ya sanırım o cinnet anı suclu aramıyor. hepimiz birlikte ölecegiz kafası ile oluyor bunlar...Her şeye rağmen insan kendi evladını nasıl bıçakla öldürebilir? Kadıncağızla çocuğun ne suçu vardı ki, aklım almıyor. Çok yazık.
Yüzüme çok kuvvetli bir tokat yemiş gibi oldum. Irmak benim psikolojimi uzun zaman işgal etmişti. Acısını çok derin yaşadım. Çok çok acıdım. Çocuğa ve babasına. Bu haberi okumak çok dokundu bana.. babaya suçlu mu diyeyi haklı mı diyeyim.. bilemiyorum. Allah cennetinde evlatları ile buluştursun. Allah o sapığın yaksını iki cihanda bir araya getirtmesin.. ne diyeyim.. kelimeler anlamını kaybetti.. Ortadoğuda kadin olmak.. İslam ülkesinde kadın olmak.. bebeksen bile kurtulmak mümkün değil. .Kızlar herkese iyi geceler
Bu benim ilk konum ve içime oturan yumruyu taşıyamadığım için buraya yazmak istedim. Az önce okuduğum haberden sonra dondum kaldım nefesim kesildi.. Hepimizin ciğerini dağlayan pislik hurdacı tarafından tecavüz edilip öldürülen 4 yaşındaki Irmak'ın babası, karısını ve 10 yaşındaki diğer kızını bıçaklayarak öldürmüş. Sonrasında da intihar girişiminde bulunmuş ama kendisi şuan yaşıyor mu bilemiyorum. Resmen bir aile böylelikle yok oldu. Programı izleyen olduysa Irmak'ın babasının katille nasıl yan yana oturup iğrenç itiraflarını dinlemek mecburiyetinde kaldığını ve kızının cenazesinde hıçkırarak ağladığını hatırlayacaktır. Görülen o ki adam bu yükü taşıyamadı ve haberlerde verildiği üzere cinnet geçirerek kendi ailesini yok etti. Gece gece kaskatı kesildim. Irmak'ın ölümü kadar bu olay da beni sarstı. Kime kızalım kime beddua edelim kime hesap soralım. Yarın hayatımıza devam edeceğiz. Bunları unutacağız. Sadece dertleşmek için yazdım bunları. Allah hepimizin herkesin yavrusunu neslimizi bütün çocukları her türlü pislik zihniyetten, kötülükten, ahlaksızlıktan, adaletsizlikten, görüp göremediğimiz onları koruyup koruyamayacağımız tüm şerlerden korusun.
Haber linki: http://www.ntv.com.tr/turkiye/cinay...sini-ve-kizini-oldurdu,bg_npnqxTUm4LnEQ6Qv_Nw
Canım bunun islam ülkesi yada ortadoğuda kadın olmakla ilgisi yok bence. Kabul etsekte etmesekte dünyanın her yerinde pedofili sapıklar var. Coğrafyayı ya da dini değil adalet sistemini ve insanları insanlıktan çıkaran şeyleri eleştirmeliyiz. Yoksa Allah korkusu olan hangi can başka bir cana böylesine iğrenç bir şekilde kıyabilir kiYüzüme çok kuvvetli bir tokat yemiş gibi oldum. Irmak benim psikolojimi uzun zaman işgal etmişti. Acısını çok derin yaşadım. Çok çok acıdım. Çocuğa ve babasına. Bu haberi okumak çok dokundu bana.. babaya suçlu mu diyeyi haklı mı diyeyim.. bilemiyorum. Allah cennetinde evlatları ile buluştursun. Allah o sapığın yaksını iki cihanda bir araya getirtmesin.. ne diyeyim.. kelimeler anlamını kaybetti.. Ortadoğuda kadin olmak.. İslam ülkesinde kadın olmak.. bebeksen bile kurtulmak mümkün değil. .
bu konuda iki çift laf etmeden geçemicem. haberi okuduğumdan beri çok çok çok sinirliyim. bu adam acılı bir baba olabilir ama onun ötesinde hiç bir şey benim için. ırmak bebeğin ölüm haberi gelmeden önce de bu adam her gün karısını dövüyordu. kadın kocasının korkusundan konuşamıyordu. canlı yayına bağlandığında da hala yüzünde gözünde morluklar vardı. bir kadın bir çocuk bile bile ölüme gönderildi. devlet kadına sahip çıkmalıydı. on dakika komşudan geç geldi diyerek parkta dakikalarca dayak yiyen bir kadın. inşallah mekanı cennet olsun yüzü oralarda gülsün, yavrularıyla olsun. adamı da allah bildiği gibi yapsın çok üzüldüm.
Düşündükçe kalbim sıkışıyo. Bizler bu kadar yanarken ailesini düşünemiyorum. Ve çok acı şu an ortada aile de kalmadı. Bu kadar acıyı nasıl kaldırabilir insanoğlu, çok aciziz çok.Ayy inanmıyorum yaırmak ı duyduğumda maalesef ilk dediğim sey inş. ilk önce öldürmüşdür olmuştu küçüçük beden nasıl o acıları kaldırsın bir insana nasıl dua ettiriyor bu pislikler Allahım
Benefits ciddi misinbu konuda iki çift laf etmeden geçemicem. haberi okuduğumdan beri çok çok çok sinirliyim. bu adam acılı bir baba olabilir ama onun ötesinde hiç bir şey benim için. ırmak bebeğin ölüm haberi gelmeden önce de bu adam her gün karısını dövüyordu. kadın kocasının korkusundan konuşamıyordu. canlı yayına bağlandığında da hala yüzünde gözünde morluklar vardı. bir kadın bir çocuk bile bile ölüme gönderildi. devlet kadına sahip çıkmalıydı. on dakika komşudan geç geldi diyerek parkta dakikalarca dayak yiyen bir kadın. inşallah mekanı cennet olsun yüzü oralarda gülsün, yavrularıyla olsun. adamı da allah bildiği gibi yapsın çok üzüldüm.
maalesef sapkınlık pedofili tecavüze meyil küfürsüz bir ortamda yetişen bireylerde görülebiliyor. bizlerin yapacagı tek şey bir anormallik hissetgimizde bunun üstünü örtmeden evlenince gecer demeden bunun çözümünü tedavisini bulmak yaptırmak.Amin kızlar iyi ki varsınız buraya yazmak ve acıyı paylaşmak bile iyi geldi.
Yine nacizane kadın olarak yapabileceğimizin en iyisini yapmalıyız diye düşünüyorum. Herkes ders çıkarmalı bu dramdan. Sağlıklı bireyler yetiştirmeli ve evet bu yüzden hiçbir şekilde şiddete küfüre prim vermemeliyiz. Çocuklarımızı kardeşlerimizi fanusa koyamayız ama iyi yetiştirmek onlara saygıyı sevgiyi öğretmek hala bizim elimizde. Bu da tek teselli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?