• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş arıyorum 5 aylığına off off çalışmam lazım ve son gelen teklifi reddetmiştim:(

aglayanbulutlar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2012
359
1
0
İstanbul
üniversiteye yazılıcam bu yıl tekrardan.ve 5 aylığına da olsa çalışmam lazım.morelim çok bozuk.para geçmesi lazım elime.evde otur otur sıyırıcam iyice ya.bugün bile evdeyim.arkadaşım da amcasına gitmiş.başka kimse yok zaten ondan başka bu mahallede.bir tarafdan inatçı kaşıntılarım bir tarafdan okul sıkıntısı deli olcam:((

tatlım oturmakla iş senin ayağına gelmez ki git iş ara elbette bulacaksın bir yer
bence senin işten öte sıkıntıların var bir tane arkadaşım var diyorsun başka hiç kimsen yok mu?
öncelikle kabuğunu kırıp dışarı çıkmalısın, çevre edinmelisin evde oturarak istediğin hiç bir şeye ulaşamazsın unutma ki oturarak başarıya ulaşan tek canlı tavuktur.

Üniversite mezunusun ve tekrar üniversiteye girmek istiyorsun değil mı? Yanlış mı anlamisim? İnternetteki is bulma sitelerine falan baksan gazetelere vs zaten cok bir sey istemiyormuşsun bes aylığına dediğine gore bulursun mutlaka ya sıkma canını. Vardır Sana gore de bir is.

tatlım oturmakla iş senin ayağına gelmez ki git iş ara elbette bulacaksın bir yer
bence senin işten öte sıkıntıların var bir tane arkadaşım var diyorsun başka hiç kimsen yok mu?
öncelikle kabuğunu kırıp dışarı çıkmalısın, çevre edinmelisin evde oturarak istediğin hiç bir şeye ulaşamazsın unutma ki oturarak başarıya ulaşan tek canlı tavuktur.

yok iş arıyorum sürekli.dışarı çıkıp kapı kapı iş bakmıyorum secret cv gibi iş alanlarından bakıyorum sürekli.yakınlarımda yardımcı oluyo...yani var tabi arkdaşlarım ama burda değiller.bana yakın bir tane var sadece.lisedekilerlede hiç görüşmüyoruz zaten.çocuk gibiler.kafam uymuyo.o yüzden onlarlada görüşmeyi kestim.şimdi bir tane arkadaşımla heryeri geziyoruz işte:)) diğrleri hep uzaktalar.yani yeni bir ortam için üniversiteye başladığım zaman görücez artık.insanların çoğu zaten kendini beğenmişler.o yüzden pek arkadaş olamadık çoğuyla.

Üniversite mezunusun ve tekrar üniversiteye girmek istiyorsun değil mı? Yanlış mı anlamisim? İnternetteki is bulma sitelerine falan baksan gazetelere vs zaten cok bir sey istemiyormuşsun bes aylığına dediğine gore bulursun mutlaka ya sıkma canını. Vardır Sana gore de bir is.

yok cnm üniversite mezunu değilim daha. tekrar sınava girdim bu sene gidicem demek istedim.okullar açılana kadar..

Back
X