İri yarı 71 kilo bir kızın günlüğü...

selam kızlaaaaaaaaar bende size arkadaş olmaya geldiiimm. adım yağmur 19 yaşındayım. 165 boyundayım ve kasım ayında 74 ve üstü kilodaydım ama tartıda 74ü görünce attım kendimi. az az yiyerek 68e düşmüşüm ve 31 martta diyete başladım 68,200gr la. şuan çizelgemde görüldüğü gibi 60 kiloya ulaşmaya az kaldııı

hoşgeldin çıtır şey!

sende gel aramıza,bak şuan 3 kişiyiz ! :) her zaman akşam yemeğinden sonra neler yediğini yaz,katıl bize! bende 69,8 olmuşum.çok mutluyum! :) hedef ilk 61,sonra 57! ardından sıkı bir bacak ve göbeği olmayan bir karın!

3 çıtır olduk kızlar, dahada bekliyoruz!

akşam yemeğinden sonra pek bişey yemiyorum en fazla badem ve her gün 2 kare %70kakolu bitter çikom var okadarr. ve yatana kadarda su içiyorum siz neler yapıyosunuz bakalım

akşam yemeğinden sonra pek bişey yemiyorum en fazla badem ve her gün 2 kare %70kakolu bitter çikom var okadarr. ve yatana kadarda su içiyorum siz neler yapıyosunuz bakalım

bugün kahvaltıda 3 tane minik poğaça klasik oldu bende.
2 bardak şekersiz yeşil çay. (2 gündür normal çay içiyodum yeşil çaya başladım)

öğlen sadece 2 kase tarçınlı yoğurt
ve 50 gram karpuz
bide 5-6 tane fındıkkkk

yapman gerekenleri söyliyim:
kilo vermek istiyorsan çikolatayı azaltman lazım.
çiklata krizi geldiğinde tarçınlı yoğurt yenmeli
ekmek kesilmemeli,eve alınmamalı!
sigara kesinlikle diyette yasak!!!!
evde tarçın yoğurt ve bitki çayları bulundurulacak
tartıya sık sık çıkılıp moral bozulmayacak.çünki bir gün alırsın, bir gün verirsin.3-4 günde bir tartılman çok iyi olur :) o zaman moralin bozulmaz.

cnm bu yazdıklarım bana göre bende uzman değilim yani... ama bunları yaparsak kiloları veririzzz

Son düzenleme:
sabahki poğaçalar ufakta olsalar çok kötü ama olsun akşama kadar yakarsın umarım, bende ozman bugünki menümü paylaşıyım senle;

Sabah ; normalde iş yerinde yaparım kahvaltılarımı bugün karatay usulü evde yapıyım dedim,
2 haşlanmış yumurta+ yarımşar domates ve salatalık ( ufaklardı) ve 1 kk peynir. 1 böğürtlen çayı tek şekerle... sırf ekmek yemiyim diye 2. yumurtayı haşladım ama çok fena oldum alışık değilim midem çok ağrıdı 11e kadar.

ara: yapmadım sabah kahvaltısı çok olduğu için

Öğlen: şiş köfte (hazırdı sanırım) 5tane ufak ufak parçalarda, 1 y.k pilav + mevsim salata bol sirkeli 0 yağlı

Ara: kepekli yulaflı bisküvi + yeşil çay

Akşam: kabaklı yoğurt ekmek yemeyi düşünmüyorum. ve günlük 3ltden fazla su içiyorum bukadar canım

canım bence kepekli kepeksiz bisküvi ne olursa olsun zararlı. onun yerine 1 elma ye.yada 2,3 elma ye ondan daha yararlı olacağına eminim.

bu arada pilav ne pilavı? bulgur pirinç? pirinçse bir daha yeme bence şekerim.
arayı, kahvaltı çoktu diye yememen iyi bir fikir değil acıktıysan yeki metabolizmanın hızı düşmesin.

haklsın cnm bir daha poağaça yemicem onun yerine ekmeksiz bir kahvaltı yapıcam. ama kahvaltı ekmeksiz hiç çekilmyior biliyo musun

midem bulanıyor yiyemiyorum yumurtayı tek başına ((

Son düzenleme:
prinç pilavı canım onuda canım çektide aldım yoksa normalde yemiyorum. bi aralar yeşil elma çok yedim aşırı derece ama şuan kilosu 5 tl olunca alınmıyo yani

bende 71 kiloyum( birliktemi versekkki evlenmeden önce tam 60 kiloydum, 9 ayda 71 oldum çocuk falanda yok(( çok istiyorum bende vermeyi bi dur demek lazım artık şu kilolara ya yoksa ele geçirecek dört bi yanımızı

bende 71 kiloyum( birliktemi versekkki evlenmeden önce tam 60 kiloydum, 9 ayda 71 oldum çocuk falanda yok(( çok istiyorum bende vermeyi bi dur demek lazım artık şu kilolara ya yoksa ele geçirecek dört bi yanımızı

gel canım bizde şuan 3 çıtırız bağrımıza basarız senii!!

prinç pilavı canım onuda canım çektide aldım yoksa normalde yemiyorum. bi aralar yeşil elma çok yedim aşırı derece ama şuan kilosu 5 tl olunca alınmıyo yani

cnm yeşil elma 5 tl

pizza küçük boy 10tl

pizza kgsı 500 kalori

bir büyük elma: 200 gram : 60 kalori

pizza nın besin endeksimi ney o düşük, yediğin zaman 2 saatte acıkırsın.ama elma? 1 gün boyunca elma ye 10 tane zor acıkırsın..

orası öyle ama maliyetide cebimi yakıcaksa boğazımdan kısarım daha iyi yani. dediğim gbi elmayı çok yedim ve özelliklerini çok iyi biliyorum

sen bilirsin yinede günde 1 elma yada başka bir meyve çok iyi olur bisküvi yerine :)
tamam hadi çok ısrar ettn bugün alıcam hem bu arada ben çok yemek yiyen biri değildim bi öğün yeyip tıka basa bidahaki güne kadar tok kalan biriydim artık öğünlerimi atlamıyorum. mesela pazar günü kendime ödül verdim ve saat sabah 11de pizza yedim 3 dilim ve koca bardak kola içtim ( sabahtan yedimki akşama kadar yakıyım diye) ama akşam oldu acıkmadım pazartesi günü kahvaltı yaptım o derece yani

cnm ama öyle olmaz 3 dilim yicene 1,5 dilim yiceksin akşamda yiceksin,metabolizman yavaşlamasın maksat

kalori limitim dolmadıysa demem

diyet yapan bi insanın ortalama kalori limiti 1200 dür.

1200 den 500 çkar 700. kahvaltını normal insan kahvaltısı yaptıysan ordanda 350 gider kaldı 350

ara öğünlerde en az 250 kalori yiyorsun (diyet bisküvilerin arka tablosuna bak ) kaldı 2 ara öğün yapsan 500 kalori

500-350 = 150 kalori fazla yemiş oluyorsun

benm kalori limitim 890 kalori canım ve geçmedim bugüne kadar kalori limitimi çok şüküüüürrr ama pizza ve kolayla geçmiş olabilirim pazar günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…