- Emoji Skoru
- 37
- Puanlar
- 3
Öncede konu açmıştım eski is yerimi bıraktım, başka bir restaurantta ise başladım, kazancım iyi ,sadece görevimi yapıyorum. İş arkadaşı var erkek, ikimiz çalışıyoruz, caliskan eli çok hızlı, ama sürekli kadın muhabbeti yapıyor, boş muhabbetler yapıyor.Patronum ahlaklı, başka çalışan bir kız patrona bu erkek arkadaşı şikayet etmiş mesela bana öbür türlü yaklaşıyor diye patron bunu uyarmış. Bu iş arkadasin yakın arkadaşı beni gördü resturanta o Instagramdan yazdı, tanışmak istedi. Düzgün biri değil. Hiç konuşmadım, isteğini redettim. Çalıştığım geveze iş arkadaşına da sormadım, sen mi verdin ismimi istek yolladı, tanışmak istedi diye. O konu acinca kendime iş buluyorum hemen, kaçıyorum başka yere. Birde üzülüyorum ya universite okuyup kendi işimi yapmamak böyle yerlerde çalışmaktan. Diğer esnaflarda da hep bir üniversite mezunu var. Her işten anlıyor , beni bile çıkarır onu cikarmaz patron, diğer şikayet eden kız kendisi çıktı ama sonuçta gevezeyi çıkarmadı. Biraz birikim yapacağım katlanacagim . Tecrübeli olduğum için gittikçe daha büyük işletmelere basvursam kabul görüyorum. Ne yapayım, biraz daha mı sabredeyim sizce. Terslesemde anlamıyor.