is arkadasi tarafindan siddet görmek

Size hayatınızın tavsiyesini vereyim, kimsenin davasını bu kadar sahiplenmeyin. Şiddet gören arkadaşınız istifa etmiyor, size ne oluyor? Bu gözler amirin arkasından sapık diye adını çıkarmaya çalışıp, 2-3 ay sonra o amire yanlamaya çalışan, hatta arabasına bile binen kadın gördü. Aman dikkat.
ben sahiplenmiyorum ama benim midemi bulandirdi calistigi yerdeki kizi takinti yapip takip edip döven birini calisan olarak tutmaya calisan insanlarla calismaktan.
bugun onun basina gelir yarin baskasinin basina gelmeyecegi ne malum. boyle insanlar zaten hic bi sekilde cezalandirilmadigi icin bu kadar kolay kadina siddet uygulayabiliyolar

istifanız neyi çözümleyecek onu anlamadım. kız niye istifa etsin zaten, çocuğun işten çıkarılması için birlik olun. twitter da sesinizi duyurun, ekşi de konu açın. mecbur kalsınlar.
benim istifam bir seyi çözceginden degil ben oyle zihniyetteki insanlarin altinda calismak istemiyorum sadece. benim aşırı ayar oldugum bir konu.
ben bu olayi bireysel düşünemiyorum cunku. kadina siddet kesinlikle gözden kaçırılacak bir konu olmamali
bana dokunmayan yilan bin yil yasasin dersek yarin o yilan...

Öncelikle hiç bulaşmayın başkasının meselesine.

Kız da kendisi Twitter’da mı ifşa ediyor burada mı, ne yapıyorsa ilk başta kendisi yapsın sonra hepimiz desteğini veririz. Adamın yaptığı şerefsizlik ama kız çekinik davranıyorsa aralarında başka bir mevzu olabilir dikkat siz kötü olursunuz.

benim istifam bir seyi çözceginden degil ben oyle zihniyetteki insanlarin altinda calismak istemiyorum sadece. benim aşırı ayar oldugum bir konu.
ben bu olayi bireysel düşünemiyorum cunku. kadina siddet kesinlikle gözden kaçırılacak bir konu olmamali
bana dokunmayan yilan bin yil yasasin dersek yarin o yilan...

iyide kişinin beyanına istinaden nasıl işten çıkarsınlar mantıklı mı sizce bu?
dava açmış davanın sonucunu bekleyecektir işyeri doğal olarak o yüzden bekle demişlerdir.
işyeri bilemezki kız iftira mı atyor gerçek mi.
sokakta olduysa zaten mobeselerden falan çıkar ortaya.

selam kizlar kurumsal bir sirkette calisiyorum. bir kiz arkadasimiz yeni baslayan kendisine takıntıli is arkadasimiz tarafindan dısarda siddete ugradi. sikayet ettigi kisiler beklemesini söylemisler. ve buyuk ihtimal kızın kendi isten ayrilip cocukla devam etmek istiyo olabilirler.
ben yarin ik ya sikayet etcem ama verecekleri cevaba hazir olmak istiyorum .hem o insanla ayni yerde calismak istemiyorum . hem de kadina siddet bu kadar fazlalasmisken buna canak tutan tepkisiz kalan insanlarin altinda calismak istemiyorum. gerekirse cikisimi vercem ben . ama sormak istiyorum bu konuda yapabilcekleri bir sey yok mu gercekten?? daha 2 ay deneme sürümünde cocuk . hemen isten cikaramiyolar mi?? yoksa işlerine gelmiyor mu
İşveren 4857 sayılı iş kanununun 25-2-d maddesinden rahatlıkla fesih yapabilir.Olayın işyerinde ya da işyeri dışında olması hiç önemli değil.İşyerine hemen dilekçe versin arkadaşınız. Olayın 7 gün içinde bildirilmesi gerekiyor. Büyük ihtimal işyeri çıkarmak istemediği için süre uzatıyor. Ayrıca savcılığa da şikayet etsinki böyle olaylara bir daha cesaret edemesin.

