Tatlı Tarifi İrmikli çıtır halka tatlısı-selva un sponsorluğunda

Malzemeleri artırsak olur mu bide tam halka yapsak yada tulumba gibi küçük yapsak olur mu ben bayıldım ya buna kesin yapacağım.bi sıkma torbası alıyım da

Malzemeleri artırsak olur mu bide tam halka yapsak yada tulumba gibi küçük yapsak olur mu ben bayıldım ya buna kesin yapacağım.bi sıkma torbası alıyım da
elbette artirabilirsin malzemeleri ben bazen 2 kat yapiyorum.halka yapabilirsin fakat tulumba gibi güzel olmayabilir.hem ince hem çok çıtır olduğundan

Ayy çok güzel olmuş bu,sanki hazır pastaneden fırından falan alınmış gibi,sunumda çok cici çok güzel olmuş bayıldımYarışmada başarılar dilerim.

Benimkiler biraz Sabanın ekmek yaptığına benzedi biri büyük bırı kucuk ama tadı güzel yumuşak oldular ben daha bir cıtır bekliyordum ama malzemeyi artırdım belki onda. Olabilir teşekkürler canım

Bende denemek istiyorum da beceremem diye korkuyorumustalik isteyen bi tatli bizim evde ablamdan baska yapabilen olmadi bu tatliyi onunkide çitir citir olur ben hic denemedim henuz

kesin malzemelerde bir sorun vardir.çok çıtır oluyor çünkü. Yumuşak olmasi imkansiz.birde çok geniş olmuşlar sanki

Benimkinde de bir bozukluk var ama ne anlamadım.malzemeleri iki katına çıkardım ondan mı ne serbetli pişi gibi oldu
ben çoğu zaman iki kat malzemeyle yapıyorum. ayni oluyor canim bir degisiklik olmuyor yani hele pişi gibi hiç olmuyorlaryoksa tek malzemeyi mi artirdin

ben çoğu zaman iki kat malzemeyle yapıyorum. ayni oluyor canim bir degisiklik olmuyor yani hele pişi gibi hiç olmuyorlaryoksa tek malzemeyi mi artirdin

Yok hepsini artırırdım.yarımsa 1 1 se iki yaptım ama bi denişik oldu bide senin hamur hali sarı duruyor benimki beyazdı.irmikten mi acaba?
Bence yumurta fazla geldi galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…