- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.457
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında kaybedecek bişey yok doğru ama böyle çok meraklı gibi görünecek bence.Amaaaannn seviyorsa gitsin konussun bencenedir bu erkekten bekleme takintisi. Evet reddedilme ihtimali var ama adamin birinin reddetmesi de dunyanin sonu degil ki.. biraz ozguvenli olun.
Allah bağışlasın İnan’ın aynı şey benim de başıma geldi beni de arkadaşım yüz yüze tanıştırdı o kadar beğendim ki çocuğu eli yüzü düzgün çok efendi yaşı da iyi şu anda ekliyiz sadece birbirimizde o da fotoğraflarımı beğeniyor hikayelerimi görüyorKocama ilk adimi ben attim. O zaman msn vardi. Senden hoslaniyorum dedim hatta. Ertesi gun bulustuk 2 sene sonra evlendik 2 evladimiz var. Ne kaybeder ki?
İşte ben kararı ona bırakıyorum artık ne desem tersini diyor yardımcı olmak için fikir oluşsun diye buraya yazıyorum okuyorum yazdıklarınızı hayır şöyle böyle diyorKız arkadaşın zaten adım atmış, bir de mesaj atarsa çok meraklı gibi görünür bence beklemeye geçsin :)
Hayat cok kisa. Adim atmak icin gec oldugunda arkasindan bakar durursun. Eminsen hayatinda biri olmadigina ne kaybedeceksin ki... en fazla 1 ay aglarsin sonra hayatina devam edersin.Allah bağışlasın İnan’ın aynı şey benim de başıma geldi beni de arkadaşım yüz yüze tanıştırdı o kadar beğendim ki çocuğu eli yüzü düzgün çok efendi yaşı da iyi şu anda ekliyiz sadece birbirimizde o da fotoğraflarımı beğeniyor hikayelerimi görüyorve bunu her yaptığında hoşuma gidiyor belki de ben yapamadığım için mesaj atamadığım için arkadaşıma da karşı geliyorum atma diye. Düğüne çağır diye ısrar etmişti kızlar çağıramadım
Evet evlenen arkadaşım da öyle demişti ben tanıştırıcam diye o yüzden fotosunu göstermişti sabırsız gitmiş eklemişBeklesin . Ama bence yanlış bir yol tercih etmiş . Şöyle yapabilirdi ekip arkadaşınız evlendikten sonra 2 sini aynı ortamda olmasını sağlardı böylece birbirlerini öyle tanırlardı daha iyi olurdu
Yok yok allahtan işle aşkı karıştırmıyorvalla nöbette aklı kayacaksa atsın ilk mesajı Allah rızası için , hastalara yazık![]()
Dinlemiyor bide inatçıBence de atmasa daha iyi ama sizin kız durmayacak gibi![]()
Eklemeyeymiş iyiymiş ya tühEvet evlenen arkadaşım da öyle demişti ben tanıştırıcam diye o yüzden fotosunu göstermişti sabırsız gitmiş eklemiş
Nasipse olur, ama çokta üzerine düşmesin beyefendinin. Sonra şımarıyorlar yaBana da öyle geliyor yaparsa evlenen arkadaşım yapar o da döndükten sonra işin kötü tarafı evlenen arkadaşım işi bıraktı o da zor görüşecek
Atsın diyorsunuz yani herşeyi göze alıp atacak bence bakalım ne yapacak bugünKadın dayanışması resmen mesajlar :) ilk isteği kadın yolladıktan sonra msj ı atması da olağan
Genelde öyle oluyor hemen şımarıyorlar üstlerine düşünce biraz zamana bırakıp şöyle bir izlese ne olacak diye 1 ay veriyorum diyor mesaj attı atmadı çıkarıcam diyor sanki atmak zorundaymış gibi konuşuyor bir deNasipse olur, ama çokta üzerine düşmesin beyefendinin. Sonra şımarıyorlar ya
Ay böyle şeyler ha deyince olmaz ki gülüm yaa azcık sabır lütfeeenGenelde öyle oluyor hemen şımarıyorlar üstlerine düşünce biraz zamana bırakıp şöyle bir izlese ne olacak diye 1 ay veriyorum diyor mesaj attı atmadı çıkarıcam diyor sanki atmak zorundaymış gibi konuşuyor bir de![]()
Atsın diyorsunuz yani herşeyi göze alıp atacak bence bakalım ne yapacak bugün![]()
Bu gidişle herşeyi yapacak gerçekten hikaye paylaşsın diyorsunuz yani söylicem. Yani oğlan beğendiyse tabi ki mesaj atar vs. Çabalar bi sabretseAy böyle şeyler ha deyince olmaz ki gülüm yaa azcık sabır lütfeeen
Oğlanın gönlü varsa havada kapar hatunu merak etmesin, dikkatini cekecek bir şeyler yapabilir. Story falan paylassın, mesela şarkı yada yazı gibi.Beyimizz belki mesaj atmak için bahane bulmuş olur kendine
![]()
Arkadaşım dayanmayıp attı sonunda şu anda konuşuyorlar istek yolladın mesaj da atsaydın ne olurdu ters çıkmam sana tabi ki demiş çocukNormalde aman ha derdim ama ekleyerek zaten niyetini belli etmiş aman hep erkekten bekle ilk adımı nereye kadar :)