İş ararken başıma gelmeyen kalmadı..

Adam sitelerde mobilyaci. Ben kesin taniyorumdur. Ozelden bana yazmak isterseniz firmayi belki icinizin rahatlamasi adina bir pislik de ben ona yapabilirim
Ben de aynısını düşündüm, illa bir yerden bildiğimiz belki de tercih ettiğimiz mağazalardan biri.
Çevremin çoğu siteler esnafı.
Acaba onlardan biri mi diye içim içimi yedi

Valla ne diyeceğimi bilemedim merak ettiğim her şeyi yazmışsınız, aklıma gelmeyen şeyleri söylemişsiniz, süreci anlatmışsınız çok teşekkür ederim.Ben de mahkemeyle uğraşmak istemedim içimden aslında.Çünkü annem bile yeri geliyor canımı yakıyor dış görünüşümle ilgili.Şimdi mahkemeye versem evde kavga kıyamet kopacak saçın sarı adamlar ona geliyo diyecek.Napayım saçlarım çok beyaz koyu renk tutmuyor diyorum anlamıyor o bile.Kaşını alma erkek gibi kestir saçını kötü giyin sen böyle yaparsan bakarlar diyor kendi annem bile.En iyisi dediğiniz gibi işkuru tekrar aramak ve bimere şikayet yorumu da googledan yapmak.Bu arada telefonumda telefon görüşmelerini kaydden program var.İnşallah arar ben de kaydederim olanı biteni.Çok teşekkür ederim bu arada ben de yengeç burcuyum

Hem de nasıl tecrübe edindim.Aynen dediğiniz gibi elinden çekip alıp yüzüne tükürcem o an yapacağım ki rezil olsun bir daha kimseye yapamaz vukuatlı olduğu için

Tacizci herifi bir yana bıraktım da o nasıl anne

Insanliktan nasibini almamis ucubeler
Benimde basima geldi, telefondan ulasmaya kadar gitti,1 hafta sonra arayip, ustumdeki kiyafetin rengine kadar hatirlayan bir pislikti
He ben sizin kadar sakin kalamadim , teldende olsa azina mictim engelledim.
Çocuk gibi korktum ben.Teyzelerimden biri de aynı sizin gibi bir de iri bir kadın.Bir gün pazarda bir adam dokunmuş adamın kafasına şemsiyeyle vurmuş adam baygınlık geçirmiş hiçbir şey öğrenememişim teyzemden

benim de böyle bir konum vardı. hatta burada paylaşmıştım. gerçekten bu ülkede, bu dünyada kadın olmak, bekar kadın olmak, iş arayan bekar bir kadın olmak çok çok çok zor. ben bu travmayı 1 ayda atlattım ağlama krizlerine girmiştim hiçbir suçum yokken. şikayet ettiğim halde sonuç çıkmadı. allahın belaları kendi pisliklerinde boğulsunlar. yedikleri haklar boğazında dizilsin

Adam sitelerde mobilyaci. Ben kesin taniyorumdur. Ozelden bana yazmak isterseniz firmayi belki icinizin rahatlamasi adina bir pislik de ben ona yapabilirim
Filmdelisi ne özel mesaj gönderdim fotoğraflı arama kaydını işkur ilanını filan.Ama size gönderemedim o buton çıkmadı.Valla pislik yapsanız çok makbule geçer ama olay yeni olduğu için anlayabilirler.Arkadaşım dün hesap sormaya gitmiş adam yokmuş çalışanlara benim mesajlarımı göstermiş çok şaşırdılar dedi.Yarın da gelcem beklesin milletin karısına kızına asılmak ne sorcam demiş gitmiş.O yüzden pislik yaparsanız anlarlar ama başka zaman yaparsanız anlaşılmaz.Siz diyince bile içim soğudu.

