iş arkadaşım beni tuhaf buluyormus!!!

neden anormal geldi?

Yanı bu hastalık dılgıl kı ama
Kımdedı bunu sana bole doktor mu eger o dedıse salak bır doktor bence

Oncelıkle ıs yasamında ınsanlara nasıl oldunu ne yaptıgını nelerı sewdıgını hafta sonu neler yaptıgını ya da neler yapacagınızı planlayarak baslamanı oneırım
Insanlarala samımıyetınde her zaman bı mesafe tabıkı olcak yanı
Bugun burcunu sorarsın. Yarın alıswerıs merkesınıe gıdersın yarında sosyete pazarına gıdersın yanı bu ınsanlarla ona dıyolaklarını gelıstırdıkce goruceksın hanı kantıne ınıyosun ya. Yanı caya ıkı seker atıyorum kılo alıorm dıye konuya gır gerısı gelır ole dıyım gırıskenlıkle alakalı bır kurs onenrırım ya da dusunuyum

Maalesef benim yeğenimde böyle, ama hep kız bastırıldı istediği yapılmadı arkadaş çevresi olamadı ondan sonrada ailesi bu kız niye böyle kız bir dizi izlemek istese babası inadına kanal değiştrirdi sonra içeri yatmaya giderdik biz gittikten sonra o diziyi açardı ve sesini duyardık bak abla biz gittik açıyorlar kanalı derdi. Şimdi bir ortamda ağzını açmaz anca laf dinler annesine gider ne dinlediyse sadece ona anlatır ama ağzını açıp hiç bişey konuşmaz sen gülersin o bakar doğal olarak istemiyorsun yanında çünkü seninde enerjini alıyor. Sende dışlanırsın eminim, doğru düzgün arkadaşı olduğunu bile bilmem. Birisi istemeye gelmiş hemen kabul etmiş kaçıp kurtulmak istemiş ama babası dengin değil diye vermemiş. Açılman lazım, kitap oku, kurslara yazıl bu saatten sonra zor tabi insanın yapısının değişmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…