• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş Arkadaşım Tam Bir Bela!!!!

Bu tür insanlar önce bir güzel heryeri karıştırırlar. Laf taşıyarak ve ikiyüzlülükle yer edinmeye çalışırlar. Bir süre istedikleri gibi de gider herşey ama zaman geçtikçe anlaşılırlar. Ve yer edinmek için gerekli olan dürüstlük, çalışkanlık, zeka, işbirlik gibi vasıflara sahip olmadıkları anlaşılacağından soyutlanırlar. Ama bu süre içinde de birçok insanın canını yakalar.
Yapmanız gereken bence de diğer arkadaşlarınızla beraber yöneticinizle konuşmanız. Bu sorunun kuruma zarar veridğini anlatmanız. İşten çıkartılır veya çıkartılmaz uyarılır. Ne olursa olsun üzülmenize gerek yok. O kendini düşünmüyorsa siz neden onu düşüneceksiniz. O, işten çıkartılanlar için üzüldü mü ki siz onun için üzüleceksiniz

OOOf of, insan insanın kurdu işte. :19: Halbuki işin var, ülkende savaş yok, hergün kafana bomba yağmıyor, işin dünyayı kurtarmak da değil, alt tarafı maaşlı çalışan bi elemansın be kadın, neden etrafına dünyayı zehir edip kendine de cehenneme yol yaparksın ki? :95:Değil mi?

Görmezden gelebilecek kadar sağlam sinirleriniz vardır umarım.:71:

patronlar hiç sevmez böyle şeyleri .çocukça kavga der 2 nizide işten çıkarır.maalesef pek bir çözümü yok bu işin Allah kolaylık versin.yukarı tükürsen bıyık,aşağı tükürsen sakal olayı.
benimde başıma geldi.kadın yapmadığını bırakmadı.kaç senelik çalışanıydım iş yerimin 1 haftada karıştırdı ortalığı.en sonunda istifa ettim.ama oda orada tutunamadı.

Sen dua et sende sadece bir tane.. benim çalıştığım ortamda 4 kişi bir de ben toplam 5 kişiyiz ve ben artık kimseyle doğru düzgün konuşmuyorum nasılsın bile demiyorum sadece günaydın ve iyi akşamlar.. o kadar. çünkü aynen senin anlattığın gibi dedikodu had safhada.. benle alay ediyorlar ve neye gülüyorsunuz diye sorduğumda sana gülüyoruz diyorlar bu kadar işi yüzsüzlüğe vurdular artık anlayacağın.

ben ne yapıyorum? sadece işime odaklanıyorum. Sadece... bitirmem gereken işleri yapıyorum ve işim bittiğinde ise çıkıp gidiyorum o işyerinden.

Back
X