Irmak Bebek

Hayırde hayat cok basıt bazı seylerın yolu cok acık.
benıde kocam aldattı gayet asıktı o yuzden ayrıldı sımdı benı oldursemıydı? Oldurmedı valla bır guzel k.cıma tekmeyı bastı vallahı ıyıkıde bastı sımdı o kendı hayatında ben kendı hayatımdayım. Yanı ınsanlar ınsan oldurmeyı ne zannedıyor evdekı bır esyamı bu basıyorsun cope unutuyorsun

Canım eğer müge anlıyı tam izlediysen ben bişeyler biliyordum ama ailevi sorunlara neden olmamak için söyleyemedim dedi.
Boşanmak diye de bir seçenek var.
Ama kanının ailesi yüklü miktarda başlık alıp 16 yaşında evlendirmişler.Ailesi sahip çıkmıyor zaten kadına.

babasınında durumu ağırmış canım. bende kaldıramadı diye düşünüyorum eşide 6 haftalık hamileymiş bu arada. yeğenim ırmakla yaşıt.videolarını izledim adamın çuvalla çöpe koyup çöpten almasını filan asla unutamıyorum. bi insan o yaşta bebeğe nasıl kıyar inanmıyorum.

Canım baba kişisi mahkemeye çıkacak vs dediler durumu ağır değil hatta ifade vermiş sanırım. Bu bilgilerden sonra cinnet deyip geçemeyeceğiz, karısına ve kızına kadar "cinnet"ti ama iş kendi canına gelince bir anda dank etti heralde(!) Kendini öldüremeyecek kadar akıllı bir adam maşallah

Ölümü haketmişi hangi cümleden çıkardınız? Ben kanunlarda geçen bi olaydan bahsettim. Ve kadın ölmüş olsa bile ben hiçbir şekilde masum göremiyorum. İki çocuğun var ve eşini aldatıyorsun. Daha küçük kızın vahşete kurban gideli ne kadar oldu dimi?? Hala yasak ilişkine devam ediyorsun üstelik 1.5 aylık hamilesin.. madem boşansaymış. . Neden ortaya çıktığı halde devam etti yasak aşkına? Adam haksız sonuna kadar ama onunda psikolojisi normal değil. .kızın vahşete kurban gidiyor, karın seni hala aldatıyor . Gitsin öldürsün demiyorum ama adamda normal değil diyorum.

Yahu kadin 16 yasinda 35 yasindaki bi adamla baslik parasi karsiligi evlendirilmis. Surekli dayak yemis. Roportajlara dikkat edin cocugunda agzi yuzu yara. Adam zaten dovuyor surekli cocugunu da karisini da. Karisi evden cikabiken biri degil kocadan izin yok en fazla telefondan konusmustur. Kadini katlettigi yetmiyor gibi iftiralar da atiyor. Durumu da agir falan degil bugun mahkemeye cikacak.

diyecek bişey bulamıyorum inanki. şaşkınım

Bir de kadının yerine koyun kendinizi. Başlık parası için zerre sevmediğiniz bir adamla zorla evlendirildiniz. Adamla geceleri sevişmek size zulüm geliyor. Yetmiyor bu adam sizi sürekli dövüyor. On dakika gecikseniz yiyorsunuz dayağı. Aileniz biliyor ama başlık parası aldığından çek otur diyorlar. Bu ruh halindeki bir kadınla empati yapmak yerine şiddet eğilimli adamla mı yapıyorsunuz?
Burada aldatılan kadınlara ay erkekler bizim gibi değil yapar diyenler hemcinsi aldatınca hak etti demiyorum ama nasıl aldatır diyor. Nedir bu çifte standart?
Elin şiddet eğilimli dayakçı kocasıyla empati yapana kadar kadınla yapmanız daha doğru olurdu.
Boşalabilirdi öldürene kadar.

En fazla telefonla konuşmuştur

Irmak bebeğe çok üzüldüm bir de bu yasanan facia sonrası içim yandı. Hatta ablası ile röportaj yapmışlardı. Yavrum diyordu bilseydim bakardım ona oraya göndermezdim diye. Önceden bu sapık çağırıyormus onları. Ablası ben kurtuluyordum kandırıyordum onu diyordu. Oysa o da o kadar küçüktu ki. Bir aile mahvoldu.
15 yaşındaki Ahmet'in öldürülmesi olayı da göz göre göre gelmiş. Üvey baba sapık psikopat pedofilinin biriymiş.Yurtlarda ogrencileri taciz etmis dövmüş. Şikayetlet edilmiş zamanında ama üstü örtbas edilmiş.Uzaklastirilmis sadece. Hepimizin bildiği gibi savsaklama yani.
Velilere çok iyi öğrencilere gaddar sapık herifin biriymis.Annesini de kandırdı demek ki bilemeyiz. Suçlarına rağmen Ceza almadan gezmesinin bedeli Ahmet'in canı oldu. Çok acı.

Bakın kocası ayrı haksız kadın ayrı haksız bence. . Olan çocuklara oldu..

O pislikte kendi halinde yaşayan bir aileyi mahvetti

Bakın kocası ayrı haksız kadın ayrı haksız bence. . Olan çocuklara oldu..

Kadın kader kurbanı benim gözümde.
Daha reşit olmadan anne babası tarafından bir adama satılmış bir kadın, kocasını seçememiş de sevememiş de bir kadın. Ömrü dayakla dört duvar arasında geçen geceleri sevmediği bir adamla sevişmek zorunda kalan bir kadın.
Bu kadınla eli kanlı bir katili bir tutamam ben.
Olan yine kadına ve çocuklara oldu yine her zaman ki gibi. Katil kocada namus diyip sıyrılma derdinde her zamanki gibi...
Beni yaralayan aynı Memlekette yaşayıp kadınların halini bilirken hala kadına bir tekme atanlar işte. Bizde kadınlar o da namusunu korusaymış dediği sürece de bu cinayetler bitmez zaten...

Bu kadar ayrıntıya girmeseniz

Zaten ozmn cikmis ortaya kamera kaydi felan bulmuslar bile ama muge anli babanin durumundan dolayi soylememis ortalik karismasin diye.
Bana sadece kadinin karnindaki cocugun baska bi adamdan oldugunu aoylemis ya o pek inandirici gelmedi.
Kizi icin dediklerinden sonra adamin ifadesine inanmiyorum.

Rumuz degistirince taniyamamisim belinde silahla gezen sagda solda okul cocuklarini taciz eden kendisini doven kocayi öve öve bitiremeyen bir kisi tutup da kadinin yaninda olacak degil. Sasirmadim
Haddinizi bilin.. okul çocuklarını taciz eden diyemezsiniz.. ortada kanıtlanmış bişey yok. Her konuda daha önce açılan konular ortaya getirilicekse kimse konu açmasın..

Rumuz degistirince taniyamamisim belinde silahla gezen sagda solda okul cocuklarini taciz eden kendisini doven kocayi öve öve bitiremeyen bir kisi tutup da kadinin yaninda olacak degil. Sasirmadim

Ay baktım şimdi eski konularına da koca profili Irmak'ın şidddet eğilimli babasının bir tık üstü.
Ondan normal görüyor bu şiddet olaylarını demek ki arkadaş. Kendi kocası gibi adamı görünce koruyasıngelmiş resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…