Link atmama gerek oldugunu sanmiyorum ardiginiz her yerde bulabilirsiniz giyim mevzusunu. Mahremiyet demek ozel bolgelerdir dersek cok dar kapsamli bakmis oluruz. Cok cok onyargili yorumlar yapilmis hayret ediyorum. Sanki ben bebekler cocuklar suclu demisim? Allah askina o kadar cumleden bunu anlayanlar goruyorum ki yine kendilerine toz londurmamis. Dememiski bu kadin cocuklarin annelerini kiyafet konusunda dikkat etmelerini oneriyor. Tutturmussunuz cocuk bacagini teshir etmis de suclu. Lutfen iyi anlayin. Tacizlik bir hastalik degildir sapkinliktir! Dogrudan sapmadir. Yanlisa yonelmedir. Elbette tesetturluye de olur teaettursuze de. Teokratik yonetimlerde de oluyor amerikada da avrupada da. Dunyanin her yerinde. Hatorlatayim bikac sene once amerikada bir baba kizini bodruma kapatip senelerce tecavuz etmis ve kizindan dogan cocugu da. Carsafli yerde oluyor diyenler eee tam tersi olan yerde de oluyor. Bu isin sortu mini etegi yok hepimiz biliyoruz cunku sadece kiz cocuklari degil erkekler dd tacize ugruyor. Benim dedigimi bu kadar basit algilatabilmeniz sasiryiuor beni. Yine de soyluyorum ciplak bacakla dolasmasin cocuklariniz kulotla sadece etek giymesinler. Nerelerini kapamalari gerekeni bilsinler en azindan. Onlar savunmasiz ama bazi anneler cocugunu acikca teshir ediyor ve bununla ovunuyor. Yalan mi var boyleleri? Lafimi geri alacak degilim.
Anladım yok öyle bi link....
Erkek çocukları kız çocuklarından daha çok tecavüze uğruyor
Demekki neymiş onlarda uzun pantolon uzun switsortler giydirilecek....
Mini etek giydi ondan tecavüze uğramış diyen zihniyetten farkınız yok..
Anlamadığınız bu mini etek giyen kadın kız çozuk ve erkek çocukların(!) Başına gelmiyor.
Ama boşverin bu sayede adamlar devam edecekler
Ama onlar bizi tahrik etti demeye
Sizde onlara vicdanınız rahat bi şekilde çanak tutabilirsiniz
Buda hafifletici bir sebep olabilir onlar için
3.5 yaşında mini giymişti hakim bey diye kendilerini savunurlar
Bari oğlunyz olursa yada varsa ona bunu empoze etmeyin milletin canını yakacak evlatlar yetiştirmeyin..
Sapıklara burda bahaneler sebepler üretiliyor ne güzel.