ben sahiplenmiyorum ama benim midemi bulandirdi calistigi yerdeki kizi takinti yapip takip edip döven birini calisan olarak tutmaya calisan insanlarla calismaktan.
bugun onun basina gelir yarin baskasinin basina gelmeyecegi ne malum. boyle insanlar zaten hic bi sekilde cezalandirilmadigi icin bu kadar kolay kadina siddet uygulayabiliyolar
Aynı durumda olsam aynen yazdığınız gibi hissederdim. Ancak sizi uyaran üyelerin anlatmak istediği noktayı kaçırıyorsunuz. Ne malum olayların kızın anlattığı gibi olduğu? Arkadaşım olsa inanırım ama iş arkadaşınızdan bahseyoruz. Şiddeti gözümle görsem sokaktan geçen insan dahi olsa olayları merak etmem, her koşulda şiddet gösteren haksız ama siz gözlerizle gördünüz mü? Belki şiddet göstermedi? Yani biraz zor bir durum. Belki İk da emin olmak istiyor. Acele etmeyin.

İşveren 4857 sayılı iş kanununun 25-2-d maddesinden rahatlıkla fesih yapabilir.Olayın işyerinde ya da işyeri dışında olması hiç önemli değil.İşyerine hemen dilekçe versin arkadaşınız. Olayın 7 gün içinde bildirilmesi gerekiyor. Büyük ihtimal işyeri çıkarmak istemediği için süre uzatıyor. Ayrıca savcılığa da şikayet etsinki böyle olaylara bir daha cesaret edemesin.
B Bitter moon Mesela iş arkadaşınız haklıysa hemen alıntıladığım mesaj gibi aksiyona geçsin. Tüm bunların sonunda iş yeri haksızdan yana olursa işten çıkarsınız.

Ki bakın düşündükçe aklıma geliyor bir ekleme daha yapayım, iş arkadaşınız haklıysa ve şiddet gösteren insanın tarafı tutuluyorsa işten çıkmak yerine elinizden geleni yapın. Sizden rahatsız olup işten kovmak zorunda kalsınlar. Zaten çıkmayı göze almışsınız bari iş yerinin ceza almasını sağlayın.

Neden arkadaşınız ya da siz istifa edesiniz ki? Onun yerine karşı taraf için sürecin işlemesi konusunda ısrarcı olun. Eğer onunla iletişim kurmanız gereken işler varsa onları yapmayı reddedin vs. Onlar işten çıkarırlar ya da adam kendi istifa eder zaten organize bir şekilde davranırsanız. İşten ayrılıp şiddete uğrayan arkadaşınızı yalnız bırakmayın bence.

B Bitter moon Mesela iş arkadaşınız haklıysa hemen alıntıladığım mesaj gibi aksiyona geçsin. Tüm bunların sonunda iş yeri haksızdan yana olursa işten çıkarsınız.
tesekkur ederim yarin arkadasima iletcem bunlari.

isyerim bayagi buyuk bi sirket ceza alcagni sanmiyorum .s

tesekkurler iletcem hemen yarin

Kız olayı polise şikayet edip darp raporu almış mı

selam kizlar kurumsal bir sirkette calisiyorum. bir kiz arkadasimiz yeni baslayan kendisine takıntıli is arkadasimiz tarafindan dısarda siddete ugradi. sikayet ettigi kisiler beklemesini söylemisler. ve buyuk ihtimal kızın kendi isten ayrilip cocukla devam etmek istiyo olabilirler.
ben yarin ik ya sikayet etcem ama verecekleri cevaba hazir olmak istiyorum .hem o insanla ayni yerde calismak istemiyorum . hem de kadina siddet bu kadar fazlalasmisken buna canak tutan tepkisiz kalan insanlarin altinda calismak istemiyorum. gerekirse cikisimi vercem ben . ama sormak istiyorum bu konuda yapabilcekleri bir sey yok mu gercekten?? daha 2 ay deneme sürümünde cocuk . hemen isten cikaramiyolar mi?? yoksa işlerine gelmiyor mu
Arkadaşınız adına üzücü bir durum. Asla nedeni ne olursa olsun kimse şiddeti haketmiyor . Ama dışarıda görüşmüşler demek ki aralarında sizinde bilmediğiniz bir şeyler oldu . Sizin yerinizde olsam bu olaya asla karışmam . Sonuçta iç yüzünü bilmiyorsunuz . Ve bu zorlu süreçte kimse için iş bırakmaya değmez emin ol. Siz işi bırakınca her şey düzelecek mi ? Siz ne için çalışıyorsanız onu düşünün çevrenizdekileri düşünmeyi bir tarafa bırakın. Hayat acımasız

