- 11 Eylül 2020
- 2.288
- 541
- 73
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
HayırE o konuşuyor mu şu an abi ile?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HayırE o konuşuyor mu şu an abi ile?
Emin misin?
Evet, aslında o konuşmak istiyor ama abi konuşmuyorEmin misin?
Masa başı çalıştığım için ister istemez bir samimiyet oluşuyor. Diğer kişilerde olayları bildiği için, samimi oldum yine diyorlarSize iftira atan insanın ne vicdanı ne ahlakı vardır. Böyle bir insanla ne kadar az iletişim kurarsanız o kadar iyi. Ben olsam sadece iş ile ilgili mecburiyet dışında asla konuşmazdım.
Kıskanmış senden zamanında. Niyetinin iyi olmadığı bariz. Uzak dur, eski defterler açılmasın. Yalnız adam sizden ne çekmişti be, ahah.Evet, aslında o konuşmak istiyor ama abi konuşmuyor
Konu bu değilki
Yapma. Bir yapan bir daha yapar. Yüz verme soğuk ol.Baya birşey yaşadık ancak pişman olduğunu ve özür dilediğini görünce tekrar iyi oldun. Masa başı çalıştığım için ister istemez bir samimiyet oluşuyor
O konuyu arkadaşımla hiç konuşmadım zaten cesarette edemez artık, ancak ben onunla samimi olduğum zaman o abide görüyorKıskanmış senden zamanında. Niyetinin iyi olmadığı bariz. Uzak dur, eski defterler açılmasın. Yalnız adam sizden ne çekmişti be, ahah.
Aslında tam olarak bana yaptığı bir şey değildi ama olayın içinde bende vardım.Yapma. Bir yapan bir daha yapar. Yüz verme soğuk ol.
Eğer bir şey yaşamamış olsanız elbette iş arkadaşınız samimi de olabilirsiniz ama iftira çok ciddi bir şey. Kişinin ahlakını, kişiliğini gösteriyor. O yüzden mecbur kalmadıkça konuşmamak, iş harici iletişim kurmamak elinizde bence. Kendinizi korumak için mesafe en iyisi diye düşünüyorum...Masa başı çalıştığım için ister istemez bir samimiyet oluşuyor. Diğer kişilerde olayları bildiği için, samimi oldum yine diyorlar
Bir anda mesafe koyarsanız siz haklıyken haksız hatta af edersiniz ama dengesiz görünürsünüz. Adım adım uzaklaşmanız daha iyi sanki.Aslında tam olarak bana yaptığı bir şey değildi ama olayın içinde bende vardım.
Şu an yine eskisi gibi samimi olduk ve karşıdan hoş görünmediğini fark ettim
Şu an ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Bir anda mesafe koysam
Yavaş yavaş soğuk davran. Birden kesme o zaman.Aslında tam olarak bana yaptığı bir şey değildi ama olayın içinde bende vardım.
Şu an yine eskisi gibi samimi olduk ve karşıdan hoş görünmediğini fark ettim
Şu an ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Bir anda mesafe koysam
Aslında tam olarak bana iftira attığı söylenemez ancak bölümdeki bir abinin benden hoşlandığını söylemişti.Hayır. Iftira atanla ne samimiyeti yahu?!
Ne samimi olması; yüzüne bile bakmam.Daha önceki konularından bilen bilir. İş arkadaşımla ilgili söylediği birşey için aram bozulmuştu. Sonra özür diledi affettim. İyi anlaşıyoruz gibi olsada bazen iyi mi yapıyorum diye düşünüyorum. Onunla birlikte çalışırken onun söylediği şeylerden çok etkileniyorum kendime ait bir fikrim olmuyor. Mesafeyi ayarlayamıyorum.
İş arkadaşınız bir iftira atsa ve sonra özür dilese onunla samimi olur muydunuz?
Sağı solu belli olmayan biri bence.Aslında tam olarak bana iftira attığı söylenemez ancak bölümdeki bir abinin benden hoşlandığını söylemişti.
Şu an o abi onunla konuşmuyor, ama ben baya samimi oldum tekrar benden özür dilediği için.
Yinede karşıdan saçma görünüyormuş gibi geliyor
Bunun dışında kendini övmeside var
Ama uyumlu biri iyi yönleri de var
Siz bu durumda ne yapardınız