- Konu Sahibi sekerlemeyasak
-
bugünü yazıyım ozaman sanacnm 890 kaloride neler yiyosun normal bi gününü yazsana cnm
hııııııı tatlım bende o bisküvinin hepsini bitiriyon sandımbugünü yazıyım ozaman sana
sabah
2 haşlanmış yumurta 148 kl
yarım domates 14 kl
yarım salatalık 7 kl
1kk peynir 86 kl
ara yok
öğlen
5 adet minik köfte 251 kl ( ne köftesi bilmyorum köy köftesi kalorili olan onu aldım dikkate)
1yk pirinç pilavı 57 kalori
mevsim salata 76 kalori
3 etiform kepekli yulaflı bisküvi 75 kl
toplam şuana kadar 717 kalori yedim,
akşam : 1 adet kabak 22 kl
2 yk yoğurt 32 kalori
tamamen toplamda 771 kalori ile kapatıyorum günü
yok canım o bisküvileri sadece yeşil çay içerken yanında yiyorum yoksa feci midem bulanıyo..hııııııı tatlım bende o bisküvinin hepsini bitiriyon sandımhepsi 250 mi 310 mu ne
bu arada kabağı kızartıcak mısın?
yok canım o bisküvileri sadece yeşil çay içerken yanında yiyorum yoksa feci midem bulanıyo..
kabağı soyup rendeliyorum ve yarım çay bardağı suda yağ koymadan onları haşlıyorum. sonra 2 yemek kaşığı yoğurt ekleyip az tuz karabiber ve pul biberle karıştıyorum süper oluyo
hemde o bisküvilerin paketinde 6 adet var 1 tanesi 25 kalorihııııııı tatlım bende o bisküvinin hepsini bitiriyon sandımhepsi 250 mi 310 mu ne
bu arada kabağı kızartıcak mısın?
üyeliğim var ama kullanmayı beceremedm canım ben bunudenicemmmmmmmmmmmm :))) cnm şuraya bakkkk!!!!!!!!!!!!!!
Vücut Kitle İndeksi
burda ayda kaç kalori yersen kaç kilo verirsin onu hesaplıyosun çok güzell
hemde o bisküvilerin paketinde 6 adet var 1 tanesi 25 kalori150 kalori kalori toplamda yani
üyeliğim var ama kullanmayı beceremedm canım ben bunu
üyelik aldm ama yapamıyorum uğraşıyorum şimdicnm üyelik gerekmyo ki
arkadaki tabloya bakarsan orda öyle gözüküyo zaten canım sitedede 1 tanesinin kalorisini otomatik hesaplıyocanım ön paketinde yazana aldırma arka paketindeki türkiye gıda bilmem neyinden denetleniyor orası önemli olan yeri :)
arkadaki tabloya bakarsan orda öyle gözüküyo zaten canım sitedede 1 tanesinin kalorisini otomatik hesaplıyo
tadı çok güzel burçak ın biraz tatsız ve sert halibilmiyorum valla hangisi olduğunu şu tatsız tuzsuz olanlar mı canım
tadı çok güzel burçak ın biraz tatsız ve sert hali
fittingo sitesini takip et canım orada belirliyo kaloriniartık ne bisküvi, ne fındık, ne dondurma, nede çikolata yiyeceğim. günlük kalori alımımı 750 ye indiricem. ayda 8 kilo verebilirim öylelikle
fittingo sitesini takip et canım orada belirliyo kalorini
ahahaha ücretsiz ücretsizücretsizse kayıt olabilirim vercek para yok asdasldkşasldk
ahahaha ücretsiz ücretsiz
görüşürüz hoşçakaaaaaaaalllneyse canım ya azcık ders çalışiyim ben görüşürüz çıtır günlerr!
artık ne bisküvi, ne fındık, ne dondurma, nede çikolata yiyeceğim. günlük kalori alımımı 750 ye indiricem. ayda 8 kilo verebilirim öylelikle
sen yaramazlık mı yapıyosun bakiim ayda 8 kilo da ne demek çıldırmış olmalısınyook yoook ya da sağlıksız beslenmeyi ve verdiklerini kat kat fazlasını almayı hedeflemiş biri olmalısın.
1000 kalorinin de altına düşmek yok sen gençsin kıpır kıpırsın enerjiksin yakarsın ve metabolizman 45 yaşındaki teyzeler gibi değil çok daha hızlı. lütfen bilinçsiz bir halin içinde olma emeğine yazık olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?