- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.628
- 598
- Konu Sahibi 88prenses22
-
erkekler seviyorlar genelde.denersen foto at lütfenHmmmm
İşteYUMURCAK ın sayfada yapıp paylaştığı tarifi buldum .
Eşim bunu çok sevecektir eminim , bende deneyeceğim .
Başarılar diliyorum yarışmada , eline emeğine sağlık .
elbette artirabilirsin malzemeleri ben bazen 2 kat yapiyorum.halka yapabilirsin fakat tulumba gibi güzel olmayabilir.hem ince hem çok çıtır olduğundanMalzemeleri artırsak olur mu bide tam halka yapsak yada tulumba gibi küçük yapsak olur mu ben bayıldım ya buna kesin yapacağım.bi sıkma torbası alıyım da
teşekkür ederim canim.mutfakla ugrasmayi seviyorum sunum yapmayi daha cokAyy çok güzel olmuş bu,sanki hazır pastaneden fırından falan alınmış gibi,sunumda çok cici çok güzel olmuş bayıldımYarışmada başarılar dilerim.
Belli belli,sunumdan anladım hemen,instegramdan yemek sayfalarını takip ettiğin belli,çok güzel gerçekten sunumun,tekrar ellerine sağlıkteşekkür ederim canim.mutfakla ugrasmayi seviyorum sunum yapmayi daha cok
aslinda 1-2 sayfayi takip ediyorum çokta aktif değilim. tekrar teşekkürlerBelli belli,sunumdan anladım hemen,instegramdan yemek sayfalarını takip ettiğin belli,çok güzel gerçekten sunumun,tekrar ellerine sağlık
Bende denemek istiyorum da beceremem diye korkuyorumEki Görüntüle 1815142
Benimkiler biraz Sabanın ekmek yaptığına benzedi biri büyük bırı kucuk ama tadı güzel yumuşak oldular ben daha bir cıtır bekliyordum ama malzemeyi artırdım belki onda. Olabilir teşekkürler canım
Olsun piside guzeldirBenimkinde de bir bozukluk var ama ne anlamadım.malzemeleri iki katına çıkardım ondan mı ne serbetli pişi gibi oldu
kesin malzemelerde bir sorun vardir.çok çıtır oluyor çünkü. Yumuşak olmasi imkansiz.birde çok geniş olmuşlar sankiEki Görüntüle 1815142
Benimkiler biraz Sabanın ekmek yaptığına benzedi biri büyük bırı kucuk ama tadı güzel yumuşak oldular ben daha bir cıtır bekliyordum ama malzemeyi artırdım belki onda. Olabilir teşekkürler canım
dene canim bence becerirsin.tarife uymak önemliBende denemek istiyorum da beceremem diye korkuyorumustalik isteyen bi tatli bizim evde ablamdan baska yapabilen olmadi bu tatliyi onunkide çitir citir olur ben hic denemedim henuz
ben çoğu zaman iki kat malzemeyle yapıyorum. ayni oluyor canim bir degisiklik olmuyor yani hele pişi gibi hiç olmuyorlarBenimkinde de bir bozukluk var ama ne anlamadım.malzemeleri iki katına çıkardım ondan mı ne serbetli pişi gibi oldu
hele içli pişiye bayılırımOlsun piside guzeldir
ben çoğu zaman iki kat malzemeyle yapıyorum. ayni oluyor canim bir degisiklik olmuyor yani hele pişi gibi hiç olmuyorlaryoksa tek malzemeyi mi artirdin
himYok hepsini artırırdım.yarımsa 1 1 se iki yaptım ama bi denişik oldubide senin hamur hali sarı duruyor benimki beyazdı.irmikten mi acaba?
Bence yumurta fazla geldi galiba
İlahihimbenimki köy yumurtasıydi ondan sarı oldu
bencede bir daha dene bakalim nasıl olacakİlahibire bir ölçü ile tekrar deneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?