- 18 Eylül 2012
- 5.191
- 13.324
- 248
- Konu Sahibi 88prenses22
-
evetOooo maşallah senin tarifi yapmayan kalmamisyarın ablama diyeyimde yapsin bize nasil canim cekiyo varya
Teşekkürlervaovvv basarılarr
teşekkür ederim canimCok severımıstah acıcı gorunuyor ellerıne saglık cnm basarılar dılıyorum
teşekkür ederimElinize saglik☺
Ya bende bayıldım onaTeşekkür ederim.sana da basarilar dilerim.sepetimi bende çok seviyorum
teşekkür ederim. emzirme döneminde bende resmen tatlı aseriyordumYa bende bayıldım onaçok güzel tatlida çok güzel gözüküyo şerbetli tatlıyı hiç sevmezdim ama bu emzrme döneminde doyamiyorum yemelere
Çok teşekkür ederim begenmenize çok sevindimNe kadar güzel bir tarif ve sonum bu böyle
Ellerinize emeklerinize sağlıkYarığmada bol şans
teşekkür ederim. tadi benziyor biraz ama çok çıtır oluyorellerinize sağlık bu hazır satılan halkalar gibi mi oluyor şekli çok güzel denemek isteyeceğim tariflerden gerçekten
bu hint dizisindeki jelabi (ismini çok bilmiyorum ) birazda ona benziyo gibi deniycem muhakkakteşekkür ederim. tadi benziyor biraz ama çok çıtır oluyor
dene bence çok lezzetli bir tatlibu hint dizisindeki jelabi (ismini çok bilmiyorum ) birazda ona benziyo gibi deniycem muhakkak
teşekkür ederimellerıne sağlık cok güzel olmuş:)
kesinlikle denemelisin erkeklerden tam not alan bir tatliEsim halka tatliyi cok sever ,tarifinizi mutlaka deniycem
Ellerinize saglik ,basarilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?