İş ararken başıma gelmeyen kalmadı..

kasmpatar

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2019
171
231
23
34
Öncelikle herkese iyi geceler.Bana yine sabahlar olmasın.Sürekli sorunların olduğu hayatımda beni bu saatte ayakta diken sorunuma geleyim tavsiyeleriniz benim için çok kıymetli.Özellikle konuda bilgisi olan arkadaşlarım sıkılmadan okursa çok teşekkür ederim.

Ben 28 yaşında bekar 5 yıllık tecrübesi olan muhasebeciyim Ankarada ailemle yaşıyorum.Bugün iş görüşmesine gittim sitelerde ....mobilya diye bir mobilya firmasına.Normal bir mülakattı başlarda.Sanırım şirket sahibiydi görüştüğüm kişi.Kendini tanıt dedi tanıttım kollarım da çantamın üstündeydi ve küçücük bir dövme var bileğimde ve ingilizce şarkı sözü yazıyor 3 kelimelik.Dövmemi sordu sevgilinin adı mı dedi hayır şarkı sözü ama sildiriyorum o yüzden belirsiz dedim.Ha sevgiliniz var dedi sinirlenerek.Ben de evet dedim.Normal mülakata devam ettik ama sinirli olduğunu hissediyordum.Sürekli işle ilgisi olmayan şeylerden bahsedip ooo çok büyük eksik bilmemeniz dedi ben de içimden neyse dedim geçtim.
Bir ara önündeki cv me bakıp cv nizde tecrübenize baksam çağırmazdım dedi güzelsiniz çok çekicisiniz çok alımlısınız dedi.O an masaya çıkıp kafasını duvara vurmamak için zor tuttum kendimi.Çünkü biliyorum ben kadınım sarı saçlı mavi gözlüyüm (bilirsiniz yaftalamayı) param yok.O ise erkek ve patron...

Eğer olumlu olursa beraber gideriz dedi eviniz yoluma yakın vs dedi ve asıl bomba geliyor dinlerken bi anda durup neye gülüyorsunuz dedi ve ben gülmüyordum!Adamdan bayağı bayağı korktum.Bir an sessizlik oldu tatsızlık çıkmasın diye ben başka program kullanıyorum siz başka program kullanıyorsunuz zamanınızı da aldım dedim.Ve adam cv me bakıp zaten olumsuz dedi ama dövecek gibi dedi.Peki teşekkür ederim yine de dedim bir hışımla cv mi parçalayıp attı.korkudan titredim.Dışarda babam beklediği için gülümsemeye çalıştım yürüdüm çıktım ama başım dönüyordu.Yolun yarısında söyledim babama.Karakola gidip şikayet etsem kpss ye girdim memur olmak için arşiv araştırmasında vs çıkar mı sonuçta cinsel taciz bu.Bir de ispatlayamam kamera da yoktu.Umarım yazdıklarım anlaşılıyordur kafamı toplatamıyorum çünkü.

Ahlaksız... Delil olmadan zor gibi. Ama kadının beyanı esastır kanununa göre belki bir umut var. Ancak fiziksel taciz olmadığı için çok bi yaptırım olacağını sanmıyorum. Ki iyi bir avukat ile rahatlıklar sıyrılabilir.
Avukat kadınlar daha iyi bilir. Ama şikayet ile düşman edinebilirsiniz

Niye bunu yaşattın kendine yani , hiç kimse yok muydu senden başka etrafta , daha ilk ters hareketinde lafında çarpıp kapıyı çıkabilirdin bence .
Bu yaşananlar hoşuma gittiği için kalmadım ki orada ben.Ve evet kimse yoktu.Her şey 20 dk içinde oldu.Adamı orda dövsem içime dert olmayacaktı zaten.Yazımın sonunda ne amaçla yazdığımı söyledim

İnanın aynı şeyi ben de okudum.Aynı şeyleri düşünmüşüz acaba ilerde karşıma çıkar mı ya da o pislik bana iftira etti bu der mi bilemedim

Bu yaşananlar hoşuma gittiği için kalmadım ki orada ben.Ve evet kimse yoktu.Her şey 20 dk içinde oldu.Adamı orda dövsem içime dert olmayacaktı zaten.Yazımın sonunda ne amaçla yazdığımı söyledim
Yoo ben böyle bişeyi ima bile etmedim , niye durdun yani , alımlısın çekicisin seni eve bırakayım gibi gibi şeyler saydığında niye kalkıp gitmedin ?

Yoo ben böyle bişeyi ima bile etmedim , niye durdun yani , alımlısın çekicisin seni eve bırakayım gibi gibi şeyler saydığında niye kalkıp gitmedin ?
Onları söylerken çok kötü oldum bir de sessiz sessiz söyledi.Adamdan korktum biraz değişik bi dış görünüşü vardı hızlı hızlı sessiz konuşuyordu.Onları dedikten 5 dk sonra kalktım ama cv mi yırtış sesi kulaklarımda kaç saattir çok kötüyüm

Bipolar falan mı adam acaba fazlaca dengesiz ve etik olmayan tavırlar bunlar. Bence piskolojinizi rahatlatmaya bakın şikayetçi de olmayın çünkü lanet olsun ki bir yaptırımı olmaz. Kayıt yok ispat yok. Düşman edinmeyin boşuna

Bir dahaki görüşmelerinde telefondan ses kaydı falan açıp gir bence odaya Tabi ne kadar delil sayılır bilemeyeceğim . Bu durumda şikayetçi olsanda hiç bişey çıkmaz ne yazıkki .

Ben de psikolojik bir rahatsızlık sezdim.Konuşurken sessiz ve hızlı konuşması, sağa sola hızlı hızlı hareket eden göz hqteketleri vardı.Cv mi yırtma sesinden sonra arkama bakmadan koşmak istedim.Dövmediğime pişmanım temiz bir tokat ve çanta darbesi hem onun psikolojisini düzeltirdi hem beni bu hale sokmazdı.Karakola gitmek istiyorum ama ispatım yok işte çok bunaldım durup durup ağlıyorum çocuk gibi

Değil mi?Böyleleri ekmek parası kazanıyor adam olup ekmek kapısı sağlıyor hatta offff offf
Bu hayata sınanmak için geldiysek kötülerde olacak ki sınınalım bu yüzden varlar demek ki.Umarım KPSS yi kazanırsın aklıma iş aradığım zamanlar geldi gece gece üzüldüm

kadının beyanının esas olduğunu kabul eden aklı başında bir hakime denk gelirsen (ne yazıkki bu ülkede denk gelmek gerekiyor) paşa paşa alır cezasını.şikayet et ki ceza alamasa bile başı ağrısın , etraftan duyulsun,sicilinde cinsel taciz suçlaması dursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…