İş ararken başıma gelmeyen kalmadı..

Delil sayılmaz izinsiz ve gizli olduğu için.
Aslında çok şey okudum bununla ilgili.Ses, görüntü veya video kaydı yapan kişi kaybolma olasılığı bulunan kanıtların kaybolmasını engelleme ve yetkili makamlara sunarak güvence altına almak amacıyla bu kayıtları yapmalıdır. Kayıtların üçüncü kişilerle paylaşılması veya bu amaçla yapılması suç teşkil eder. Kayıtların sunulacağı yetkili makamlar; idari devlet birimleri, polis veya jandarma gibi kolluk görevlileri, savcılık veya mahkeme gibi adli makamlardır.Bu belli koşullarda ses kaydı almaya izin veren bir madde gibi geldi

Seni anlıyorum daha kötüsü başıma geldi o sırada şoka girdim tepki veremedim ama başına gelmeyene anlatınca niye şöyle yapmadın böyle yapmadın diyorlar beklenmedik bir durum olunca insan aptallaşıp kalıyor sözlerin muhakemesini yeniden yapıyor acaba yanlış mı anladım diye ve o an tepki veremiyor. Şikâyetçi olsanda bişey çıkmaz intikamını kendin al adamın karısına yaz

Malesef şu durumda şikayetçi olsanız bile bir sonuç elde edemezsiniz. Kadının beyanı esastır da öyle zannedildiği gibi değil ne yazık ki. O madde sadece dava sürecinin başlaması için gerekli olan bir esas. Yani öyle kadının beyanı esastır adam kesin suçlu durumu yok ortada. Şanslıysanız sadece dava başlar ama muhtemelen bir sonuç elde edemezsiniz.

Yapacağım arkamdan cv mi yırtmak beni o sandalyede korkarak oturtmak gururumu kırmak ne görecek
insan başına gelince öyle çok sandığı gibi tepki veremiyor anında. donakalıyor cidden.
Evet buradan birkaç kişi aynen böyle yaptı şumu deseydin niye şöyle yapmadın böyle yapmadın diye.Ya hoşuma gitse titrermiyim korkudan.Biri fake yazmış filan.Tecrübe edindim bir adam nasıl dövülür nedem dövülür niçin dövülür diye

kpss ile bunun ne alakası var ki? memurluğa engel şartları bilmiyor musunuz?

Bu olayı tecrübe olarak düşünün ve artık üzerinde durmayın derim, tabii üzerinde durmanızı gerektiren başka bir durum türemediği sürece. Başka iş başvurularında bulunun, enerjinizi sadece bu konuya vermeyin.

kpss ile bunun ne alakası var ki? memurluğa engel şartları bilmiyor musunuz?
Şartları biliyorum ama arşiv araştırmasında illaki çıkacak.İş ortamında olumsuz kabul edilen bir durum bu.Araştıran kişinin insiyatifine kalabilirim sonuçta.Youtubeda bununla ilgili çok video izledim böyle şeyler yaşanıyor.

Bimer kapandı cimere yaz muhakkak yaz.İşkurada şikayet et .

Geçmiş olsun. Delil olmadan zor gerçi bu ülkede istediğin kadar delil toplasanda boşşş yanı zamanın boşa gider mahkemelerde

erkeklerden iğreniyorum gerçekten benzerleri akademik ortamlarda 3 kez başıma geldi. . her yer aynı ama kanıt yok ve dava açarsam bana bişi olurdu, ben etiketlenirdim ve kimse benimle çalışmak istemezdi sanki ben suçluymuşum gibi , kimseye bişey olmazdı adamlar zaten almış ünvanlarını yani... erkeklerin olduğu her yer aynı.

inanın şuanda olduğum yerde bana karşı bir şeyleri yok ama evli oldukları halde öyle iğrenç şeyler yaşıyorlar ki bir de bunu anlatıyorlar aleni , anlıyorum sizi üzülmeyin umarım iş bulursunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…