İş Arkadasım !!!!!!

Dunyayigeziyorum

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2018
75
112
13
41
Arkadaslar Merhaba....

Konum biraz saçma olacak. Simdiden zamanınızı ayırıp okudugunuz icin tesekkur ederim.... Saçma ama anlatmak istiyorum...Kafama cok takıldı cunku....

Arkadaslar; calistigim is yerindeki bir is arkadasim ortada hicbir neden yokken kendi kisisel telefonunun WhatsApp ' indan beni engellemis !!! 1 hafta once farkettim !!!! Sizce ayni sirkette calistiginiz bir insan sizi neden engeller ????

Siz sormadan; Ben gelebilecek Bazi sorulari burdan cevaplayim...

1- Hayir aramizda simdiye kadar bir tartisma olmadi. ( Zaten sirketin farkli sehirlerinde calisiyoruz. Aramizda karayoluyla 10 saat gibi bir mesafe var... Simdiye kadar hic yuzyuze gelmedik... Onu sadece Whatsapp profil fotolarindan taniyorum!!! )
2- Evet bu kisi bir Erkek !! Ama simdiye kadar aramizda bir telefonda flort etme durumu olmadi... Gayet ciddi aramizdaki konusmalar... X Bey nasilsiniz ?? Bu kadar...
3- Surekli telefonda konusma durumumuz yok. Sadece her persembe 2-3 dakika o kadar... Persembeleri rapor mail edildigi icin...
4- Sirket telefonlarimiz var. Normalde ben is arkadaslarimi kendi kisisel telefonlarindan saygi icabi cok cok acil bir durum soz konusu olmadigi surece aramam. Sirket hatlarindan ararim... Bu kisiyi de en son kisisel telefonundan gecen yilbasi aramistim... Yil sonu raporlari icin.
5- Bu kisi evli falan degil. Hani esi falan kizsin neden seni ozel telefonundan rahatsiz ediyorlar diye...

Yeni engellemis. Cunku cok net hatirliyorum, gecen ay profil resmini degistirmisti... Normalde ben bu ise yaklasik 1 yil once basladim... Ve bu kisi sicak kanli bir insandi... Hatta ilk baslarda ozel hatlardan mesajlastigimizda bana her cumlenin sonuna utangac yuz ifadesi koyar mesaj atardi isle ilgili birsey isteyecegi zaman..

Bir insan durup dururken hayatinda hic yuzyuze dahi gormedigi bir is arkadasini neden engeller?????

Sebep arama bence hiç gormedigin umrunda bile olmayan biri engellese ne engellemese ne bu kadar takmana hiç gerek yok ki elin adami tanimadigin biri salla gitsin
Haklisin... Ama ne biliyim sebepsiz olunca bozuldum biraz sanki 😶😶 Tamam itiraf ediyorum.... !!! Arada bir profil fotolarina bakip ne kadar hos biri diyordum icimden... Keske onlarin ofisine isim dusse de bir yuzyuze gelsek diye hep icimden geciyordu...

Açıkcası bu kadar her açıdan uzak olduğunuz kişinin yaptığına neden takıldınız anlayamadım eşi olmasa da sevgilisi olabilir engellemiş olabilir sevgilisi sizi illa bir sebep aramayın önce şunu düşünün bu kişinin beni engellemesi neden bu kadar umrumda diye 🤷🏻‍♀️
:kızgın: bir ara belki yuz yuze geliriz, ne kadar hos biri diyordum itiraf etmek gerekirse....

Hayatimda benim de engelledigim insanlar oldu... Ama ne biliyim ya kavga ettigim eski sevgilimdir ya da cok buyuk tartisma yasadigim biridir... Durup oturdugum yerde engellendim... Garibime gitti ne yalan soyleyim....
Muhtemelen bir kız arkadaşı edindi belki o belki de kendisi size karşı bir dönem ilgisi olduğunu kabul edip tekrarı olmasın bir hata yapmasın diye engelledi bilemeyiz ki 🤷🏻‍♀️

Muhtemelen bir kız arkadaşı edindi belki o belki de kendisi size karşı bir dönem ilgisi olduğunu kabul edip tekrarı olmasın bir hata yapmasın diye engelledi bilemeyiz ki 🤷🏻‍♀️
Pp kaldırmış olmasın?Som görülmeyi de kapatmıştır

Yok hayir.... Ona bir mesaj atmam gerekiyordu bir raporun bilgisayar ekran goruntusunu... Sirket hatti o sirada kapali oldugu icin onun kisisel whatsaapina attim... Mesaj iletilmedi... Yani engelliyim....

