- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
-
Yabancı insanlarla muhabbete girmek çok daha kolay bence.
En azından alıştın mı Türkiye'ye gibisinden bir soru sorup muhabbete başlayabilirsin.
Bence lap diye konuya girebilirsin.
Naber nasılsın alıştın mı, ne zamandır goruyorum hep tek tabancasın falan yardır gitsin.
Haha ben onu kacirmisim, hakkaten nedir?Tek tabancanin ingilizcesi ne gı
Açıkçası yazdıklarını okuyana kadar Pakistanla ilgili hiçbişey bilmiyomuşum, kendimden utandım. Öz eleştirimi yaptıktan sonra şunu da söylicem, bence de yolunuz kesiştiğinde önce slm ver. Sonrasında tanışma faslıyla muhabbet alır başını gider zaten. Gelişmelerle ilgili durumdan da bizi sık sık haberdar et olur mu?
GErçek hayattta Pakistanlı hiç tanımadım ama bize dost olduklarını biliyorum Haaa unutmadan söyleyeyim.En sevdiğim İslam felsefecisi Muhammed İkbal Pakistanlıdır.Okumanızı şiddetle tavsiye ederim.
:KK7: ay vallaha güldürdün canım beni ya
yalnız bulduğunda merhaba diye git konuş işte :) hayırlı olsun yeni enişte :)
ayy boyle seyleri cok severim ben yaa ... dusunsene sen turk o pakistanli iki yabanci insan birden delicesine asik oluyorlar ..mutlaka bizleri durumdan haberdar et vallahi ben catlarim meraktan
hahah kısmet be canımBen evlilik senaryolarini bile kurdumama cok ayran gonulluyum yarinda gidip jameikali birinden hoslanabilirim yani
Ama yinede gidip konusucam, taniycam belki beni kendine sabitler
1111
hahah kısmet be canımama nerde yabancı orda sen onu farkettm daha önceki konularından :)
Üslubunuz çok hoş öncelikle onu belirtmek isterim.
Benim de Pakistani ve Hintli arkadaşlarım olmuştu yıllar önce - samimi insanlardır gerçekten içten, yardımsever bir millet. Kendilerine has değişik bir aksanları vardır İngilizcesini bile anlamakta ilk zamanlar zorlanabilirsiniz ama dilimizi ona öğretme gayretinde olmanız, kendisinin hoşuna gidecektir bence
Haha ben onu kacirmisim, hakkaten nedir?
Lonely gun de sen onaTek tabancanin ingilizcesi ne gı
Siz yazınca baktım netten , 3 gün bir tatil Organize edin , 2015 eylül ayı için otel fiyatlarına baktım makul .Ne zamandir konu acmiyodum artik zamani geldi diye dusundum
Simdi hanimlar okuldan birini kesfettim kendisi Pakistanlı oluyor :) ay okadar sirin biseyki bide etnik kıyafetiyle gormustum bayildim yanihoslanma asik olma durumu yok ama hosuma gitti tanimak isterim
Neyse caniminici okulda cok yabancilik cekiyormus turkler hic konusmuyormus kendisininde turkcesi yok cok zorlaniyormus bende cok uzuldum arkadas olmak istiyorum ama lap diye arkadas olalim mi mi diycem bilemedim ne dersiniz nasil giris yapilir
Buarada pakistanla ilgili bikac bisey okudum sizinle paylasmak istiyorum
●Kibris turk cumhuriyetini tanıyan sayılı devletlerden
●Turkleri acayip seviyolar kardes ulke diyolar ve uygun fiyata otellerde kral daireleri veriyolarmis bize
●Ermenistani biz sizi tanimiyoruz Turkler bizim kardesimiz diyerekten tanimamislar
●Turk oldugunuzu öğrendiğinde Ataturk muhabbetine giriyorlarmis
●Veee en can alicisi, kurtulus savasinda pakistanli kadinlar kollarindaki bilezikleri gondermisler düşünebiliyomusunuzcok etkilendim ben en cokta bunlari soylemek icin actim konuyu
Ya da "im f*ckin lonely girl b*tch" diye cirkeflesip butun amacimi belli ediyimLonely gun de sen ona
Ya da lonely wolf da diyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?