Ben de istedim ki hani mahcup olsun,diyecegim ki bir akrabami size gondermistim guvenilir bir esnaf oldugunuzu dusunerek,ama siz boyle boyle yapmissiniz,yasiniza basiniza yakistiramadim,yillardir sizinle calisiyoruz ama boyle biri oldugunuzu bilememisiz demek ki.

En güzeli neydi biliyor musunuz?O onları dedikten sonra bir hışımla yüzünü yırtsaydım güzel bir hatıra kalırdı.Orda o an kavga çıkarmak lazım.O an yapmak lazım bir de ses kaydı tabi.Bundan sonra ses kaydını açarım ters bir şey mi söyledi yırtarım yüzünü beni hapse mi atacaklar bu ülkede adamlar adam öldürüp birkaç yıl hapis yatıp çıkıyor.Delirttiler artık beni

Sikayet et her yere yaz internette. Sikayetvar vs.gibi sitelere. Tam bir oc mus serefsiz tacizci pislik. Sen baslasan ne olacakti kamera bile taktirirdi oturdugun yere gizli. Serefsiz

Ben de aynısını düşündüm, illa bir yerden bildiğimiz belki de tercih ettiğimiz mağazalardan biri.
Çevremin çoğu siteler esnafı.
Acaba onlardan biri mi diye içim içimi yedi
Bizim de mutlaka ticaret yaptigimiz biridir,sitelerin cogunlugu esimin musterisi. Az biraz rezil etmek iyidir hemen saliveririm esimi uzerine

Affedersin hic bi mok olmasa bile dalga geceriz adamla. Esinizden cocuklarinizdan da mi korkmadiniz utanmadiniz derim

Utanmaz ki böyleleri.Yaparsanız teşekkür ederim ama burayı okurlar mı o adamdan her şeyi beklerim.Hani zeki ama psikopat tipler olurya filmlerde aynı onlar gibi.Yapacaksanız bu konuyla ilgili mesajlarımızı silebilir misiniz kalmasın hiç

Bir sey olmaz korkmayin. Boyle adamlar disardan insanlara yaparlar ama ticaret yaptiklari cevreye asla dokunmazlar ki kimse kendisinin oldugunu anlamasin ,isine zeval gelmesin,parasi gitmesin diye. Simdi ben ona akrabam dedigim zaman yerin dibine gececektir. Ama oyle de yuzsuzdurler ki aynen is iliskisine devam ederler. Buraya gelip de okumak akillarina bile gelmez. Ki gelse de tirsarlar acaba firmanin adini uluorta yazar misiniz diye endise etmeyin yani. Yalandan kim ölmüs akrabamsiniz iste

bu adam esnafsa ifşalayın vallahi polis falan uğraşmayın görsün, bilsin herkes ona göre tavır alsınlar... kızlarınızı eşlerinizi uzak tutun derseniz direkt zaten bu adam namussuz damgası yer. iş de yapamaz patronluk da. ben olsam çatır çatır girişirdim

Yapacağım arkamdan cv mi yırtmak beni o sandalyede korkarak oturtmak gururumu kırmak ne görecek

Çok güzelsiniz, alımlısınız dediği anda çıkıp gitmeliydiniz. Korkacak bir şey yok, amacı bu zaten seni tedirgin etmek. Pis sapık. Şikayetten bir şey çıkmaz. Allah belasını verir ama inşallah.

Kadınların naifliğine sırtlarını yaslayıp Allah ne verdiyse... Ucuz atlatmışsınız sadaka verin. Ya baştan belli etmeseydi de girmiş olsaydınız o işe?

Bir de nasıl sessiz sessiz söylüyor görseniz.Eve gelince düşündüm de adam profesyonel hareket etmiş yaa belli ki ilk değil.şeytan diyo git mağazanın önüne dur bu adam böyle böyle bütün siteler esnafı duysun karınızı kızınızı uzak tutun gördüğünüz yerde yüzüne tükürün diye bağırasım geliyo.Rezil et gel ama yapamam kendimi biliyorum çünkü bana işlemeyen adalet ona pek güzel işler adım kadar eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…