Kızlar bu kişinin bana ilgisinin artması benimle ilgilenmesi için bildiğiniz bir dua var Mıdır kötü amaçlı düşünmeyin sadece belki bana bir umut olur. Dua dan zarar gelmez Allah tan istemekte fayda var bilen var mı?
bence çok güzel aşama katetmişsinMerhaba arkadaşlar sizden bir konuda fikir almak istiyorum.Kısa ve öz yazmaya çalışacağım. 4 aydır bir yerde çalışmaya başladım kendisi 10 yıldır aynı firmada ancak gel görki işe girdikten yaklaşık 1.5 ay sonra o kişiye birşeyler hissetmeye başladım. Devamlı bahaneler bulup yanına gidiyorum, konuşmaya çalışıyorum o da benim bu tavırlarımdan benim ona olan ilgimi anladı ancak ben onun benim hakkında ne düşündüğünü kestiremiyorum kapalı kutu şeklinde davranıyor. Kendisi de benimle güzel sohbet ediyor, her odaya girmemizde göz göze geliyoruz, bazen saçlarıma bazen kıyafetime iltifat ediyor. Bir konuşmamızda kahve içmeye gidelim dedik ancak çok uzun zaman beni oyaladı fırsat yaratmadı ya da yaratamadı. En son dün kahvemizi içtik güzel sohbet ettik. Benim duygularımın farkında ama o kendisini hep geri çeker bir tavırda ve ağırdan alıyor. Ben dayanamayıp hep whatsuptan yazıp kendisine birşeyler soruyorum öğrenmeye çalışıyorum kendisi ilk başlarda çok cevap vermiyordu ama şimdi kendisi de cevap veriyor bazen kısa bazen açıklayıcı. Ama ben yazmadan yazmıyor kesinlikle. Buarada kendisi kova burcu. Aklım iyice karıştı. Kahve içtiğimizde de bugün çok güzeldin seni görünce aklım çıktı dedi. Ne demek oluyor ne yapmalıyım? Hoşlanıyor mu yoksa gerçekten arkadaş olarak mı görüyor?
benimki de çatlak bir kovaTipik kova burcu erkegi... Anlamak anlamlandirmak cok zor..
seninle bi sevgililik düşünmüyor demek . hani hoş birisin ama benim tipim değilsin demek . uzak dur. üzülürsün.Orası çok doğru, o taraftan hiç bakmamıştım ama reddedilmek istenmemek kötü bir duygu. Sanırım kalbinde farklı biri var ama ben üzülmeyeyim diye de kibar davranıyor. Beğeniyorum ama hoşlanma yok diyor nasıl birşey ise:):)
Koca burcu erkegini duayla yola getiremezsin. Sana acık acık senden hoşlanmadıgını söylemş. O istemedikce amuda da kalksan faydası yok.. olmayacak suaya amin denmez canım bosuna inat etme.Kızlar bu kişinin bana ilgisinin artması benimle ilgilenmesi için bildiğiniz bir dua var Mıdır kötü amaçlı düşünmeyin sadece belki bana bir umut olur. Dua dan zarar gelmez Allah tan istemekte fayda var bilen var mı?
seninle bi sevgililik düşünmüyor demek . hani hoş birisin ama benim tipim değilsin demek . uzak dur. üzülürsün.
arkadaşım daha çok zorlarsan belki zorla kendine sevgili yaparsın bu insanı . ama uzun sürmez .mesela uzak dur . yakınlık gösterme. bakalım tepkisi ne olur . o seninle ilgilenmeye başlar mı.Yani neden o zaman beğeniyorum seni diyor, çok güzel ve çekicisin diyor hiç anlam vermiyorum ki
Bence hoşlanmıyor siz yapisiyorsunuzMerhaba arkadaşlar sizden bir konuda fikir almak istiyorum.Kısa ve öz yazmaya çalışacağım. 4 aydır bir yerde çalışmaya başladım kendisi 10 yıldır aynı firmada ancak gel görki işe girdikten yaklaşık 1.5 ay sonra o kişiye birşeyler hissetmeye başladım. Devamlı bahaneler bulup yanına gidiyorum, konuşmaya çalışıyorum o da benim bu tavırlarımdan benim ona olan ilgimi anladı ancak ben onun benim hakkında ne düşündüğünü kestiremiyorum kapalı kutu şeklinde davranıyor. Kendisi de benimle güzel sohbet ediyor, her odaya girmemizde göz göze geliyoruz, bazen saçlarıma bazen kıyafetime iltifat ediyor. Bir konuşmamızda kahve içmeye gidelim dedik ancak çok uzun zaman beni oyaladı fırsat yaratmadı ya da yaratamadı. En son dün kahvemizi içtik güzel sohbet ettik. Benim duygularımın farkında ama o kendisini hep geri çeker bir tavırda ve ağırdan alıyor. Ben dayanamayıp hep whatsuptan yazıp kendisine birşeyler soruyorum öğrenmeye çalışıyorum kendisi ilk başlarda çok cevap vermiyordu ama şimdi kendisi de cevap veriyor bazen kısa bazen açıklayıcı. Ama ben yazmadan yazmıyor kesinlikle. Buarada kendisi kova burcu. Aklım iyice karıştı. Kahve içtiğimizde de bugün çok güzeldin seni görünce aklım çıktı dedi. Ne demek oluyor ne yapmalıyım? Hoşlanıyor mu yoksa gerçekten arkadaş olarak mı görüyor?
Burak ozcivit çok yakışıklı çekici vb.ama nedense ben öyle sevgilim olsun istemem içim isinmaz.herkesin gönlündeki aslan farklı.sen her yakışıklı bulduğuna aşık mi olirsunŞaka gibi ama gerçek içim acıyor beni beğendiğini ancak hoşlanmadığını söyledi, beğenen insan nasıl hoşlanmaz onu da anlamış değilim. Çok güzelsin, çekicisin beğeniyorum ama hoşlanma anlamında birşey Yok dedi. Aynı iş yerindeyiz bundan sonra nasıl davranacağım bilemiyorum. Beğenip hoşlanmamak ne demek kızlar ?
Burak ozcivit çok yakışıklı çekici vb.ama nedense ben öyle sevgilim olsun istemem içim isinmaz.herkesin gönlündeki aslan farklı.sen her yakışıklı bulduğuna aşık mi olirsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?