Aslında çok şey okudum bununla ilgili.Ses, görüntü veya video kaydı yapan kişi kaybolma olasılığı bulunan kanıtların kaybolmasını engelleme ve yetkili makamlara sunarak güvence altına almak amacıyla bu kayıtları yapmalıdır. Kayıtların üçüncü kişilerle paylaşılması veya bu amaçla yapılması suç teşkil eder. Kayıtların sunulacağı yetkili makamlar; idari devlet birimleri, polis veya jandarma gibi kolluk görevlileri, savcılık veya mahkeme gibi adli makamlardır.Bu belli koşullarda ses kaydı almaya izin veren bir madde gibi geldiDelil sayılmaz izinsiz ve gizli olduğu için.
Yapacağım arkamdan cv mi yırtmak beni o sandalyede korkarak oturtmak gururumu kırmak ne görecek
Seni anlıyorum daha kötüsü başıma geldi o sırada şoka girdim tepki veremedim ama başına gelmeyene anlatınca niye şöyle yapmadın böyle yapmadın diyorlar beklenmedik bir durum olunca insan aptallaşıp kalıyor sözlerin muhakemesini yeniden yapıyor acaba yanlış mı anladım diye ve o an tepki veremiyor. Şikâyetçi olsanda bişey çıkmaz intikamını kendin al adamın karısına yaz
Evet buradan birkaç kişi aynen böyle yaptı şumu deseydin niye şöyle yapmadın böyle yapmadın diye.Ya hoşuma gitse titrermiyim korkudan.Biri fake yazmış filan.Tecrübe edindim bir adam nasıl dövülür nedem dövülür niçin dövülür diyeinsan başına gelince öyle çok sandığı gibi tepki veremiyor anında. donakalıyor cidden.
Şartları biliyorum ama arşiv araştırmasında illaki çıkacak.İş ortamında olumsuz kabul edilen bir durum bu.Araştıran kişinin insiyatifine kalabilirim sonuçta.Youtubeda bununla ilgili çok video izledim böyle şeyler yaşanıyor.kpss ile bunun ne alakası var ki? memurluğa engel şartları bilmiyor musunuz?
Bimer kapandı cimere yaz muhakkak yaz.İşkurada şikayet et .eger istersen olaylar biraz soguyunca yaz yorumunu. Olayi tam anlatma,sadece iskur ilani ile geldigini ama (tipini tarif et) boyle bir adamin sana asildigini yaz. Tavsiye etmem de,eksiyi bas. Sonucta tek sen degilsindir rahatsiz tavirlarda bulunduklari.
Ayrica iskura mutlaka bildir,çıkarsınlar listeden. Senin yorumunun esas olmasi lazim. Iskurdan ilgilenmezlerse iskuru da tacizci firmayi da bimere sikayet et. Yani sikayet edecegin onlarca yol var.
ama dedigim gibi ,google harita ilanlari silinmiyor. En kalicisi bu olacaktır. Hem senden sonra o ilana gidecek kizlarin tatsiz olayi yasamamasi icin bir uyari olur o ilan. Hem de canlari yeteri kadar sıkılır.
Mahkeme sureci nasil sonuclanir bilmiyorum ama sikayetten 6 ay sonra ilk mahkeme oluyor. Benim kamu davasinda mahkeme bile olmadi. Bir odaya girdim evet ifadem budur hala sikayetciyim dedim ciktim.
Herneyse o da ifade veriyor ya. Ortalama bir 6 ay sonraya tekrar cagiriyorlar. Genelde o zaman sonuçlanıyor. Yani en iyi ihtimalle bit sene.
Ki adama verecekleri ceza buyuk ihtimalle hukmun aciklanmasinin geri birakilmasi olur. Yani 10 sene hapisten açıyor hakim sonra "sundan 2 sene kistik bundan 3 sene kistik kaldi 5 sene. Davalinin sicili temiz oldugundan hukmun aciklanmasinin geri birakilmasina diyor. Yani adam suclu bulunuyor ama iki sene (mi?) Baska suc islemezse bundan bir ceza almiyor. Birnevi uyari niteliginde. Ama baska bir suctan boyle bir cezası varsa senin olayla birlesiyor ve hapse giriyor.
Karmasik mi oldu?
Kusura bakma saat 4te bu kadar toparlayabildim :)
Bence mahkeme olayi seni yorar. Daha buyuk birşey olsa neyse diyecegim ama her celsede canin sıkılır, insanin ruhunu sikan birsey muhtarin sizi arayip "mahkemeniz varmis. Ilami geldi gelin alin" demesi.
Ama adam cezasini da almali. O yüzden onu rezil etme yolunu secin.
Facebookta yardimrail diye bir sayfa var. Gezgin genclerin kullandigi. Orada bir kiz yazin çalıştığı ama parasını alamadigi ve hakaret işittiği bir mekandan bahsetmisti. Hakaretlerin ekran goruntusunu paylasmisti. Ben dahil birsuru insan adamin çalışanlarının hakkini vermedigini kaba ve igrenc oldugunu yazmıştık. Hatta o kadar cok olumsuz yorum gelmisti ki google spam kabul etmeye baslamisti.
Sonuc? O serefsiz kiza parasini verdi.
Yani sen de boyle birseye karar verirsen bir sosyal medya platformundan yardm isteyebilirsin. Ben mesela seve seve yazarim altina yorum.
Patron ve evli ise muhtemelen der.İnanın aynı şeyi ben de okudum.Aynı şeyleri düşünmüşüz acaba ilerde karşıma çıkar mı ya da o pislik bana iftira etti bu der mi bilemedim
İnşallah değildir inşallah kimse bunun gibisiyle evlenip başını yakmamıştır.Patron ve evli ise muhtemelen der.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?