İş arkadaşım benden hoşlanıyor mu lütfen akıl verin

aynı işyerinde olduğunuz için çekiniyor olabilir. çok fazla üstüne düşme normal davran mesaj falanda atma istiyorsa gelir zaten

Sizi beğeniyor ama biraz ağırdan almak istiyor olabilir. Emin olmadığı şeyler vardır. Böyle bi durumda bir de kova burcuysa çok üstüne gidip boğmamak gerekir bence.

Kova burcu dedin yapacağım yorumdan vazgeçtim Hoşlanıyor olabilir de olmayabilir de, onu iyi tanıyacak kadar zaman geçirmeden neyi neden yaptığını kestiremezsin..

Ayrıca "seni görünce aklım çıktı" cümlesi varken hoşlanmıyor diyenleri de anlayamadım. İltifat ötesi değil mi yahu?

Evli olmadığına eminsiniz değil mi?Gerçekten bekarsa ilgisi var ama karasız olabilir.Sizi tam tanımadan bir ilişkiye başlamak istemiyordur.

uzak dur bakim tavrını ozaman anlarsin
sende onun aklıni kariştir yeni bir erkek seç sohbet arkadaşı olarak birazda o arkanda koşsun çabalasın zaten çaba yok ise gelecekte yok

Acı çekmeden yol yakınken U dönüşü yapın yoksa çok üzülürsünüz bu adamdan hayır yok

oda dayanamayıp sana sorular yöneltirse yanına gelirse ozman hoslanıyordur yoksa hosalnmıyordur sadece ilgin hosuna gidiyordur

Şaka gibi ama gerçek içim acıyor beni beğendiğini ancak hoşlanmadığını söyledi, beğenen insan nasıl hoşlanmaz onu da anlamış değilim. Çok güzelsin, çekicisin beğeniyorum ama hoşlanma anlamında birşey Yok dedi. Aynı iş yerindeyiz bundan sonra nasıl davranacağım bilemiyorum. Beğenip hoşlanmamak ne demek kızlar ?

Bence biraz kendinizi geriye çekin. Böylece daha iyi anlamış olursunuz.

Hoşlanmıyor güzelim ya kırmamak için öyle nezaketen bir cevap vermiş. Yazdığını yeni gördüm.

Ilgi sizden baslamis hosuna gitmis ama adim atmadigina gore karsi taraftan henuz bir gelisme yok. Olabilir de olmayabilir de, ama bosuna umutlamadan devam edin bence. Uzulmemek icin.

bunu biz bilemeyiz ki. adam şöyle böyle desek belki tam tersidir. belki yapısı böyledir. belki bu konularda biraz temkinli davranıyo. olamaz mı? yani hoşlanmıyo desek yaln. hoşlanıyo desek neye göre...
iş yerinizden birine sorsanız?

aşırı beğendiğim bi arkadaşım var. dile getirmekten çekinmem. aramızdaki bağ çok farklı zaten. ama ondan hoşlanmıyorum :).
yani mümkün.
en azından açık açık söylemiş.

Kızlar bu kişinin bana ilgisinin artması benimle ilgilenmesi için bildiğiniz bir dua var Mıdır kötü amaçlı düşünmeyin sadece belki bana bir umut olur. Dua dan zarar gelmez Allah tan istemekte fayda var bilen var mı?

Bence karşına yeni biri çıkması için dua et .Enerjini ve umutlarını boşa harcama seni istemeyen biri için. Bugün bırakmasa yarın bırakır seni. Kıymet bilmeyen yerde yorulursun.Duygusal davranma aklını kulan. Senin için kararsız karşındaki kişi. En kötü karar kararsızlıktan iyidir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…