Irmak Bebek

Nerdrn biliniyor ki bunlar?
Kadın 1 buçuk aylık hamileymiş adam benden değil demiş galiba şimdi söyledi müge anlı hamile diye aldattığını düşünüyor kocası diye zaten biliyormuş mahalleli anlatmış o zaman onları söylememiş müge anlida

Anladım teşekkürler bakmamıştım müge anlı ya

İyi de kesin bilgimi bu ifade adamin soyledikleri kadinin baskasindan hamile oldugu dogrumu net mi.
Aldatma olayi olabilir ama .
Kadin olu artik adamin soylediklerinin dogru oldugu nerden belli.

Psikolojisini bozuldugunu anlayabilirim ama bir cocugu icin bu duruma gelen baba diger evladinin hayatina nasil son verir ozmn.
Kizim can cekisiyodu yanlislikla gelen bicak darbelerinden daha ffazla aci cekmesin diye oldurdum demis.kizinin aci cekmesini istemiyosan bi ambulansi arasaydin ozm.
Adam zaten asiri derecede kiskancmis ve kafasinda da kuruyodur o hastalik derecesinde kiskancmis hem.
Gerci genelleme yapmiyorum ama nedense bu denli.kiskanc adamlarin karilarinda da buyuk cesaret oluyo.

İyi de kesin bilgimi bu ifade adamin soyledikleri kadinin baskasindan hamile oldugu dogrumu net mi.
Aldatma olayi olabilir ama .
Kadin olu artik adamin soylediklerinin dogru oldugu nerden belli.
Biraz önce mügede işlendi konu. Komşularda söyledi hatta ırmak kaybılduğundafa o adamdam şüphelenmişşer kadını adamın arabasında görmüşler. Kocamdan tiksiniyorum diyomuş. Yazık canıyla ödedi keşke boşansaydılar

bence adamın iftirası, aldatma olayı.
zaten ruh hastası biriydi, ağır tahrikten indirim almak için iftira atıyordur.

Belki taslanacagim bu yazdigimla ama habere çok uzulmekle birlikte kurtuldu bu aileden diye geçti içimden.
Ama maalesef ki baba kılıklı o kişi yaşıyor.

Biraz alakasız ama söylemeden geçemeyeceğim.
Toplumumuzun en az yarısı kocasını aldatan kadınların ölümün hak etmiş gözüyle bakıyor.

Karısını kızını öldüren adamın ifadesini baz alıp hemen kadına saldırıya başlanmış.

Ben de izledim bastan beri sadece tmm kadin aldatiyomus orasi oyle boyle aciga cikti.
Ama cocugun baskasindan oldugunu diyorum.kadin demisya onu bilal kupal oyle soyluyor sadece.dna testi de olmaz heralde cunku 1.5 aylik daha.
Yinede olan oldu uc cocuk bi kadin bi pislik yuzunden gitti.babanin saglik durumu iyiymis hatta bugun mahkemeye bile cikcakmis ordan da cezaevine muhtemelen

Müge anlı şimdi işledi. Karısının aldattığı adamdan şüphelenmiş polis. . Sorguya alınmış, mahkemeye çıkmış. Olay olduğu sırada başka bir yerde olduğu ispatlanmış öyle serbest bırakılmış. Kocasından saklanmış. Ama adam bi şekilde öğrenmiş karısını bıçaklarken çocuk araya girmiş maalesef o da yaralanmış

Adamı kesinlikle haklı bulmuyorum ama ortada psikolojisi bozuk, aldatılan biri var. Mahkemede bile eşi tarafından aldatılınca işlenen cinayet hafifletici sebebe giriyor.bu arada bebek 1.5 aylıksa dna sı alınır,kimden olduğu belli olur.

Olan her zamanki gibi çocuklara olur

Duygularım tamamen karışık, bir yanım çok üzülüyor bir yanım onlar adına kurtuldular diyor.

Hurdacı olayını takip etmiştim,aslında o aile gariban bir aile..Kadın da gariban bir kadın.

10 yaşındaki kadına ve o genç anneye bir kadın olarak çok üzülüyorum.

Yarı aç yarı tok geçen ömürlerinde belki de ilk kez huzura kavuştular.Bel ki ölmek,kurtuluşları oldu.

Ne diyeyim, son gününüzü hiç hatırlamayın..

Mekanları cennet olsun.

Ay kadının hayatında başka birileri varmış Müge Anlı açıklıyor
Babanın haberi olmuş bunlardan ve korkunç sonuç
Velhasıl ne olduysa çocuklara oldu. Annenin ve babanın sorumsuzluğu 10yaşındaki kızcağızın da katledilmesiyle son buldu. The end.
Dün hissettiklerimden iz yok, şuan sadece öfke!

Son dakika diye haberi görür görmez şoke oldum, dişlerim birbirine vurdu titredim, sonrasında gözyaşlarıma hakim olamadım. Irmak bebeğin başına o talihsiz ve tarifsiz olay geldiğinde, ailenin nasıl devam edebileceğini düşünmüştüm. Ben olsam edemem, hayatları bitti bence demiştim. Maalesef edemediler.... Neye kahrolsun bile diyeceğimi bilmiyorum. İnsanoğlu var olduğundan beri safi kötülük hep vardı, hep oradaydı asla da kıyamet kopmadan terk etmeyecekler dünyayı.

Yaşadıkları kaldırılabilecek olaylar değil elbette.Şu var ki her gün duyduğumuz bu tür cinayetlerin arkasında da nasıl yaşamlar olduğunu bilmiyoruz.O kadın cinayetlerini işleyenler de çok ağır şeyler yaşıyorlar belki psikolojileri çok kötü.E zaten baktığımız zaman kadın cinayeti işleyenlerin çoğu sağlıklı psikolojide değiller.Hatta ırmak bebegin katili için bile bunu düşünebiliriz. Belki geçmişinde çok kötü olaylar yaşadı bu hale geldi.Yani demem o ki ırmak bebegin ölümünü babasının ailesini katletmesinin hakli sebebi olarak göstermek doğru değil.

Ne biçim yorum bu.İyi ki adamı haklı bulmuyorum demişsin bir de bulsan nasıl olacak acaba.Sizin gibiler yüzünden kadın cinayetleri her geçen gün hızla artıyor. Bir kadının böyle yazması korkunç.

Erkekler aldatinca yuvani bozma , kadınlar aldatinca ölümü hak etmiş. Ne güzel kafalar ya.
Böyle cinayeti destekleyici yorum yazan hiçbir insana saygı duymuyorum.

Aldatmak hoş bir şey değil ama uğruna cinayet işleme hakkı veren bir şey de değil. Aldatılan boşansın tazminatını alsın kimse kimseyi öldürme hakkına sahip değil.

Adam karısını ve kızını öldürüp kendini öldürmeyecek kadar akıl sağlığına sahip, pişkin ve zalim.
Kadın böyle iğrenç bir kocası olduğunu bile bile başka bir erkekle görüşecek kadar sorumsuz ve cahil. İkisi de geride kalan tek kızlarını- 10 yaşındaki masumu-koruyamadı ve yaşatamadı.

Şifa niyetine: masum değiliz hiçbirimiz

Bende eger dıyorum aldatıyor olsaydı daha o zaman ırmak kayıpken bu acıga cıkmazmıydı? muge anlıda ortaya cıkmayan sey kalmıyor
Bırde benım evladımı lıme lıme dogramıslar ben gıdıp nasıl kocamla degıl bırde baska bır adamla seks yapabılırımde hamıle kalabılırım daha ne kadar oldu ya !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…