Canımm bak aynı şeyleri yaşadım , bizde aynı okuldaydık, ben de hislerimi söyledim ona ama aynı senin ki gibi konuşmalar yaptı , İnan bana erkeklerin EGO'larını yükseltmekten başka bi işe yaramıyor , sakın benim yaptıgım hataları yapma , trip atma , ezik davranma , hiç bişey olmamış gibi davran ama kesinlikle muhattap olma , laf falan sokmaya çalışma
Şimdi aklıma geldi birde bana demişti ki ben alt kattayım sen üst kattasın bir şey yaşasak sonra yine yüz yüze bakacağız olmaz, iş ortamında değilde farklı bir yerde karşılaşmış olsak birşeyler olabilirdi gel de düşünme çıldırma.
Cnm bır rahat bırak bir fırsat ver ki o zaman anlasin hoşlanıp hoşlanmadığını.bu kadar hazır yemek bile önüne koyarsan bir süre sonra en güzel yemeği bile yemez unutma.
Bence kendini bir anda geri cek mesafeli davran. Kaçan balık kovalanır derler :) Geri çektiğin zamanda merak edip seni arayacak mı, yanina gelmeye çalişıp konuşmak isteyecek mi :) yoksa o da ayni mesafede mi duracak bu hareketin işe yarayacak gibi
Geldi.
benimki de çatlak bir kova
bence cidden kendini geri çekmeli
bak kıs cidden burçlar doğruysa sen beni dinle
geri adım attığın an noluyor paniğine girecek
Gerçekten kendime fena halde kızıyorum güya kendimi geri çekmiştim devamlı dahiliden çeşitli bahaneler ile arıyorum birşeyler sormak için o da sıcak konuşuyor ama hani geri çekecektim ilgilenmeyecektim durduramıyorum kendimi bir de o yetmezmiş gibi o öğlen yemeğindeyken gittim masasına çikolata bıraktım geçerken beni gördü sen mi bıraktın dedi gülümsedi. Nasıl uzaklaşacağım nasıl yokmuş gibi davranacağım ya