaşıyım senle;
Sabah ; normalde iş yerinde yaparım kahvaltılarımı bugün karatay usulü evde yapıyım dedim,
2 haşlanmış yumurta+ yarımşar domates ve salatalık ( ufaklardı) ve 1 kk peynir. 1 böğürtlen çayı tek şekerle... sırf ekmek yemiyim diye 2. yumurtayı haşladım ama çok fena oldum alışık değilim midem çok ağrıdı 11e kadar.
ara: yapmadım sabah kahvaltısı çok olduğu için
Öğlen: şiş köfte (hazırdı sanırım) 5tane ufak ufak parçalarda, 1 y.k pilav + mevsim salata bol sirkeli 0 yağlı
Ara: kepekli yulaflı bisküvi + yeşil çay
Akşam: kabaklı yoğurt ekmek yemeyi düşünmüyorum. ve günlük 3ltden fazla su içiyorum bukadar canım
prinç pilavı canım onuda canım çektide aldım yoksa normalde yemiyorum. bi aralar yeşil elma çok yedim aşırı derece ama şuan kilosu 5 tl olunca alınmıyo yanicanım bence kepekli kepeksiz bisküvi ne olursa olsun zararlı. onun yerine 1 elma ye.yada 2,3 elma ye ondan daha yararlı olacağına eminim.
bu arada pilav ne pilavı? bulgur pirinç? pirinçse bir daha yeme bence şekerim.
arayı, kahvaltı çoktu diye yememen iyi bir fikir değil acıktıysan yeki metabolizmanın hızı düşmesin.
haklsın cnm bir daha poağaça yemicem onun yerine ekmeksiz bir kahvaltı yapıcam. ama kahvaltı ekmeksiz hiç çekilmyior biliyo musun
midem bulanıyor yiyemiyorum yumurtayı tek başına((
Adım Güldeniz.19 yaşındayım dahaAma kilom o kadarda az değil! 71 Kiloyum!Hep bende arkadaşlarım gibi ince göbeksiz bacakları ipince bir kız olmak istemişimdir.Arkadaşlarım bir yürür herkes onlara bakardı bense arkalarından koştuğum zaman tutunun deprem oluyo diyolar arkamdan duyuyorum popoya bak everest gibi diyolar arkamdan.Tosuniçe diyolar. Çok üzülüyorum artık kilo vermenin zamanı geldi. 3 Ana 2 Ara öğün yapacağım lütfen benimle başlamak isteyenler gelsin..Ben işin uzmanı değilim ama hep birlikte zayıflarız gider bu kilolar.Hedefim 61 Kilo olmak..61 olunca size burdan fotoğraf atıcam.Farkı birlikte görücez.Üstüne birde spor salonuna yazılcam 16 haziranda...Bu yaza kadar ilk hedefim 61,sonraki hedefimse 57ye düşmek!Bundan 1 hafta önce 67ydim,ama çok stresliydim herkes veremezsin şu popoya bak nası gitcek o diyiodu bende sinirlendim yemeye başladım millete bağırıyorum sen kendi simitlerine popona bak benimle böyle konuşamazsın bana şiştin diyosunda patlıcaksın diyorum çevremde doğru dürüst insan kalmadı.....en iyi arkadaşımın kilosu 45 oda almaya çalışyo onu gördükçe deliriyorum...
benimle birlikte başlayacaklar lütfen buraya yazsınlar her gün saat 7ye kadar burda neler yediğimi yazmam lazım...yatmadan 4 saat önceye kadar hiç bir şey (meyve dahil) yememem lazım...diyet yapmak isteyenlerin bulundurması gereken şeyler,
(reklam vermiyim ama çok katı kıvamda bir yoğurt var çokta ünlü..onu almanız lazım..üstüne tarçın ekleyip tatlı krizinde onu yememiz lazım...)
