İş ararken başıma gelmeyen kalmadı..

O da beni suçlarsa benim de iftira suçlaması olursa diye düşünüyorum.Memur olursam arşiv kaydımda cinsel taciz çıkarsa.

Istersen cumhurbaskanligi ici sorgulanacak olsun sicilin. Zamanında tacize uğramanin nasil olumsuz bir etkisi olabilir ki?
Benim de ayri sebeplerden 2 ayri mahkemem oldu. Her ikisinde de davaciydim. Ama sicil kaydimda bile çıkmıyorlar.
Pasif agresif bir tutum sergilemek istersen internette isimleri cikiyor mu buronun? Yaz google hesabınla. Sonucta cogu insan is ortagi olmadan once ,mulakata girmeden once ya da gitmeden tam adresi ogrenmek icin aratir o ismi. Bakan senin yorumunu görür. Silemezler de.
Ben iskurdan is ararken adrese bakmak icin bir ofise bakmistim - inssn kaynaklari isiydi. Birisi buna benze bir yorum atmisti ve gitmemiştim oraya mesela
Burodakiler de eminim utaniyorlardir o ilandan.
Ayrica iskurdansa iskura yenibiristense oraya...jlani gordugun yere de sikayet et ki bir daha ilan acamasinlar. Ya da sözel olarak uyarsınlar -huzurlari kacsin.
Boyle seyle yapabilirsiniz

Şeref yoksunları

Ya tam merak ettiğim şeyleri yazmışsınız.1.si sicil kaydımda çıkar mı diye düşünüyordum çünkü ben bu adam böyle yaptı diye suçlayınca affet demeyecek iftira atıyo diyecek ve böyle olduğunda benim sicilim ne olur diye düşündüm.2.si de işkur iş ilanıydı benimki de ve evet ....mobilya diye internet siteleri var yazmak için bugün 10 kere girdim vazgeçtim haksız duruma düşebilirim bilmeden bir şey yaparsam diye.Haksız duruma düşmemek için birazda korkudan adamın kafasını kırmadım dikkatli hareket etmek istiyorum.Teşekkür ederim bu arada biraz olsun içim rahatladı mahkeme olayından ne kadar korksam da.

Is ararken benzer tacizlere o kadar maruz kaldım ki bende artık fobi oldu çok büyük ve kurumsal yerler hariç başvururken çekiniyordum seni çok iyi anlıyorum

eger istersen olaylar biraz soguyunca yaz yorumunu. Olayi tam anlatma,sadece iskur ilani ile geldigini ama (tipini tarif et) boyle bir adamin sana asildigini yaz. Tavsiye etmem de,eksiyi bas. Sonucta tek sen degilsindir rahatsiz tavirlarda bulunduklari.
Ayrica iskura mutlaka bildir,çıkarsınlar listeden. Senin yorumunun esas olmasi lazim. Iskurdan ilgilenmezlerse iskuru da tacizci firmayi da bimere sikayet et. Yani sikayet edecegin onlarca yol var.
ama dedigim gibi ,google harita ilanlari silinmiyor. En kalicisi bu olacaktır. Hem senden sonra o ilana gidecek kizlarin tatsiz olayi yasamamasi icin bir uyari olur o ilan. Hem de canlari yeteri kadar sıkılır.
Mahkeme sureci nasil sonuclanir bilmiyorum ama sikayetten 6 ay sonra ilk mahkeme oluyor. Benim kamu davasinda mahkeme bile olmadi. Bir odaya girdim evet ifadem budur hala sikayetciyim dedim ciktim.
Herneyse o da ifade veriyor ya. Ortalama bir 6 ay sonraya tekrar cagiriyorlar. Genelde o zaman sonuçlanıyor. Yani en iyi ihtimalle bit sene.
Ki adama verecekleri ceza buyuk ihtimalle hukmun aciklanmasinin geri birakilmasi olur. Yani 10 sene hapisten açıyor hakim sonra "sundan 2 sene kistik bundan 3 sene kistik kaldi 5 sene. Davalinin sicili temiz oldugundan hukmun aciklanmasinin geri birakilmasina diyor. Yani adam suclu bulunuyor ama iki sene (mi?) Baska suc islemezse bundan bir ceza almiyor. Birnevi uyari niteliginde. Ama baska bir suctan boyle bir cezası varsa senin olayla birlesiyor ve hapse giriyor.
Karmasik mi oldu?
Kusura bakma saat 4te bu kadar toparlayabildim :)
Bence mahkeme olayi seni yorar. Daha buyuk birşey olsa neyse diyecegim ama her celsede canin sıkılır, insanin ruhunu sikan birsey muhtarin sizi arayip "mahkemeniz varmis. Ilami geldi gelin alin" demesi.
Ama adam cezasini da almali. O yüzden onu rezil etme yolunu secin.
Facebookta yardimrail diye bir sayfa var. Gezgin genclerin kullandigi. Orada bir kiz yazin çalıştığı ama parasını alamadigi ve hakaret işittiği bir mekandan bahsetmisti. Hakaretlerin ekran goruntusunu paylasmisti. Ben dahil birsuru insan adamin çalışanlarının hakkini vermedigini kaba ve igrenc oldugunu yazmıştık. Hatta o kadar cok olumsuz yorum gelmisti ki google spam kabul etmeye baslamisti.
Sonuc? O serefsiz kiza parasini verdi.
Yani sen de boyle birseye karar verirsen bir sosyal medya platformundan yardm isteyebilirsin. Ben mesela seve seve yazarim altina yorum.

Bunu her gün mılyonlarca kadın yasıyprdur herhalde. Uzuldum sızın adınıza.benım de cok kez basıma geldi.bi mulakatta adam bana sizin cok guzel olmanız işi almanıza yeterlı mı sandınız dedi.dururken.bunların guzellık anlayısı da nefes alsın yeter bılıyorsunuz zaten.. Bir digeri odam musaıt buradan da musterılerı arayabılırsınız demişti. Hepsi de orta yas üstü. Biri emeklı ogretmensi.digeri de ilahıyat mezınuymus.ben de tesettürlü biriyim.acık olsam da kapalı olsam da farketmez tabı ama detay verdım artık aiz cıkarımları yaparsınız.yazık.

Böyle durumlarda kadının beyanı esastır diye biliyorum ancak ugrastırır belki senelerce gecmiş olsun

Geçmiş olsun. Ruh hastaları sarmış memleketi. İş görüşmelerine bile yalnız gidemeyeceğiz artık net

Ahhahha guzel hikaye,tutarli git cozutma,bazilari erken dagiliyor,elimizde kaliyor konu

Insanliktan nasibini almamis ucubeler
Benimde basima geldi, telefondan ulasmaya kadar gitti,1 hafta sonra arayip, ustumdeki kiyafetin rengine kadar hatirlayan bir pislikti
He ben sizin kadar sakin kalamadim , teldende olsa azina mictim engelledim.

Tecrübe edinmiş oldunuz.
Bundan sonra sevgilinizi sorduklarında iş ile ilgisini sorun cevap vermeden önce.
Kotu bir şey hissettiğinizde, çekin gidin.
Size alimlisin, guzelsin diye asilan adamla çalışamayacağınıza gore bunu duydugunuz an, o cv yi parcalamadan, siz elinden cekip alırsınız.

Şaşkınlığınız normal ama malesef hukuken bir şey çıkmaz. Durup dururken taciz desek, kadın beyanının bir mantığı olur da, adam ise almadim iftira attı dediğinde bilemez kimse doğrusunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…