İri yarı 71 kilo bir kızın günlüğü...

Selam canımm!

evet boyum 166, hatta 167 olmuş aşırı bi kilom yok ama arada dalga konusu oluyor kilolarım tosuniçe falan, sevmiyorum hoş değil.sınavdanda düşük net yapınca babaannem popo büyüdü beyin küçüldü dedi çok üzüldüm kilolardan kurtiliyimde görsün beni daşş gibi!

selamın aleyküm kızlar.

kahvaltıda şimdi yiycegim 1 dilimlenmiş az yağlı sosis,2 dilim ekmek,5 zeytin,biraz peynir,domates salatalık var ohhhhhhhhhh misssssssssss hepsini yicem bitircemmmmmmmmmmmmmmm

güldeniz hanım günaydın, inşaallah diyetini yarıda bırakmadan devam edersin, senin için çok güzel olur.
ben 3 ayda 15 kilo verdim, 163 boyum ve 75 kilo olmuştum en son, artık aynaya bile bakamaz hale gelmiştim, çok kısa sürede çok fazla kilo almıştım. şimdi çok şükür iyiyim, diyetisyen kontrolünde yaptım diyeti.
benim diyetin en önemli tüyosu : sabahları aç karna maydonoz yiyorsun, üzerine de iki su bardağı oda sıcaklığında su içiyorsun
günlük 2-2,5 litre su içeceksin, tatlı krizi tuttuğunda yoğurda tarçın ekip yiyebilirsin, tarçınlı çay içebilirsin demişti, onun çok faydasını gördüm, tavsiye ederim

canım bende diyetteyim inşallah hedefine ulaşırsın arkadaşların dediği gibi boyuna göre normal kilon bende 171 boyunda 76 kiloyum bende diyete başladım 5 günde 78 den 76 ya düştüm. karbonatlı suyun çok faydasını görüyorum. sende iç canım günde 3 litre karbonatlı su iç... 1 litreye bir çay kaşığı. yemin ederim ben faydasını görüyorum. sana diyetinde başarılar:)

canım ben diyet için bile olsa öyle şeyler içemem ya.. yinede teşekkürler! inşallah sende bozmadan devam edersin...
canım sen karbonatlı su haricinde diyet yaptın mı?

Son düzenleme:

o yoğurtla tarçını denedim, hiç bir işe yaramadı bende canım! bende bir ayda 7-8 kilo verebilsem, temmuzda diyeti bırakıcam.(bırakmak değilde dikkat edicem sadece.) ağustosta yine başlayıp okul başına kadar devam edicem.inşallah vercez bu kiloları yaa! ben elma sirkeli bi karışım vardı onu denicem.o maydanozu denicem etkisi gerçekten oluyor mu gördün mü? birde günlük neler yiyorsun yazabilir misin?

Son düzenleme:

ay ben içemiyorum elma sirkesini. midem kalkıyo çok kötü 2-3 gün yapmaya çalıştım midem bulandı her seferinde öğürüyodum. belki zayıflatmasının nedeni onu içtikten sonra iştah falan kalmamasıdır

hadi inşallah.bi de iri kemikliysen tahmin edebiliyorum ben de aynı dertten muzdaribim çünkü boyundan 5 kilo aşagısı ideal kilon ama daha iyi görünmek için malesef daha aşağılara inmen gerekiyor

ben de karbonatlı su içiyorum :) faydasını henüz tescil edemedim ama bayadır içiyorum işe yarıyosa süper :)

sabahları ilk kalkınca bir miktar maydonoz, üzerine de iki su bardağı su içiyorum
kahvaltı saat: 08 :00'de 3-4 tane zeytin, 1 ince dilim peynir, domates-salatık-marul, 2 ince dilim tam buğday ekmeği,
haftada üç gün kahvaltıda haşlanmış yumurta yiyorum, yumurta yediğim zaman ya peyniri yemiyorum yada ekmeğin bi dilimini yemiyorum,
ara öğünüm saat: 10 :00'da bir bardak tarçınlı ıhlamur çayı yada yeşil çay yanında 3 tane kuru kayısı

öğlen saat: 12: 00'de sebze yemeği yada haşlanmış et-tavuk türünde bişey, bol salata, bir küçük kase yoğurt yada bir bardak ayran

ara öğünüm saat: 14: 00'de 3 tane kuru incir, isteğine göre bitki çayı
saat: 16: 00'da bir tane sade soda

akşam yemeği saat: 18: 00-19:00 bir kase çorba, bol salata, yoğurt yada ayran

yatmadan önce bir çay bardağı yarım yağlı ılık süt
akşam yemekten bir saat sonra isteğine göre bir porsiyon meyve

günlük mutlaka 2,5 litre su içilecek, öğlen veya akşam yemekte ekmek yok, tatlı ihtiyacı arttığı anda ıhlamur çayının içine çubuk tarçın atılacak bi tane içilecek, çok aşırı derecede çikolata ihtiyacı varsa eti stik çikolatalardan tek bi tane yenecek, o da sadece haftada bir kez müsade var.

benim diyetim bu şekildeydi, üç ayda 15 kiloyu zorlanmadan vede aç kalmadan verdim, çok yoğun bi işte çalışıyorum, buna rağmen sıkıntı yaşamadım, diyet yapacaklara tavsiye ederim, maydonozun da faydası oluyor, vücuttaki ödemi söktürüyor, ayrıca metobolizmayı hızlandırıp, tokluk hissi veriyor

