İrlandali

Yabancı insanlarla muhabbete girmek çok daha kolay bence.
En azından alıştın mı Türkiye'ye gibisinden bir soru sorup muhabbete başlayabilirsin.

Evet muhabbet acmak falan kolay ama bunlar aksanli konusuyo hic bisey anlamiyorum. Sadece yes okey alright

Açıkçası yazdıklarını okuyana kadar Pakistanla ilgili hiçbişey bilmiyomuşum, kendimden utandım. Öz eleştirimi yaptıktan sonra şunu da söylicem, bence de yolunuz kesiştiğinde önce slm ver. Sonrasında tanışma faslıyla muhabbet alır başını gider zaten. Gelişmelerle ilgili durumdan da bizi sık sık haberdar et olur mu?

GErçek hayattta Pakistanlı hiç tanımadım ama bize dost olduklarını biliyorum Haaa unutmadan söyleyeyim.En sevdiğim İslam felsefecisi Muhammed İkbal Pakistanlıdır.Okumanızı şiddetle tavsiye ederim.

Evet bende bilmiyordum ve senin gibi cok utandim daha neler neler...
Ayy gorur gormez konusmaya calisicam cok heycanliiiiii
Benim gonul biraz daldan dala ama sabit kalirsa, gelismeler olursa hemen yazicam buraya

:KK7: ay vallaha güldürdün canım beni ya

yalnız bulduğunda merhaba diye git konuş işte :) hayırlı olsun yeni enişte :)

GErçek hayattta Pakistanlı hiç tanımadım ama bize dost olduklarını biliyorum Haaa unutmadan söyleyeyim.En sevdiğim İslam felsefecisi Muhammed İkbal Pakistanlıdır.Okumanızı şiddetle tavsiye ederim.

Evet bizi cok seviyolar ve hic bir cikar gozetmeden. Ben bu denli sevdiklerini bilmiyodum okuyunca cok mutlu oldum icim cok ısındı:)

:KK7: ay vallaha güldürdün canım beni ya

yalnız bulduğunda merhaba diye git konuş işte :) hayırlı olsun yeni enişte :)

Ben evlilik senaryolarini bile kurdum ama cok ayran gonulluyum yarinda gidip jameikali birinden hoslanabilirim yani

Ama yinede gidip konusucam, taniycam belki beni kendine sabitler

ayy boyle seyleri cok severim ben yaa ... dusunsene sen turk o pakistanli iki yabanci insan birden delicesine asik oluyorlar ..mutlaka bizleri durumdan haberdar et vallahi ben catlarim meraktan

ayy boyle seyleri cok severim ben yaa ... dusunsene sen turk o pakistanli iki yabanci insan birden delicesine asik oluyorlar ..mutlaka bizleri durumdan haberdar et vallahi ben catlarim meraktan

Ay bende cok seviyoruummm. Zaten turk olsa ilgimi cekmezdi, ben onun etnik kiyafetli haline tutuldum

Ayy yazarim gelismeleri ama cok ayran gonulluyum ben belki gelismeler baska irktan biriyle olur, turk olmaz buyuk ihtimal ama

1111
Ben evlilik senaryolarini bile kurdum ama cok ayran gonulluyum yarinda gidip jameikali birinden hoslanabilirim yani

Ama yinede gidip konusucam, taniycam belki beni kendine sabitler
hahah kısmet be canım ama nerde yabancı orda sen onu farkettm daha önceki konularından :)

Üslubunuz çok hoş öncelikle onu belirtmek isterim.
Benim de Pakistani ve Hintli arkadaşlarım olmuştu yıllar önce - samimi insanlardır gerçekten içten, yardımsever bir millet. Kendilerine has değişik bir aksanları vardır İngilizcesini bile anlamakta ilk zamanlar zorlanabilirsiniz ama dilimizi ona öğretme gayretinde olmanız, kendisinin hoşuna gidecektir bence

1111

hahah kısmet be canım ama nerde yabancı orda sen onu farkettm daha önceki konularından :)

Evet ya boyle kultur farkliliklari, diller falan cok ilgimi cekiyo seviyorum. Bide melez cocuklari cok seviyorum oyuzden acaba zenciyle evlenip ortaya karisik bi cocuk mu yapsam diyorum

Ayy tesekkur ederim
Turkce ogretmek aklima hic gelmemisti harika fikiir gerçi ben cok cabuk sinirleniyorum ve igrenc ogretiyorum yani turkce ogreteyim derken kendi dilini unutturabilirim ve tabi vücudunda ufak morlukcuklar da olabilir, tirnak izleri falan butun turk imajıni mahvederim

Ben onlarin aksanlarina bayiliyorum ya cok tatli ingilizce konuşuyorlar yeriiim

Siz yazınca baktım netten , 3 gün bir tatil Organize edin , 2015 eylül ayı için otel fiyatlarına baktım makul .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…