Irmak Bebek

heh işte benim de durdurttuıgum konum da buna benziyor. hiç beklemediniz hiç ummadıgınız ne var ki bunda dedigimiz kişilerden neler geliyor insanın başına. bir pedofili bir aileyi yok etti. bir sapkın halsiyetsiz 15 yaşında ki cocugu katletti.
ve niceleri... insan olduguma utandıgım olaylardır bunlar. birileri bir köpecigi sacede can taşıdıg için 15 gun başıunda bekler cıkarttır. kimisi de o cana acı cektirerek ve bundan zevk alarak yok eder...
şimdi bunların hangisine insan diyecegiz ??? bu iyilik yapan dogaya dunyaya hayvana bitkiye faydası dokunan insan insan ise bunlar ne ? onlar insan ise biz neyiz ? ben insandan korkuyorum. ve cocugum olmadıgı içinde su dunya şartlarında cok mutluyum.

İnanmıyorum yeni duydum çok üzüldüm. Kimse mi ellerinden tutup destek olmadı? Pes.

Her şeye rağmen insan kendi evladını nasıl bıçakla öldürebilir? Kadıncağızla çocuğun ne suçu vardı ki, aklım almıyor. Çok yazık.
ya sanırım o cinnet anı suclu aramıyor. hepimiz birlikte ölecegiz kafası ile oluyor bunlar...

Amin kızlar iyi ki varsınız buraya yazmak ve acıyı paylaşmak bile iyi geldi.

Yine nacizane kadın olarak yapabileceğimizin en iyisini yapmalıyız diye düşünüyorum. Herkes ders çıkarmalı bu dramdan. Sağlıklı bireyler yetiştirmeli ve evet bu yüzden hiçbir şekilde şiddete küfüre prim vermemeliyiz. Çocuklarımızı kardeşlerimizi fanusa koyamayız ama iyi yetiştirmek onlara saygıyı sevgiyi öğretmek hala bizim elimizde. Bu da tek teselli

Yüzüme çok kuvvetli bir tokat yemiş gibi oldum. Irmak benim psikolojimi uzun zaman işgal etmişti. Acısını çok derin yaşadım. Çok çok acıdım. Çocuğa ve babasına. Bu haberi okumak çok dokundu bana.. babaya suçlu mu diyeyi haklı mı diyeyim.. bilemiyorum. Allah cennetinde evlatları ile buluştursun. Allah o sapığın yaksını iki cihanda bir araya getirtmesin.. ne diyeyim.. kelimeler anlamını kaybetti.. Ortadoğuda kadin olmak.. İslam ülkesinde kadın olmak.. bebeksen bile kurtulmak mümkün değil. .

Off off.. Ne denir ki... Cinayet ortaya çıktığında nasıl yaşanır bununla demiştim, yaşanmıyormuş. Bu insanların katili de bu pislik, yazıklar olsun şeref yoksunu yaratık... Bunun gibi sapıklara öyle caydırıcı bir ceza vereceksin ki vir daha cesaret edemesinler minicik yavruların kılına dokunmaya... Allah'ım sen büyüksün..

Canım bunun islam ülkesi yada ortadoğuda kadın olmakla ilgisi yok bence. Kabul etsekte etmesekte dünyanın her yerinde pedofili sapıklar var. Coğrafyayı ya da dini değil adalet sistemini ve insanları insanlıktan çıkaran şeyleri eleştirmeliyiz. Yoksa Allah korkusu olan hangi can başka bir cana böylesine iğrenç bir şekilde kıyabilir ki

Duymamistm cok uzuldm yaaa.(.lanet olsun pislik igrenc yaratik ne hale getirdi aileyi ...allahm sn koru

Ayy inanmıyorum ya ırmak ı duyduğumda maalesef ilk dediğim sey inş. ilk önce öldürmüşdür olmuştu küçüçük beden nasıl o acıları kaldırsın bir insana nasıl dua ettiriyor bu pislikler Allahım

Sonuna kadar katılıyotum ama devlet hangi kadına sahip çıktı ki???

Ama o kadınların, çocukların katilleri sapıklar binbir türlü indirimle 3-5 yıl yatıp çıkıyorlar.Sonra gidip

başka masumların başına bela oluyorlar.

Bu ülkede 13 yaşındaki çocuğa 24 kişi defalarca tecavüz ediyor ve rızası vardı deniyor.(N:Ç: davası)

Kimse artık bu ülkede hukuktan bahsedemiyor.

Düşündükçe kalbim sıkışıyo. Bizler bu kadar yanarken ailesini düşünemiyorum. Ve çok acı şu an ortada aile de kalmadı. Bu kadar acıyı nasıl kaldırabilir insanoğlu, çok aciziz çok.

Bir aile bir pislik yüzünden yok oldu. Aileye psikolojik destek verilmesi gerekiyordu verilmedi sanırım.
Daha önce cinnet getirip eşi ve iki oğlunu öldüren birini ve vahşetin gerçekleştiği evi görmüş biri olarak diyorum ki o baba kendine öldürücü sayılabilecek bir yara açmamıştır. Yaşayacaktır tabi buna yaşamak denirse, bu olay onun peşini ölene kadar bırakmaz.
Irmak'ı katleden ve bir ailenin yok olmasına sebep olan katil pisliğe ne ceza verilirse az gelecektir.
Edit: gerçi baba Irmak'ın ölümünde önce bile eşini ve çocuklarını şiddetle sindirmiş pisliğin biriydi yanlış hatırlamıyorsam.

Son düzenleme:
Bu haberleri duydukca erkeklerden nefret eder oldum.. Minik Irmak, 15 yaşında kuyuya atılan genç, küçük Muhammed cinayeti vs vs...
Cok içten diliyorum ki idam geri gelsin. Böyle pisliklerle nefes aldığımız bir dünya içimi bulandiriyor(

Benefits ciddi misin ( inan bunları bilmiyordum. Programı sürekli izleyememiştim ve bu söylediklerini şuan duyuyorum ve acım katlandı ya, göz yuman herkese yazıklar olsun!!

maalesef sapkınlık pedofili tecavüze meyil küfürsüz bir ortamda yetişen bireylerde görülebiliyor. bizlerin yapacagı tek şey bir anormallik hissetgimizde bunun üstünü örtmeden evlenince gecer demeden bunun çözümünü tedavisini bulmak yaptırmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…