yulaf kepeği büyük marketlerde bulunur oda lazımdır çünki o şişer midede tokluk hissi yapar..
sigara tabiki iyi bişi değil ama içenler varsa bilirler sigara tokluk yapar..ama çok zararlı bir tokluk hissidir bu..bu yüzden bunu içmemek lazım...
ekmek kesinlikle ama kesinlikle ama kesinlikkkleee yenmiycek...(kahvaltıda sadece 1 dilim,1 dilimden sonra ceviz fındık fıstık toplam 1 avuç yenicek...)
benimle başlayın kızlar morall lazım morallllll...
not: mavimi canım kardeşim senin sayende bende başlıcam konu başlıklarımız aynı :) senden gördüm,moral buldum...eğer morale ihtiyacı olan varsa maviminin konusuna bakabilirler...:)
bende 71 kiloyum( birliktemi versekkki evlenmeden önce tam 60 kiloydum, 9 ayda 71 oldum çocuk falanda yok (( çok istiyorum bende vermeyi bi dur demek lazım artık şu kilolara ya yoksa ele geçirecek dört bi yanımızı
prinç pilavı canım onuda canım çektide aldım yoksa normalde yemiyorum. bi aralar yeşil elma çok yedim aşırı derece ama şuan kilosu 5 tl olunca alınmıyo yani
orası öyle ama maliyetide cebimi yakıcaksa boğazımdan kısarım daha iyi yani. dediğim gbi elmayı çok yedim ve özelliklerini çok iyi biliyorumcnm yeşil elma 5 tl
pizza küçük boy 10tl
pizza kgsı 500 kalori
bir büyük elma: 200 gram : 60 kalori
pizza nın besin endeksimi ney o düşük, yediğin zaman 2 saatte acıkırsın.ama elma? 1 gün boyunca elma ye 10 tane zor acıkırsın..
orası öyle ama maliyetide cebimi yakıcaksa boğazımdan kısarım daha iyi yani. dediğim gbi elmayı çok yedim ve özelliklerini çok iyi biliyorum
tamam hadi çok ısrar ettn bugün alıcamsen bilirsin yinede günde 1 elma yada başka bir meyve çok iyi olur bisküvi yerine :)
tamam hadi çok ısrar ettn bugün alıcamhem bu arada ben çok yemek yiyen biri değildim bi öğün yeyip tıka basa bidahaki güne kadar tok kalan biriydim artık öğünlerimi atlamıyorum. mesela pazar günü kendime ödül verdim ve saat sabah 11de pizza yedim 3 dilim ve koca bardak kola içtim ( sabahtan yedimki akşama kadar yakıyım diye) ama akşam oldu acıkmadım pazartesi günü kahvaltı yaptım o derece yani
çok doğru söyledin ama sevglim vardı yanımda ve bitirmeye uğraştık vede yedim yani pizzaya asla hayır dememcnm ama öyle olmaz 3 dilim yicene 1,5 dilim yiceksin akşamda yiceksin,metabolizman yavaşlamasın maksat
çok doğru söyledin ama sevglim vardı yanımda ve bitirmeye uğraştık vede yedim yani pizzaya asla hayır demem
kalori limitim dolmadıysa demempeki 500 kaloriye hayır demez misin
kalori limitim dolmadıysa demem
benm kalori limitim 890 kalori canımdiyet yapan bi insanın ortalama kalori limiti 1200 dür.
1200 den 500 çkar 700. kahvaltını normal insan kahvaltısı yaptıysan ordanda 350 gider kaldı 350
ara öğünlerde en az 250 kalori yiyorsun (diyet bisküvilerin arka tablosuna bak) kaldı 2 ara öğün yapsan 500 kalori
500-350 = 150 kalori fazla yemiş oluyorsun
benm kalori limitim 890 kalori canımve geçmedim bugüne kadar kalori limitimi çok şüküüüürrr ama pizza ve kolayla geçmiş olabilirim pazar günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?