Haklisin... Ama ne biliyim sebepsiz olunca bozuldum biraz sanki 😶😶 Tamam itiraf ediyorum.... !!! Arada bir profil fotolarina bakip ne kadar hos biri diyordum icimden... Keske onlarin ofisine isim dusse de bir yuzyuze gelsek diye hep icimden geciyordu...

Muhtemelen bir kız arkadaş edinmiştir. O kız arkadaşta muhtemelen tüm sosyal medyaları incelerken sizi görüp tribe girmiştir. Belki de arkadaşınız farketmemiştir bile.

Benim çok mubabbetimin iyi olduğu erkek arkadaşım vardı. Benim erkek versiyonum gibiydi. Bir gün ben de sosyal medya da silindiğimi anladım ki muhtemel kız arkadaşı önlem olarak sildi. Ben takılmadım çünkü duygum yoktu. Sen ne kadar sevglisi yok desen de ihtimal var ve kız yapmıştır yoksa iş arkadaşı durup dururken engellenmez. Aranızda elektriklenme vardır. Senin iş dışında başka mesaj atma ihtimalin bile engellemeye sebep

Bu arada onemli bir ayrinti mi bilemiyorum Ama, bu kisi patronun erkek kardesi ... Kendisi ortak falan degil bildigim kadariyla o da bizim gibi normal calisan...Ama ne biliyim patron yarisi engelledi gibi cok komik bir durum oldu. . 2. Bir durum ise; benim telefonum bir donem arizalandi ve servise gitti... Tum numaralarim silindi.. Tum uygulamalari falan tekrar yukledim... Ben bilmiyordum ama kuzenim soyledi... ; whatsapp da birinin numarasi sen de kayitli degilse yani listende degilse senin profil fotonu goremiyormus... Acaba bu kisi benim telefonumun serviste oldugu sureden tekrar onu kaydedene kadar onu listemden sildim diye mi dusundu acaba ?? Cunku tam bu olaylarin uzerine o da engellemis...

Yanlışlıkla?

Ama bence iyiki engellemiş..
En son yılbaşında konuştuğum farklı şehirdeki is arkadaşım, profil fotoğrafına kadar biliyor ve bunu takip ediyorsa ben de engellerim.
Ama benim takip ettigimi nerden bilecek ki??? Sonucta listemdeki herkesin profil fotosunu goruyorum... Yani ozellikle onunkini acip bakmiyorumki

Bu arada onemli bir ayrinti mi bilemiyorum Ama, bu kisi patronun erkek kardesi ... Kendisi ortak falan degil bildigim kadariyla o da bizim gibi normal calisan...Ama ne biliyim patron yarisi engelledi gibi cok komik bir durum oldu. . 2. Bir durum ise; benim telefonum bir donem arizalandi ve servise gitti... Tum numaralarim silindi.. Tum uygulamalari falan tekrar yukledim... Ben bilmiyordum ama kuzenim soyledi... ; whatsapp da birinin numarasi sen de kayitli degilse yani listende degilse senin profil fotonu goremiyormus... Acaba bu kisi benim telefonumun serviste oldugu sureden tekrar onu kaydedene kadar onu listemden sildim diye mi dusundu acaba ?? Cunku tam bu olaylarin uzerine o da engellemis...
Evet 2. Yi seçiyorum

Ama benim takip ettigimi nerden bilecek ki??? Sonucta listemdeki herkesin profil fotosunu goruyorum... Yani ozellikle onunkini acip bakmiyorumki
Liste özelliği kalkti cinim ya wp e aratman lazım adamada belli etmissin işte ilgini demek ki bi şekilde o da rahatsız olmuş biz müneccim degiliz ki neden engelledi bilelim

Back
X