Irmak Bebek

Program ne olursa olsun herkes gördü bilincledi vs ama ortada bi aile yok oldu.yani program ne kadar iyi faydalı dahi olsa,bu yaşanan aile faciasından sonra programlar hic bir sekilde haklı çıkamaz. Evet yeterince reyting aldi,ama bu reyting 2 can daha aldı.

Allah herkesin çocuğunu iyi insanlarla karşılaştırsın. Allahın adaleti en doğrusu. Bize şer görünen bu olayın ardında kimbilir ne hikmetler var. Rabbim büyüksün. İyi ki varsın iyi ki inancım.. Öbür türlü anlamak bir mânâ bulmak zor çok zor. İnsanın aklının alamayacağı şeyler hepsi.. Allah korusun tüm masumları.

Yani ben de medya karşıtı değilim, geri kafalı hiç değilim. Medyanın da nimetlerinin de farkındayım. Ama herkesin de bi görevi olduğunun da farkındayım. Ve biz özgürlükler anlayış medeniyet ülkesi malesef henüz değiliz. Her işi kaldıramıyoruz. İstanbulda stüdyoda yaptığın yayının anadoludaki yankısı bu işte. Haklısınız.

Kesinlikle.anadolu zihniyetinin yükünü kaldıramadı belliki adam.çocuğu icin cinnet geçirmiş olsaydı bi evladina daha kiyamazdi.suna da değinmek istiyorum.cinnet geçirmiş olması karısını her gün dövdüğü gerçeğini degistirmiyor.bunu dile getirmesine ragmen hicbirsey yapılmadı. Artık bu programlarin zerre izlencek bi tarafı da kalmadi.cok üzüldüm

Artı polisler var ne gerek var ki bu programlara,daha dün haberde izledim.adam 9 ay önce bi soygun girişiminde bulunmuş. 9 ay sonra polisler tespit edip bulmus adami.adam soruyor abi siz beni nasil tanıdınız diye .yani programla alakasi yok.bulan yine polis.muge bulmadı yani

Ve işin acı kısmı ev kadınlarının, çocukların evde olduğu sabah kuşağına bunlar ambargo koymuş durumda. Kim gelişsin kim kendini geliştirsin. Neyse o daha derin bir konu.

Artı polisler var ne gerek var ki bu programlara,daha dün haberde izledim.adam 9 ay önce bi soygun girişiminde bulunmuş. 9 ay sonra polisler tespit edip bulmus adami.adam soruyor abi siz beni nasil tanıdınız diye :)

Aynen öyle demin onu yazıp yazıp sildim deminki arkadaşa. Medyanın içindeymiş. Ben de kamu yönetiminin içindeyim. Devletin ve devlete ait polis teşkilatının görevi bunlar. Yani özel tv kanalı ve polis teşkilatı arasında bir eşgüdüm söz konusu olamaz böyle ciddi bir konuda.

Öyle tabiki, diyorum ya muge bulmuyor zaten,polisler buluyor programa basvursan dahi.yani polislerin görevi bu.ama yok insanlara sorarsan muge buldu medyaya yansıdı şöyle bulundu falan filan

Öyle tabiki, diyorum ya muge bulmuyor zaten,polisler buluyor programa basvursan dahi.yani polislerin görevi bu.ama yok insanlara sorarsan muge buldu medyaya yansıdı şöyle bulundu falan filan

İşte bazı konular turnusoldür insanların ne kadar derin olduğunu, tartışmaya değer olup olmadıklarını anlamak için. Bu da onlardan biri. "Helal olsun kadın yıllardır didiniyor polis bulamıyor o buluyor" falan bu tip biriyle zaten tartışacak çok şey yoktur.

+1000
Kesinlikle katiliyorum.hayır birde sunucu diyor ki bi kac defa denk geldi oyle,polisimiz ekibimiz buldu demiyor,falanca kişiyi "buldum" diyor.artık kendide inanmış kendisinin bulduğuna

Çok çok yazık oldu. Böylesine ciddi travmalar yaşayan ailelere devletin sürekli psikolojik destek sağlaması lazım. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın kurulma amacı aslında budur. Zamanında medyaya defalarca malzeme olan bu aileye sadece bir ev alınıp (ki onu da bir iş adamı hayrına almış yine devlet desteği yok) kendi hallerine bırakılmaları cidden çok büyük bir hata. Ailenin içten içe ne yaşadığını hiçbirimiz bilemiyoruz elbette ancak medya dilinde "cinnet geçirme"nin insan öldürmeye bahane sayılarak normalleştirilmesine çok karşıyım.

Bu pedofilileri hiç anlayamıyorum nasıl bir insan çocuklara ilgi duyar ki çok uç şeyler bile bana normal gelebilir bunu aklim almiyor
Ben çıplak çocukları görmekten rahatsızlık duyuyorum şükür ki öyleyim belden aşağılarına bakamıyorum nedense

Reyting uğruna haftalarca işlenen konuyu kimse bana hiç nedenle doğru olduğunu kanıtlayamaz
Muge anlı için asla bunu kabul etmem canım kadın bir soruyu farklı şekillerde bin kere soruyor o adamada oyle yaptı reklam arasında itiraf etti pislik düzenli izlesen neleri neleri nasıl çözdüğünü görürsün bu kadin olmasa o çocuk bulunamazdı bence.
İfadeleri alınıp alınıp salınıyor bu pislikler

eminim kızına çok uzupmustur
ancak bu durum onun yüzünden olduğunu sanmıyorum
çünkü kendisi zaten şiddet uygulayan bir insanmis yani irmagin katilinden bir farkı yok

irmagi o adam oldurmeseydi babası oldurecektii
lanet adamlar
vallahi bıktım artık
cabaliyoruz bir şeyler değişsin diye
gerçekten bakanlığın bile eskiden calismadigini düşünürdüm ama şimdi işin içindeyim biliyorum uğraşıyorlar ama yok bir türlü ilerleyemiyoruz

ve o katil şerefsiz adam kızının ölümünü kullanarak psikoljim bozuk diyerek belki de indirim alacak
belki de sırf bu indirimi alırım diye şimdi öldürdü düşündükçe kalbim sıkışıyor

Bende okudum o haberi durumu ağırmış adamın kendimi öldürmeyi beceremedim demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…