Son düzenleme:
canım ben diyet için bile olsa öyle şeyler içemem ya.. yinede teşekkürler! inşallah sende bozmadan devam edersin...
canım sen karbonatlı su haricinde diyet yaptın mı?
evet canım yapıyorum. forumdada açtım etimek diyeti yapıyorum kendim kalorilerini hesapladım kendime uygun bir diyet yapıyorum. çok iyi sanada tavsiye ederim. bir çok doktor tavsiye ediyor karbonatlı suyu:))) zayıflamak için bende içiyorum ne yapayım:))

Canlarım benim suan mobilim tek tek alinti yapamiyorum ama bana zaman ayirip yorum yazdiginiz icin cok sagolun. Ben yari vejeteryan gibiyim.etin ve tavugun her turlusunu yiyemiyorum.ama doner hamburger nuggtet vs evde bulunur arada yerim.bakliyatyiyemiyorum. fasulye yesil ve kuru yiyemiyorum. Bide arada kacamakli cok zor olmayan bi diyet verebilir misiniz kilom o kadar fazla olmadigi icin 80 gunde vermeyi dusunuyorum...lutfen

ton balığı yiyebiliyormusun, ton balıklı salatayı çok tavsiye ediyordu diyetisyenim, haftada 2-3 kez yiyebilirsin
bana diyetisyenim pilav ve makarnayı yasaklamıştı, sebze yemeklerini tavsiye ediyordu. ama sen bakliyat yemiyorsun, et yemiyorsun, nasıl olacak bilemedim (
normal şartlarda nasıl besleniyordun peki ?

abowwwwwwww. onuda yiyemiyorum.

benim yiyebildiklerim:

fındık (oda bende kilo yapıyo)
domates, semiz otu salatalık marul biber vs. normal klasik bi salatada ne varsa.

fast food türleri.(evde az yağlı nugget hamburger köfte döner vs.)
şarküteri ürünleri
peynir süt bazen cnm isterse yumurta

cnm ben normal bi insanın yiyebildiklerini mideme tıkabilsem balık etli olmazdım

Son düzenleme:
akşam yemek yemedim çünki anneannem köye gidiyordu ve onu kırmamak için 3-5 tane küçük poğaça yedim. onlar erisin diye 2km yürüdüm,1 saat bisiklet - twister - mekik hareketleri yaptım. dengeledim

kızlar spor yapmak çok güzelll tavsiye ediyorummmmmmmmm

öyleyse sen kahvaltıda peynir-zeytin-yumurta ayarlaması yapacaksın
öğlen köfte veya döner, yanında yine salata-ayran
akşamları da çorba içebiliyorsan çorba içeceksin, bol salatayla durumu kurtarırsın
fındık seviyorsan ara öğündü bi avuç yiyebilirsin, benim diyetimde vardı ara öğünde eğer seviyorsan isteğine göre 5-6 tane ceviz yada fındık yiyebilirsin demişti
gece yatmadan önce de süt içersin
senin yaşın daha küçük, süt içmeyi ihmal etme, vücudunun kalsiyuma ihtiyacı var
birde sevdiğin meyvelerden ara öğünlerde tüketmeye gayret et

haklısın canım alışverişe gitmek lazım. bugün öğlen köfte yedim TRT1'de iyi fikir de Ayça KAYA makarna kilo yapmaz diyette yiyin diye 2 gündür öğlen makarna yiyordum ama internette okudum kilo yaparmış 2 günüm boşa gitti

ben diyetisyen kontrolünde yaptım diyetimi, diyetisyenim bana makarnayı hiç tavsiye etmemişti. seviyorsan vede illaki yemek istiyorsan o zaman kepekli makarnalardan alıp tüket demişti, yalnız ketçap-mayonez kesinlikle yasak, kendin domates sosu hazırlayabilirsin. hatta diyetisyenim bana patatesi de yasaklamıştı, patates ve pirinç kan şekerini yükseltirmiş, içinde yoğun miktarda şeker içeren iki besin maddesiymiş zaten. patates yada pirinç yediğinizde daha çabuk acıkırsınız dedi.
ben hala patates yemiyorum, unuttum artık, pirinç de lokanta, misafirlik vs bi durumda az olmak şartıyla yiyorum, mümkün olduğunca bulgur pilavı tüketiyoruz. seviyorsan bulgur pilavını yersin, yanında ekmek yemiyorsun zaten

canım makarna kilo yapmaz tabiki diyette yiyebilirsin asıl kilo yapan onun soslarıdır. az zaytinyağıyla haşlanmış makarnayı sade olarak tüketirsen sorun olmaz ama kilo yapmıyo diye her gün yemek de olmaz

slm canım seni buldum:)

ayça kaya bena pek inandırıcı gelmiyor nedense,çünkü kadın kendisi balık etli bir hatun kendine faydası yok gibi geliyor:)tabi benim fikrim bu
belkide led ekrandandır ama ben abartmamak koşuluyla istediğin şeylerden yenmesi gerektiğini savunuyorum ekmek ,şeker ve abur cubura dikkat ederek...

çünkü kendini çok kasınca firar edip acısını fazlasıyla çıkarıyor insan.

on tane fındık ,iki ceviz yiyebilirsin ara öğünde ve çiğ badem tok tutar,yoğurt mutlaka olmalı

neyse kolay gelsin sana ,bana ve kilo vermek isteyen herkese
ALLAHIM SEN MEVZUYU BİLİYORSUN .AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…