- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
Nerdrn biliniyor ki bunlar?Ay kadın başkasından hamilemiymis yaa insan doğurduğu çocuğunun tecavüzle olumune katlanıp nasil gidip aldatır kocasını yaaa
Kadın 1 buçuk aylık hamileymiş adam benden değil demiş galiba şimdi söyledi müge anlı hamile diye aldattığını düşünüyor kocası diye zaten biliyormuş mahalleli anlatmış o zaman onları söylememiş müge anlidaNerdrn biliniyor ki bunlar?
Anladım teşekkürler bakmamıştım müge anlı yaKadın 1 buçuk aylık hamileymiş adam benden değil demiş galiba şimdi söyledi müge anlı hamile diye aldattığını düşünüyor kocası diye zaten biliyormuş mahalleli anlatmış o zaman onları söylememiş müge anlida
Psikolojisini bozuldugunu anlayabilirim ama bir cocugu icin bu duruma gelen baba diger evladinin hayatina nasil son verir ozmn.Ya işte adamın psikolojisi iyice bozulmuş, nasıl bir kafa yapısında artık kimbilir. savunmuyorum ama demekki bu tür şeyleri yaşayan ailelerin devlet tarafından psikolojik destek filan verilmesi gerekiyor , ne acı bi kader Allah kimseye vermesin
Biraz önce mügede işlendi konu. Komşularda söyledi hatta ırmak kaybılduğundafa o adamdam şüphelenmişşer kadını adamın arabasında görmüşler. Kocamdan tiksiniyorum diyomuş. Yazık canıyla ödedi keşke boşansaydılarİyi de kesin bilgimi bu ifade adamin soyledikleri kadinin baskasindan hamile oldugu dogrumu net mi.
Aldatma olayi olabilir ama .
Kadin olu artik adamin soylediklerinin dogru oldugu nerden belli.
Ben de izledim bastan beri sadece tmm kadin aldatiyomus orasi oyle boyle aciga cikti.Biraz önce mügede işlendi konu. Komşularda söyledi hatta ırmak kaybılduğundafa o adamdam şüphelenmişşer kadını adamın arabasında görmüşler. Kocamdan tiksiniyorum diyomuş. Yazık canıyla ödedi keşke boşansaydılar
Velhasıl ne olduysa çocuklara oldu. Annenin ve babanın sorumsuzluğu 10yaşındaki kızcağızın da katledilmesiyle son buldu. The end.Ay kadının hayatında başka birileri varmış Müge Anlı açıklıyor
Babanın haberi olmuş bunlardan ve korkunç sonuç
Müge anlı şimdi işledi. Karısının aldattığı adamdan şüphelenmiş polis. . Sorguya alınmış, mahkemeye çıkmış. Olay olduğu sırada başka bir yerde olduğu ispatlanmış öyle serbest bırakılmış. Kocasından saklanmış. Ama adam bi şekilde öğrenmiş karısını bıçaklarken çocuk araya girmiş maalesef o da yaralanmış
Adamı kesinlikle haklı bulmuyorum ama ortada psikolojisi bozuk, aldatılan biri var. Mahkemede bile eşi tarafından aldatılınca işlenen cinayet hafifletici sebebe giriyor.bu arada bebek 1.5 aylıksa dna sı alınır,kimden olduğu belli olur.
Olan her zamanki gibi çocuklara olur
Bende eger dıyorum aldatıyor olsaydı daha o zaman ırmak kayıpken bu acıga cıkmazmıydı? muge anlıda ortaya cıkmayan sey kalmıyorBen de izledim bastan beri sadece tmm kadin aldatiyomus orasi oyle boyle aciga cikti.
Ama cocugun baskasindan oldugunu diyorum.kadin demisya onu bilal kupal oyle soyluyor sadece.dna testi de olmaz heralde cunku 1.5 aylik daha.
Yinede olan oldu uc cocuk bi kadin bi pislik yuzunden gitti.babanin saglik durumu iyiymis hatta bugun mahkemeye bile cikcakmis ordan da cezaevine muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?