- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.194
- 683
- Konu Sahibi nobodysperfect
-
Konuşulanların içeriğini söylemezsem sizde sadece iki kelime etmiş normal evine davet etmiş nolucakki demezmiydiniz açıklama gereğinde bulundum.Sizlik ne var ki?Hatta bizlik bir şey de yok. Arkasından atıp tuttuğu kişiyi evine davet etmiş sonra deseniz bile yeterdi niye bu kadar detay verdiniz. Bence sizin dedikodu zamanınız gelmiş ondan.
İşten ayrılıcam zaten konunun başındada yazdım istifamı söyledim müdürde bayram sonrası konuşuruz dedi ama bu konuyla ilgili işten ayrılmıyorum mesai ve çalışma stresi nedeniyleGecen gün baska konulu yorumunuzdada istifa edicem zaten derken, bu olaydan bahsettiniz. Bu olay kimseyi ilgilendirmez, oyle bir dediniz ki yasak iliski yasiyor diye sanki isten ayrilacakmissiniz gibi.
Ben konuştuğum konu gibi kıza karşı mesafeli davranıyorum diğer kötüleyen kız gereği gibi yapmaması beni sinir eden olay ozaman niye kızı bana kötüleyip bilmediğim şeyleri gelip bana sürekli anlatıyo ben her ne kadar dinlemek istemesemde kendisi gelip anlatıyordu bunda benim suçum yok
Çok teşekkür ederim dediğiniz gibi kazık yemeden anlaşılmıyor ne yazıkkiKimsenin samimiyetine güvenmeyin, ben is hayatında gormedim, isten ayrılınca görüşen bir kadın. Kizlar soz meclisten dışarı. Kazik yiye yiye ogrendim güvenmemeyi. Herkes isi bitene kadar iyi.
Baskasinin ozel hayati anlatılırken, dinlemek istemiyor gibi gozukurseniz veya benimle boyle konuları konuşmayın lutfen derseniz size hic kimse anlatamaz.
Teşekkür ederim yorumunuz için öyle olması gerektiğini çok geç öğrendimKız sizi zorla sandalyeye bağlayıp anlatmıyordu herhalde. Başka türlü nasıl zorla anlatabilir? Gayette isteyerek dinliyormuşsunuz işte. Kıza mesafeli davranmak sizin tavrınız, sizin davranışınız. Kimseyi bağlamaz. İş yerinde samimiyete gerek yok, herkesin özel hayatı kendini ilgilendirir, kimsenin lafıyla kimseye tavır almayın. Ders çıkartın bence bu yaşanandan
Tabiki o yüzden isten çıkmadığınızi tahmin ediyoruz ama öyleymiş gibi anlaşılıyor. Gereksiz detay verip, yanlis anlaşılmaya sebep oluyorsunuz, o yüzden söylüyorum.İşten ayrılıcam zaten konunun başındada yazdım istifamı söyledim müdürde bayram sonrası konuşuruz dedi ama bu konuyla ilgili işten ayrılmıyorum mesai ve çalışma stresi nedeniyle
Kusura bakmayın diğer konuyu gördüğünüzü düşünüp önden yazmak istemiştim okuyunca evet haklısınızTabiki o yüzden isten çıkmadığınızi tahmin ediyoruz ama öyleymiş gibi anlaşılıyor. Gereksiz detay verip, yanlis anlaşılmaya sebep oluyorsunuz, o yüzden söylüyorum.
Bunun icin mi isten ayrılıyorsunuz yoksa genel bi isyeriden memnuniyetsizlik mi?Merhaba arkadaşlar, daha önce işten ayrılmakla ilgili bir konu açmıştım müdüre söylediysemde bayramdan sonra konuşuruz senin gibi bir elemanı kaybetmek istemiyorum vs dedi. Gelelim konuma bir hastanenin faturalama departmanında üç kız çalışıyoruz. Bir kız müdürün sevgilisi diğeri onlarla birlikte çalışan eski eleman bense odaye gelen son gelen kişi. Sorunum eski eleman olan kız evlenip ayrılmış ve evli bir adamla birlikteydi yanlış bir ilişki müdürün sevgilisi olan kız bu kızı bana öyle böyle kötülemedi, arkasından konuşmadığı kötü tek birşey yok en son covid olduk bir daha o evli adamla konusunu açtırmicam odada dedi bu arada o evli adamda bu arkadaşı 17 yaşında küçüçük bir kızla birlikte olarak aldatmış konuyla ilgili neler neler söyledi, en son cumartesi günü bu eski elemandan öğreniyorumki müdürün sevgilisi bu kızı evine davet etmiş abisine kız için doğum günü pastası aldırmış kutlamış şuanda çokta iyiler yemekhanede kız ağzından kaçırdı müdürün sevgiliside öylesine bi pasta aldık dedi kısacası sürekli kötüleyip ama yinede arkadaşlık yapıyor böyle samimiyetsizlikler beni o kadar geriyorki nasıl davranacağımı şaşırdım belki dert değil ama kafama takmadan edemiyorum bu iki kıza tavrım nasıl olmalı yorumlarınız için teşekkür ederim
İnanın bi tarz konulari konuşmayı sevmeyen bir insanım genellikle bana sen neden özel hayatını anlatmıyorsun konuşmuyosun hep objektif duruyosun der çevremdeki insanlar beni bilhassa telefonla arayıp bu tarz konuşmalar yapan insan size çok hak veriyorum burası yada başka bir iş yeri artık bu tarz konuşmalarda dinlemek istemiyorum demeyi bilmeliyim yorumunuz için çok teşekkür ederimİş yerinde böyle muhabbetler çok varoş geliyor bana. Banane kim kiminle ne yapıyor ne yapmıyor? Bana bunları anlatma der geçerim. Başkasının arkasından konuşan benimde arkamdan konuşur. Sizde oturup dinliyorsunuz ilginizi çekiyor demekki.
