Irmak Bebek

Yazık gercekten. Bunlara göz yumanlara yazık destek cikmayanlara yazık, bu devlet ne ise yariyor yazıklar olsun.o kadına ve çocuğa sahip cikilsaydi eminim ki kosa kosa gelirdi
ben senin gibi düşünmüyorum. teklif edilmiş olabilir ama kadın red etmiştir.

unutmadan izle ertemele ama.

Orasını bilmiyorum,bana teklif edilmemiştir gibi geliyo.çünkü o an tek düşünülen irmakti normal olarak.onun bulunmasıydı. Daha sonrasinda da zannetmiyorum ben.bu kadar delicesine dayak yiyen,üstüne evlat acisiyla yanıp tutuşan bi kadın. .teklif.edilecekte kabul.etmiyecek

Ben de bu konuda ne kadar bilgisiz olduğumu yorumlar geldikçe anlıyorum. Öyleyse belkide en önemlisi kendimize saygı duymak ve kişiliğimizi karakterimizi aşağılayan her türlü fiziksel psikolojik şiddetten kendimizi korumak. Çocuklarımızı bu doğrultuda yetiştirmek.. Seviyorum diye şiddet eğilimli bir insanın hatalarını kapatıp yuva kurmamak yada hangi aşamada olursak olalım (sevgili nişanlı evli) sinmeden sindirilmeden tepkimizi koyabilmek..

ya olayı tek anne olarak düşünme. cinnet ile kadına şiddet aynı olsa bile ufak bir noktada farklı. fark buna iten sebep. cocuk acısını anne cektigi kadar babada cekti. ve mıuhtemelen adamın sinir bozuklugu ile birleşip ailesini katletti. tek bir tarafa bakıp degerlendirmemek lazım... iş medyaya yansıdıgı için teklif edilmiştir diye düşünüyorıum.

Reyting uğruna haftalarca işlenen konuyu kimse bana hiç nedenle doğru olduğunu kanıtlayamaz

Ya tabiki adam da cok üzüldü babası sonucta.benim anlatmaya çalıştığım şu, cinnet ve siddet arasında fark var diyorsun ama,bu olay bu kadının her gün dayak yediği gerçeğini değiştirmiyor. Zaten kadını hepimiz gördük tv de.elinden tutan olsaydı şahsi fikrim suan yaşıyor olurdu,zaten adam tv de de soylemis karımı dövüyorum diye.neyse yarın muge anlı anlatir nasilsa.eğer teklif ettiyse boyle birsey mutlaka soyler

tabii işin birde beyinsel bozuklugu da var. sen istedigin kadar mukemmel ortamda cocugunu yetiştir. beyin yanlış düşünmeye başladı mı ipler kopar. fark etmek ve bilinçli olmak gerekiyor. mesela aşırı cinsel istegi olup her nerde olursa olsun ereksiyon olan erkekler var. bu bir hastalık. ve genelde olay tecavüze eğilim başlıyor. hadi tecavüze yeltenmedi ama biz toplumda oına sapık eli pipisinde kızı ellemiş gibi şeyler diyip onsan sadece kacıyoruz. veya ailesi hemen baş göz edelim diyip gelinin başını yakıyorlar. bu adam hasta. evlendirilmez. sen dunyanın en iyi ortamını hazırlayıp cocugumu büyüttüm desende bunlar olabilir.
özetle : herşey okumak bilgili ilgili ve fark eden ebeveynler olmaktan geciyor.
yada başka örnek evlendigin adam şizofren yada ailesinde sizofreni var. kocanda şizofren olabilir. tetiklenmeyi bekleyen fişek gibi o şizofreni beyinde bekler. ve eşim şizofren degil dersin bundan cocuk ypabilirim. cocugun şizoıfren olabilir. taşınabilir genetik bir arıza gibi...

fark var diyorum ama ufak bir fark var. sebeb sonuc ilişkisini adam öfkesi ile birleştirip dogruyu bulalamış. bellşi ki..

Haberi bugün okuyunca bende sok oldum. Günlerce icim yandi o kücücük kiza. Simdi bir aile yok oldu, düsündükce bogazim dügümleniyor

Reyting uğruna haftalarca işlenen konuyu kimse bana hiç nedenle doğru olduğunu kanıtlayamaz
e tabii bir noktadan sonra da reyting işin içine giriyor. ama aile de bunu bile bile oraya gidiyor.
ayrıca adamın cinnet gecirmesinde prıogramın ne sucu var onu da gercekten anlamadım. program az olsaydı cinnet gecirmeyecekti diye birşey yok ki...program olmasada sırf cocugunun öldürülme şekli yüzündfen bile adam cinnet gecirebilirdi...

Facebookta gördüm şok oldum şimdide bakıyordum baba hala yasıyormu bi haber varmı diye çok üzüldüm bi aile yok oldu.. yarın müge anlıda detaylar söylenir

Olan çocuklara oldu ...2 ş......z yüzünden
İkisi de ölmesin...cehennemi kanıyla canıyla yaşasınlar

Bence programla da alakası var,bütün türkiye adamın kızının tecavüz edilerek öldürüldüğünü izledi.herkesin yüreği dağlandi ama isin ucunda tecavüz olunca adam bunun yükünü kaldıramadı belkide.yolda yürüyünce evet bu ırmağın babası şöyle böyle. Adam bunu sindiremedi belkide.cahilce bi düşünce ama düşünce işte. .adamın neler düşündüğünü hic bilemiycez

haftalarca bu konu işlenmesi idi türkiyede bir farkındalık yaratılmazdı. medyanın amacı ilk reytingdir ikincisi de algıyı yonetmektir. farkındalık yaratmak için degil hafta aylarca bile program yapılır. cok acı cekersin ama sonunda millet uyanır.
pedofili buından öncede vardı bundan sonrada da olacak ama bu program ve benzer proıgramlar konuyu ele almasa idi. vah vah diyip gecektik. özgecvan da aynı bugun ki ahmet cocukta da aynı. konu degil hafta yıllarca işlensin. yeterki millet bi uyansın...

Ay çok üzüldüm şimdi burdan öğrendim olayı ben(
Bu ırmak bebeği katleden şerefsiz değilmiydi hani "param yoktu geneleve gidemedim o yüzden yaptim"diyen.?bu aynı olaymı?
Ahh neyse o babada bu yükü kaldıramadı demekki en sonunda.Yazık ya..yazık((

arkadaşlar komşuları bağlanıp annenin ilişkisi olduğunu ima ediyorlardı dayağı da bir nevi buna bağladılar. sonra zaten himmetin öldürdüğü çıktı. kimsenin suriye'ye de kızına da sahip çıktığını düşünmüyorum. link bırakıyorum 4. dakikadan izlemeye başlayabilirsiniz. ve lütfen şu katil adama da acıyıp durmayın cezasını çeksin ırmağın kanından nemalanıp indirim almasın

Ama programa cıkmasa o pis sapık adamın üzerıne gıdılmese olay sonuca bence zor baglanırdı..
Mahalle herkes adı batsın hımmet yapmaz dıyordu

belki evet ama bunu bilerek oraya cıkıyorlar. bunu bilerek haberlere birileri cıkar.
tecavüzü o bebek istemedi ki? baba da bunu namus gibi görüp gurur yapsın...rezilliği yapan baba yada medya degilki. himmet. o utansın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…