İş arkadaşım benden hoşlanıyor mu lütfen akıl verin

İlgin hoşuna gitmiş , ilgini ondan çekme diye arada bir gönlünü hoş ediyor. Erkekler bizim kadar karmaşık düşünmezler hoşlansaydı , sen de belli etmişken bir adım atardı. Bence boşver bu çocuğu daha da havaya sokma. Ne uzar ne kısalır böyle devam edersiniz.

konuşmaların ilgin hoşuna gitmiş belli ki ama sana karşı ilgisinin olduğunu düşünmedim canım ya. ilgisi olsa kafanı bu kadar karıştırmazdı bence...

sizin ilginiz hoşuna gittiği için bi tepki göstermiyor ama ilgisi olan erkek sizin on katınız ilgi gösterir tutamazdı kendini.erkeklerin olayı bu.sizi nice insanlar çıkar karşınıza başka ihtimalleri harcamayın direk kesin bence

Duayla kimseyi kendine bağlayamazsın. Kendin için dua etmelisin bence. Unutup kendi yoluna bak, bir insanı duayla yanında tutsan ne kalbinde sen olmadıktan sonra. Belki cidden senin için faydasız biri, karşına daha kimler kimler çıkar. Reddedildiğin için gururun kırıldı o yüzden kafaya takıyorsun sadece. Ulaşılmazı istiyorsun. Belki birlikte olsanız hiç iyi anlaşamayacaktınız.

Orası çok doğru, o taraftan hiç bakmamıştım ama reddedilmek istenmemek kötü bir duygu. Sanırım kalbinde farklı biri var ama ben üzülmeyeyim diye de kibar davranıyor. Beğeniyorum ama hoşlanma yok diyor nasıl birşey ise:):)

bence çok güzel aşama katetmişsin
şimdi geri çekilme zamanı hehe
ilişkilerde taktiklere inanmasam da ilişki başlarında bu ilgiyi çekme olayı şart bence
çünkü ancak öyle anlarsın gerçekten ilgilenecek mi yoksa yüz bulduğundan nasılsa cepte dediğinden mi bakmıyor sana
birden çek kendini geri bugünden

seninle bi sevgililik düşünmüyor demek . hani hoş birisin ama benim tipim değilsin demek . uzak dur. üzülürsün.

Çok iyi ya inşallah öyle olur bugünden itibaren birşey yazmayacağım, yüzüne bile bakmayacağım inşallah etkili olur olmazsa zaten hiç ilgisi yok demektir yapacak birşeyde kalmıyor

Koca burcu erkegini duayla yola getiremezsin. Sana acık acık senden hoşlanmadıgını söylemş. O istemedikce amuda da kalksan faydası yok.. olmayacak suaya amin denmez canım bosuna inat etme.

Yani neden o zaman beğeniyorum seni diyor, çok güzel ve çekicisin diyor hiç anlam vermiyorum ki
arkadaşım daha çok zorlarsan belki zorla kendine sevgili yaparsın bu insanı . ama uzun sürmez .mesela uzak dur . yakınlık gösterme. bakalım tepkisi ne olur . o seninle ilgilenmeye başlar mı.

Ya tabi ki hoşlanıyor ama fiziksel bir boyutta gibi geldi bu hoşlantı ve bence kararsız, aklı karışık bir adam..

Bence hoşlanmıyor siz yapisiyorsunuz

Evet ben onu bu duruma sürüklemiş olabilirim ama o da ilgi gösteriyordu bakıyordu iltifat ediyordu. Beni hiç kırmadan konuşuyordu. Eğlenmeye gittik en az 10 kişi hep benim yanımda oynadı bana yakın davrandı, en son kahve içmeye gittik. ben hepsini yanlış anlamışım o zaman..

Burak ozcivit çok yakışıklı çekici vb.ama nedense ben öyle sevgilim olsun istemem içim isinmaz.herkesin gönlündeki aslan farklı.sen her yakışıklı bulduğuna aşık mi olirsun

Burak ozcivit çok yakışıklı çekici vb.ama nedense ben öyle sevgilim olsun istemem içim isinmaz.herkesin gönlündeki aslan farklı.sen her yakışıklı bulduğuna aşık mi olirsun

Bence bende ki reddedilmişliğin verdiği bir sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…