Arkadaşınız adına üzücü bir durum. Asla nedeni ne olursa olsun kimse şiddeti haketmiyor . Ama dışarıda görüşmüşler demek ki aralarında sizinde bilmediğiniz bir şeyler oldu . Sizin yerinizde olsam bu olaya asla karışmam . Sonuçta iç yüzünü bilmiyorsunuz . Ve bu zorlu süreçte kimse için iş bırakmaya değmez emin ol. Siz işi bırakınca her şey düzelecek mi ? Siz ne için çalışıyorsanız onu düşünün çevrenizdekileri düşünmeyi bir tarafa bırakın. Hayat acımasız
cocuk takintiliymis arkadasim yaninda erkek arkadasi varken gelmis cocugu dovmus kiza da saldirmis.
ayrica cocuga seni öldürürüm falan da demis

cocuk arkadasimi takip ediyomus disarda.s

isyeri okaybadki vakaya donusmediyse dikkate almayabilir . once polise gitsin arkadas sikayet etsin sinra sikayetbkaydi artik giruntu delil daro rapiru ifade falan ne varsa onlarla gidip ik ya sikayet etsin.cunku ik da tazminatsuz isten cikarabilmek icin bir nedene sahip olmasi lazim

soracam yarin burda yazilanlari da aktarcam
benden sana tavsiye kiz istifa etmezse sen hic etme bu us yuzunden , cunku olayda bilmedigin noktalar olabilir.atiyorum kizla arasinda iliski varfir kiz ikisinide idare ediyodur yakalanmistir falan oyuzden sen durduk yere istifa etme millet icin .ele güven olmaz

Bu sorunun çözümü sizin istifanız değil. Bu sorunun çözümü, şiddet uygulanan arkadaşının savcılığa şikayet ettikten sonra işin peşini bırakmaması ve bu rezaleti herkese duyurması, dolayısıyla yönetim tarafından kollanamayacak hale getirmesi. Gerçek bir mağduriyet yaşadıysa susmayacak, böylece herkesi koruyacak. Bu adamın arkası sağlam şu an o belli, arkadaşınızın yarın biraz sus payı ile susmayacağının garantisi de yok, yarın o adamla yan yana olmayacağının da. İş ortamında arkadaşlık pek olmuyor maalesef, menfaatler konuşuyor çoğu zaman. Siz şimdiden bu kadar ortaya çıkmayın ki, ilerde mağdur olmayın.

Dısarda ne oldugunu bilemez cunku is yeriniz, adli mercilere taşır hakliliginizi ispatladiktan sonra is yerinizden boyle bir talepde bulunabilirsiniz.
Kiziyorsunuz haklisinizda ama gercegi suan sadece siz ve arkadasiniz biliyorsunuz, ha geecek ispatlanir o zaman is yeri hic bir sey yapmazsa bunlari konusabiliriz.
Zaten anlamadım ki isyerinden kovulsa dava kapanacakmi arkadasi için sanki kovulursa rahatlicak tam tersi hakkini savcilikta aramali rapor almaliydi şiddet gördügu için.

Zaten anlamadım ki isyerinden kovulsa dava kapanacakmi arkadasi için sanki kovulursa rahatlicak tam tersi hakkini savcilikta aramali rapor almaliydi şiddet gördügu için.
Kovuldu diyelim ki daha cok bilenip daha cok rahatsiz edebilir, en azindam hakkini daha resmi yerlerde ararsa belki bir caydiriciligi olur

Back
X