İş arkadaşi

CiRiLLA

Pro Üye
10 Ekim 2014
33.053
148.909
798
Merhaba. Direkt konuya geciyorum bir kac gün once şefimiz ekstra bi gorev verdi yani zaten bizim isimizdi ama baskalari da yapabilirdi ve is arkadasim yapmak istemedi sinirledi birakip gitti o birakinca ben de biraktim yani neden tek basima yapayim. Şefimiz bakti is yapilmamis benim arkadas meydanda yok. Eee hesap bana soruluyor haliyle ben de arkadasimin nereye gittigini soyledim ve işi onun yapmadigini da soyledim bu arkadasta duymuş soyledigimi cikarken baya hizli gitti bana tavirliydi. Normalde aramiz iyiydi simdi bozuldu galiba. Ispiyoncu gibi mi oldum? Bana yanlis yapmisim gibi gelmiyor işi yarim birakip ortadan kayboluyor yani sefte bana soyluyor ne yapsaydim.
Asiri sacma degil mi ya madem yapmiyorsun cik kendin soyle yapmiyorum diye

İş başka arkadaşlık başka. Ekip işi yapıyorsanız işi bırakmak yerine neden yapmayacağınızı şefinize söyleseydiniz keşke.

Benlik bir durum degil ben yapiyordum zaten kendisi istemedi. O birakip gittiginde soylesem yine ayni sey olacakti zaten o an sef orda yoktu

Benlik bir durum degil ben yapiyordum zaten kendisi istemedi. O birakip gittiginde soylesem yine ayni sey olacakti zaten o an sef orda yoktu
Sonuçta siz o yapmıyor diye yapmak istemediniz ve yapmadınız şefiniz sorunca da arkadaşınızı söylediniz. Bende en başından bunu söyleseydiniz diyorum. Teslim edileceği zaman bunu söylemeniz tabiki ispiyonculuk olmuş sonuçta şefiniz o işi yaptığınızı düşündü o sürede

Yapmayan kendisi gidip sağa sola saklanmak yerine isi neden yapmadigini biraktigini soylemek kendi sorumlulugu mu benim sorumlulugum mu?
Baya kendimi hakli goruyorum
Ay ben size hak verdim, mesajın devamını kızım uyandığı için yazamadım. Ben de olsam yapmazdım. Arkadaş küserse küssün . 10-15 güne barışır .
Sadece şefinize baştan söyleseydiniz.

Evet dogru o is yapilmadiginda yarim kaldi bilgisi vermeliydim ama bilgi verdigimde de yine kizacakti cunku isi birakan kendi saklanan kendi gidip kendi de bilgi vermiyor

Evet o yapmadi dedim. ama onun suçu degil mi? Ben yapmiyorum diyip gitti oturup tek basima mi yapmaliydim?
Ama siz de yapmamışsınız, onu da belirtmeliydiniz kötü niyetliymişsiniz gibi algılamış olabilir.

Evet dogru o is yapilmadiginda yarim kaldi bilgisi vermeliydim ama bilgi verdigimde de yine kizacakti cunku isi birakan kendi saklanan kendi gidip kendi de bilgi vermiyor
Durumu en başında izah etmekle günler sonra izah etme arasında fark oluyor farklı sonuçlar doğuruyor işte böyle.

Yani haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz aslında.

Eskiden olsa ben yarım bırakılan işi tamamlardım ama o kadar çok suistimal edildim ki şimdi onlar bir yapmıyorsa ben iki yapmıyorum. Deli deliyi görünce sopasını saklıyor.

Birazdan aşığın aysenimi gelir onun yorumlarinı alalım
Doğrusunu söylemişsin

Günler sonrasi degil ya. İşin yapilmadigini 20dk icinde farketti zaten adam ayni gun oluyor bunlar yani.
Ayyy desene e tamam o zaman senlik mesele yok kendi düşünsün yapsaydı işini madem

Birazdan aşığı aysenimi gelir onun yorumlarinı alalım
Doğrusunu söylemişsin

Ben de bi sorun gormuyorum aslinda bana sen istiyosan yap ben yapmiyorum diyip cekip gitti ben oturup yapmak zorunda degilim bu durumda kendime düsen kismini buyuk olcude yapmistim zaten ama arkadasim bu arkadasim da Türk ve fazla dramatik hani dogruyu soylemis olarak bakmadi olaylara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…