- 23 Ağustos 2012
- 52.288
- En iyi cevaplar
- 1
- 243.939
- 898
Savunmuyorum ki erkekleri devamlı kadınlar konusunda baskı altına almaya çalışıyorlar sözde. O baskı da bir yerde patlıyor.
Halbuki insanlara kadın erkek diye değil insan diye baksalar. Kızlı erkekli dışarı çıksalar arkadaş olsalar sohbet etseler, sevseler, sevişseler. Seviştikleri kızlara kötü gözle bakmasalar. Kendileri de mutlu olacaklar da farkında değiller.
+1
Kafalar hala Ortaçağ.
Kadınlar kendilerini bulabildikleri en zengin adama bir gün yamayabilmek için "değer"lerini yüksek tutmak istiyorlar, zar da paketin içinde. Erkekler de paralarının yettiği en güzel kadınla evleniyor. Binlerce liralık ev eşyası, mobilya alınıyor kadın sosyal medyada hemcins rakiplerine zengin adamıyla gösteriş yapıp hayatının amacına ulaşıyor.
Kadınlar bekaretlerini riske etmekten korkuyor kimse ilerde almazsa diye bu yüzden sevişemiyor istese de sonra da gelsin cinsel problemler, mutsuzluk.
Magicat yazdığın düzeni ben üniversite hayatımda gördüm yaşadım , üniversitelerde var ve iyi ki var. Bence gelecekte toplumun geneline de yayılacak çünkü ünv. arkadaşlarımın hepsi kızlarını bu kafada yetiştirmek istiyor. Sonsuza kadar kadına baskı, erkeğe baskı şeklinde devam etmeyecek bence, bir gün her iki cinsiyetin de eşit saygı gördüğü günler gelecek.