İrlandali

Evet ya boyle kultur farkliliklari, diller falan cok ilgimi cekiyo seviyorum. Bide melez cocuklari cok seviyorum oyuzden acaba zenciyle evlenip ortaya karisik bi cocuk mu yapsam diyorum
Bizim apt. Nijeryalılar var jipleri filen var garip gurebeaya benzemiyorlar . Çocuk için lazımsa hihohaaa . Evet siyah ırkın çocukları çok tatlı oluyor .

Valla benim patron kolej sahibiydi, hem de dünyanın 20 farklı ülkesinde şubeleri olan. O yüzden çok kültürlü, eğitimli, zengin ama buna rağmen çok alçak gönüllüydü. Akmaz, kokmaz, temiz birisiydi. (ayy adamcağız burnumda tüttü he onca seneden sonra ) Ama benimki acuk kavruktu. 1.50 boy, kel kafa, 40 kiloluk vücut, öyle bana hiç etnik metnik sevimli gelmediydi

E her yerin insanı farklı. Benim Amerikalı bir arkadaşım "senin deven var mı?" diye sormuştu. "He ya olmamı, işe deveyle gidiyoruz biz" demiştim Adam bizi eşek/deve üstünde ovada, dağda gezinen tipler diye öğrenmiş/izlemiş ya da hayal etmiş. Şimdi gülüyoruz ama hala güneydoğuda, doğuda eşek üstünde insanlar var. Nereye , kime baktığına bağlı. Pakistan da bu şekil. Moderni de var, gelenekseli de, aşırı dincisi de. İyice bakmalı, koklamalı dibini kardeş, aceleye mahal yok

Evet cok haklisiniz
Cevabınızda super ya bitane supermanin yeni jenerasyon versiyonu tarzi yabanci bi dizi vardi cok izlenen kaliteli bi dizi onda bile turkiyeyi col olarak göstermislerdi !! Aklima o geldi sinirlendim simdi
Simdi adam yasli 150cm 40 kilo olursa benimde ilgimi cekmez isterse italyan olsun
Valla benimki de cok efendi, agir basli duruyo, resmen gozumle ekmek arasi yaptim bana misin demedi donup bakmadi ama bizim proje odevi icin kimse yardimci olmazken o oldu yerim ya askisi
En iyisi ben gidiyim yarin onu bulabilirsem iyice kokliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…