- 17 Ağustos 2010
- 1.657
- 2.451
- 358
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
-
100 binle ev alın girin bi yere calısınMerhaba,
Erkek arkadasımla 1 yıkdır birlikteyiz.evlenmeye istiyoruz ama iş kurmadan imkansız. 100 bin lira gibi bi paramız var izmirdeyiz. Ne iş yapabilir sizce'?
Tuttum bu fikri100 binle ev alın girin bi yere calısın
Suan gelen cevapları birlikte okuyoruz, kendisi yabancı türk aklını takdir ediyor para aileden geliyor buarada :)Elinden ne iş gelir?? Bi de 100 bini ne iş yaparak kazandıysa o işe devam etsin bence
Ona de ki, bizim piyasa allak bullak. Dolarsa parası tutsun bozdurmasın, az kaldı zengin olacak :)Suan gelen cevapları birlikte okuyoruz, kendisi yabancı türk aklını takdir ediyor para aileden geliyor buarada :)
Suan gelen cevapları birlikte okuyoruz, kendisi yabancı türk aklını takdir ediyor para aileden geliyor buarada :)
Ayy kusura bakma oyle anladıysan valla oyle niyetim yoktuu . Özür dilerim :)Azarladın mı sen beni şimdiHayır anlamadım da ona göre cevap vericem
İşletme okuyor.Ne okuyorsunuz okuduğunuz bölümle ilgili bir iş yapma şansınız yok mu?
Ayy kusura vakma oyle anladıysan valla oyle niyetim yoktuu . Özür dilerim :)
cafe işletinMerhaba,
Erkek arkadasımla 1 yıkdır birlikteyiz.evlenmeye istiyoruz ama iş kurmadan imkansız. 100 bin lira gibi bi paramız var izmirdeyiz. Ne iş yapabilir sizce'?
Kiiiizzz ticaret yapın tabiki :) deli para var. Benimki boş yere dış hekimligini bi kenara atmadiMerhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?