- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
-
Zaten türkçe konuşmakta zorlanıyormuş,konuya lap diye dalabilirsiniz :)
Bizim apt. Nijeryalılar var jipleri filen var garip gurebeaya benzemiyorlar . Çocuk için lazımsa hihohaaa . Evet siyah ırkın çocukları çok tatlı oluyor .Evet ya boyle kultur farkliliklari, diller falan cok ilgimi cekiyo seviyorum. Bide melez cocuklari cok seviyorum oyuzden acaba zenciyle evlenip ortaya karisik bi cocuk mu yapsam diyorum
Eylul olmaz cok sel oluyo o dönemlerSiz yazınca baktım netten , 3 gün bir tatil Organize edin , 2015 eylül ayı için otel fiyatlarına baktım makul .
Kız kahkaha attım. Eline bi de kırbaç alıp obey! Diye emret.Ya da "im f*ckin lonely girl b*tch" diye cirkeflesip butun amacimi belli ediyim
Farklı diller konuşulsada gözler herşeyi anlatır.kesinlikle vücut dili diyorum :)Türkce mi dalayim inglizce mi yoksa vücut diliyle mi
Hahaha hem zengin hem siyahi daha ne istenirBizim apt. Nijeryalılar var jipleri filen var garip gurebeaya benzemiyorlar . Çocuk için lazımsa hihohaaa . Evet siyah ırkın çocukları çok tatlı oluyor .
Vuuu pekiFarklı diller konuşulsada gözler herşeyi anlatır.kesinlikle vücut dili diyorum :)
Farklı diller konuşulsada gözler herşeyi anlatır.kesinlikle vücut dili diyorum :)
Hahaha sonraki asama olarakta ;Kız kahkaha attım. Eline bi de kırbaç alıp obey! Diye emret.
Valla benim patron kolej sahibiydi, hem de dünyanın 20 farklı ülkesinde şubeleri olan. O yüzden çok kültürlü, eğitimli, zengin ama buna rağmen çok alçak gönüllüydü. Akmaz, kokmaz, temiz birisiydi. (ayy adamcağız burnumda tüttü he onca seneden sonraBide gercekten pakistanlilar cok zekiler, zaten iyi egitim almis olanlari hep universitelerde hoca falan oluyor yurt disinda, cok guzel yerlere geliyor. Imkanlari olsa bugun cok guzel yerlerde olurlardi eminimki. Ay bide su haberi okudum cok uzuldum sizinle paylasiyim. 2 tane 15 16 yaşlarında kiz yağmurda sarki soyleyip dans ediyor bunuda videoya aliyorlar, bu video dagiliyo akrabalara falan bunlari infaz ediyolar din adi altinda
Cehalet çok, okur yazar orani az
Valla benim patron kolej sahibiydi, hem de dünyanın 20 farklı ülkesinde şubeleri olan. O yüzden çok kültürlü, eğitimli, zengin ama buna rağmen çok alçak gönüllüydü. Akmaz, kokmaz, temiz birisiydi. (ayy adamcağız burnumda tüttü he onca seneden sonra) Ama benimki acuk kavruktu. 1.50 boy, kel kafa, 40 kiloluk vücut, öyle bana hiç etnik metnik sevimli gelmediydi
E her yerin insanı farklı. Benim Amerikalı bir arkadaşım "senin deven var mı?" diye sormuştu. "He ya olmamı, işe deveyle gidiyoruz biz" demiştimAdam bizi eşek/deve üstünde ovada, dağda gezinen tipler diye öğrenmiş/izlemiş ya da hayal etmiş. Şimdi gülüyoruz ama hala güneydoğuda, doğuda eşek üstünde insanlar var. Nereye , kime baktığına bağlı. Pakistan da bu şekil. Moderni de var, gelenekseli de, aşırı dincisi de. İyice bakmalı, koklamalı dibini kardeş, aceleye mahal yok
O zaman gider gitmez yüzüne dik dik bak ve " yes okey alright" deEvet muhabbet acmak falan kolay ama bunlar aksanli konusuyo hic bisey anlamiyorum. Sadece yes okey alright
Ahaha aslinda hosuma gitti denesem miO zaman gider gitmez yüzüne dik dik bak ve " yes okey alright" de
Zaten ondan sonra sen istemesende seninle konuşmaya çalışır o
Ahaha aslinda hosuma gitti denesem misonra cocuk beni etnik etnik kovalamasin
-how are you?
Eylul olmaz cok sel oluyo o dönemler
Hahaha hem zengin hem siyahi daha ne istenir
-What's your name?-how are you?
-fine sit down
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?