- Konu Sahibi sekerlemeyasak
-
canım boyun 166 ymış öyle aşırı bi kilon yok gerçekten ama seni anlayabiliyorum obez değilsin belki ama giydiklerin üzerinde hoş dursun yanlarından fırtlamasın istiyosun ama bu kadar stres yapma rahat bırak kendini yemene içmene dikkat et sporunu yap abur cuburdan uzak dur gör bak nasıl veriyosun. 19 yaşındasın daha çok gençsin çok çabuk kilo verebilirsin biz gençlerin metabolizması hızlı oluyor yaş ilerledikçe metabolizma hızın düşer kilo vermen zorlaşır. destekliyorum seni kurtul kilolarından :)
canım bende diyetteyim inşallah hedefine ulaşırsın arkadaşların dediği gibi boyuna göre normal kilon bende 171 boyunda 76 kiloyum bende diyete başladım 5 günde 78 den 76 ya düştüm. karbonatlı suyun çok faydasını görüyorum. sende iç canım günde 3 litre karbonatlı su iç... 1 litreye bir çay kaşığı. yemin ederim ben faydasını görüyorum. sana diyetinde başarılar:)
güldeniz hanım günaydın, inşaallah diyetini yarıda bırakmadan devam edersin, senin için çok güzel olur.
ben 3 ayda 15 kilo verdim, 163 boyum ve 75 kilo olmuştum en son, artık aynaya bile bakamaz hale gelmiştim, çok kısa sürede çok fazla kilo almıştım. şimdi çok şükür iyiyim, diyetisyen kontrolünde yaptım diyeti.
benim diyetin en önemli tüyosu : sabahları aç karna maydonoz yiyorsun, üzerine de iki su bardağı oda sıcaklığında su içiyorsun
günlük 2-2,5 litre su içeceksin, tatlı krizi tuttuğunda yoğurda tarçın ekip yiyebilirsin, tarçınlı çay içebilirsin demişti, onun çok faydasını gördüm, tavsiye ederim
o yoğurtla tarçını denedim, hiç bir işe yaramadı bende canım! bende bir ayda 7-8 kilo verebilsem, temmuzda diyeti bırakıcam.(bırakmak değilde dikkat edicem sadece.) ağustosta yine başlayıp okul başına kadar devam edicem.inşallah vercez bu kiloları yaa! ben elma sirkeli bi karışım vardı onu denicem.o maydanozu denicem etkisi gerçekten oluyor mu gördün mü? birde günlük neler yiyorsun yazabilir misin?
Selam canımm!
evet boyum 166, hatta 167 olmuşaşırı bi kilom yok ama arada dalga konusu oluyor kilolarım tosuniçe falan, sevmiyorum hoş değil.sınavdanda düşük net yapınca babaannem popo büyüdü beyin küçüldü dedi çok üzüldüm kilolardan kurtiliyimde görsün beni daşş gibi!
canım bende diyetteyim inşallah hedefine ulaşırsın arkadaşların dediği gibi boyuna göre normal kilon bende 171 boyunda 76 kiloyum bende diyete başladım 5 günde 78 den 76 ya düştüm. karbonatlı suyun çok faydasını görüyorum. sende iç canım günde 3 litre karbonatlı su iç... 1 litreye bir çay kaşığı. yemin ederim ben faydasını görüyorum. sana diyetinde başarılar:)
o yoğurtla tarçını denedim, hiç bir işe yaramadı bende canım! bende bir ayda 7-8 kilo verebilsem, temmuzda diyeti bırakıcam.(bırakmak değilde dikkat edicem sadece.) ağustosta yine başlayıp okul başına kadar devam edicem.inşallah vercez bu kiloları yaa! ben elma sirkeli bi karışım vardı onu denicem.o maydanozu denicem etkisi gerçekten oluyor mu gördün mü? birde günlük neler yiyorsun yazabilir misin?
evet canım yapıyorum. forumdada açtım etimek diyeti yapıyorum kendim kalorilerini hesapladım kendime uygun bir diyet yapıyorum. çok iyi sanada tavsiye ederim. bir çok doktor tavsiye ediyor karbonatlı suyu:))) zayıflamak için bende içiyorum ne yapayım:))canım ben diyet için bile olsa öyle şeyler içemem ya.. yinede teşekkürler! inşallah sende bozmadan devam edersin...
canım sen karbonatlı su haricinde diyet yaptın mı?
Canlarım benim suan mobilim tek tek alinti yapamiyorum ama bana zaman ayirip yorum yazdiginiz icin cok sagolun. Ben yari vejeteryan gibiyim.etin ve tavugun her turlusunu yiyemiyorum.ama doner hamburger nuggtet vs evde bulunur arada yerim.bakliyatyiyemiyorum. fasulye yesil ve kuru yiyemiyorum. Bide arada kacamakli cok zor olmayan bi diyet verebilir misiniz kilom o kadar fazla olmadigi icin 80 gunde vermeyi dusunuyorum...lutfen
ton balığı yiyebiliyormusun, ton balıklı salatayı çok tavsiye ediyordu diyetisyenim, haftada 2-3 kez yiyebilirsin
bana diyetisyenim pilav ve makarnayı yasaklamıştı, sebze yemeklerini tavsiye ediyordu. ama sen bakliyat yemiyorsun, et yemiyorsun, nasıl olacak bilemedim(
normal şartlarda nasıl besleniyordun peki ?
abowwwwwwww. onuda yiyemiyorum.
benim yiyebildiklerim:
fındık (oda bende kilo yapıyo)
domates, semiz otu salatalık marul biber vs. normal klasik bi salatada ne varsa.
fast food türleri.(evde az yağlı nugget hamburger köfte döner vs.)
şarküteri ürünleri
peynir süt bazen cnm isterse yumurta
cnm ben normal bi insanın yiyebildiklerini mideme tıkabilsem balık etli olmazdım
öyleyse sen kahvaltıda peynir-zeytin-yumurta ayarlaması yapacaksın
öğlen köfte veya döner, yanında yine salata-ayran
akşamları da çorba içebiliyorsan çorba içeceksin, bol salatayla durumu kurtarırsın
fındık seviyorsan ara öğündü bi avuç yiyebilirsin, benim diyetimde vardı ara öğünde eğer seviyorsan isteğine göre 5-6 tane ceviz yada fındık yiyebilirsin demişti
gece yatmadan önce de süt içersin
senin yaşın daha küçük, süt içmeyi ihmal etme, vücudunun kalsiyuma ihtiyacı var
birde sevdiğin meyvelerden ara öğünlerde tüketmeye gayret et
haklısın canım alışverişe gitmek lazım. bugün öğlen köfte yedim TRT1'de iyi fikir de Ayça KAYA makarna kilo yapmaz diyette yiyin diye 2 gündür öğlen makarna yiyordum ama internette okudum kilo yaparmış 2 günüm boşa gitti
haklısın canım alışverişe gitmek lazım. bugün öğlen köfte yedim TRT1'de iyi fikir de Ayça KAYA makarna kilo yapmaz diyette yiyin diye 2 gündür öğlen makarna yiyordum ama internette okudum kilo yaparmış 2 günüm boşa gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?