• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İrlandalı turist Aksaray esnafını tek başına dövdü!

:KK70::KK70::KK70:
Adam gardını almış:KK70: su şişeleri devrilmişse toplanır, mesele buysa büyük bir sorun yokmuş ortada, niye adam toplayıp birde eline sopa alarak turist dövmeye kalkarsınız ki?
Konuşarak anlaşmayı bilmiyoruz, illa kavga etmemiz lazım, bu sefer dayak yiyen taraf olmuşuz.
İşte sorun orda, dil bilmediklerinden konuşup anlaşamamışlardır :P

İşte sorun orda, dil bilmediklerinden konuşup anlaşamamışlardır :p

:-)

Aksaray'da esnaf çat pat bile olsa en azından İngilizce bilir, Aksaray, Laleli Turistlerin uğrak yerlerinden biri çünkü.
Bilmiyorsa bile yaptığı çok kötü, TV'de de gösterdi, resmen güruh halde ellerde sopalar saldırıyorlar adama.

boksör eldiveni olaya girince ,bu habber zaytung olur bana göre. inanmadım kısacası

İstanbul Aksaray'da bir otelde kalan İrlandalı turist, su almak için girdiği markette, esnafın saldırısına uğradı
Sitene Ekle
irlandali-turist-aksaray-esnafini-tek-basina-dovdu--5987513.Jpeg

İstanbul Aksaray'da bir otelde kalan İrlandalı turist, su almak için girdiği markette, su şişelerini yere düşürünce dükkan sahibiyle tartışma yaşadı. Dükkandan elinde sopayla çıkan işletme sahibi çevredeki esnafla birlikte İrlandalı turiste vurmaya başladı.

Esnafın dövmeye çalıştığı İrlandalı turist profesyonel boksördü ve neredeyse bütün esnafı tek başına dövdü.
http://www.milliyet.com.tr/irlandali-turist-aksaray-esnafini-gundem-2107722/
napsaydı adam dövdürsemiydi kendini bizimkilerde utanma yok ne olmuş devirmişsee haa edepsizlik yapar, aşırıya kaçar o zaman uzaklaştırırsınn,,elde sopalar iyi yapmış tüü size bide dayak yedinizz..

İstanbul Aksaray'da bir otelde kalan İrlandalı turist, su almak için girdiği markette, esnafın saldırısına uğradı
Sitene Ekle

İstanbul Aksaray'da bir otelde kalan İrlandalı turist, su almak için girdiği markette, su şişelerini yere düşürünce dükkan sahibiyle tartışma yaşadı. Dükkandan elinde sopayla çıkan işletme sahibi çevredeki esnafla birlikte İrlandalı turiste vurmaya başladı.

Esnafın dövmeye çalıştığı İrlandalı turist profesyonel boksördü ve neredeyse bütün esnafı tek başına dövdü.
Haaa bide 74 yaşındaki Annemin ağzı ile konuşayımm .. (Tühh size elin gavurundan dayakmı yediniz sizin erkekliğinizeee)...:KK70::KK70::KK70:

o değilde ülkemizi yine rezil ettiler küçük düşürdüler bu ülkeye turist gelmese haklı

sular dağıldıysa topla yani adam toplayıp dövmeye kalkmak nedir iyi ağızlarının payını almışlar

İzleyip izleyip gülüyorum ama favorim mavi çizgili. O nasıl yumruk yedikten sonra yere serilmektir, nasıl yerden kalkamamaktır, muhteşem yaa :D :D
Bu yerdeki adamın olduğu 5 saniyeye ölüyorum. Yumruk atmaya gelip hareketin kralını gören esnaf, esnafımız. Tırıs tırıs kenara geçmesi hele :D

CNRTW2HVEAARL9Q.jpg

bu aksaray esnafi o kadar pislik ki! gecen sene gozumuzun onunde sandalyelerle saldirdilar gencin birine. olduresiye hareket ediyorlar. araba yoluna firladi genc hala sandalye atiyorlar aniden bi araba gelse carpacak olecek. bu insanlar ne yiyor da boyle kana susuyorlar.

hele o videoda yumruk yiyen disleri dokulen bi salak var. kucucuk boyuna bakmadan yumruk atmaya gelmis, belli ki hayatinda kimseye gucu yetmemis boyle toplu girmisken kendi de nasipleneyim demis.
oooh cok iyi de nasiplenmis. ders olsun bu pisliklere.

Ben de adamın otele girip 1 dakika dinlenip tekrar sahaya dönmesine çok güldüm. Su içip, terini sildirip, taktik alıyor herhalde o arada :D

Sitene Ekle

Hahaha cidden komikti, keşke Türkiyedeki tüm artizleri dövse. Salaklar turiste ya da herhangi birine neyin artizliğini yapıyorsun, al tüm Türkiye'ye rezil olursun.

İrlandalı abimdeki duruş süper yanlız.. :D :D

Ben internette bir yerde izledim; anlatımı mı desem olay mı desem çok komikti :)
Yalniz şuna acıdım: Esnafın biri yerden kalktığında iki dişi yoktu.

Back
X