Mesailerin fazla olması, mesai ücreti ödenmediği gibi işlerin bitmemesi çok yıprandım düşünün covid geçirdim geçen hafta hastane laptop yolladı eve çalış diye artık ayaklarım geri geri gidiyorBunun icin mi isten ayrılıyorsunuz yoksa genel bi isyeriden memnuniyetsizlik mi?
Sadece bu sebepse,bence ortada bi mesele yok.İs dısında muhattap olmazsınız olur biter.
Ben yani su issizlikte bunun icin is bırakmazdım
Cok gecmis olsun.Mesailerin fazla olması, mesai ücreti ödenmediği gibi işlerin bitmemesi çok yıprandım düşünün covid geçirdim geçen hafta hastane laptop yolladı eve çalış diye artık ayaklarım geri geri gidiyor
Evet yoksa bigün başınız ağrır bu insanlar yüzünden.İnanın bi tarz konulari konuşmayı sevmeyen bir insanım genellikle bana sen neden özel hayatını anlatmıyorsun konuşmuyosun hep objektif duruyosun der çevremdeki insanlar beni bilhassa telefonla arayıp bu tarz konuşmalar yapan insan size çok hak veriyorum burası yada başka bir iş yeri artık bu tarz konuşmalarda dinlemek istemiyorum demeyi bilmeliyim yorumunuz için çok teşekkür ederim
Size bir daha o kızla ilgili dedikodu yaparsa “Boşver herkesin kendi hayatı.” diyip geçin ama böyleleri iftira da atar,gider kıza kendi söylediklerini siz ona söylemişsiniz gibi anlatır,tabi sevgiliside oranın müdürü ya, yaslar sırtını güzelce ona,olan arada size olur…Samimi olmayın asla.O dedikodu için gelirse hemen başka şeylerden konu açın.Merhaba arkadaşlar, daha önce işten ayrılmakla ilgili bir konu açmıştım müdüre söylediysemde bayramdan sonra konuşuruz senin gibi bir elemanı kaybetmek istemiyorum vs dedi. Gelelim konuma bir hastanenin faturalama departmanında üç kız çalışıyoruz. Bir kız müdürün sevgilisi diğeri onlarla birlikte çalışan eski eleman bense odaye gelen son gelen kişi. Sorunum eski eleman olan kız evlenip ayrılmış ve evli bir adamla birlikteydi yanlış bir ilişki müdürün sevgilisi olan kız bu kızı bana öyle böyle kötülemedi, arkasından konuşmadığı kötü tek birşey yok en son covid olduk bir daha o evli adamla konusunu açtırmicam odada dedi bu arada o evli adamda bu arkadaşı 17 yaşında küçüçük bir kızla birlikte olarak aldatmış konuyla ilgili neler neler söyledi, en son cumartesi günü bu eski elemandan öğreniyorumki müdürün sevgilisi bu kızı evine davet etmiş abisine kız için doğum günü pastası aldırmış kutlamış şuanda çokta iyiler yemekhanede kız ağzından kaçırdı müdürün sevgiliside öylesine bi pasta aldık dedi kısacası sürekli kötüleyip ama yinede arkadaşlık yapıyor böyle samimiyetsizlikler beni o kadar geriyorki nasıl davranacağımı şaşırdım belki dert değil ama kafama takmadan edemiyorum bu iki kıza tavrım nasıl olmalı yorumlarınız için teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim yorumunuz içinSize bir daha o kızla ilgili dedikodu yaparsa “Boşver herkesin kendi hayatı.” diyip geçin ama böyleleri iftira da atar,gider kıza kendi söylediklerini siz ona söylemişsiniz gibi anlatır,tabi sevgiliside oranın müdürü ya, yaslar sırtını güzelce ona,olan arada size olur…Samimi olmayın asla.O dedikodu için gelirse hemen başka şeylerden konu açın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?