- 18 Ağustos 2013
- 2.574
- 1.744
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resmi kurum samimiyet yok ilişkiler çok resmi mesela müdür bakmıyor birçok kişi bakmıyor sadece o sürwkli bakıyorBen de rehberimde ekli olan herkesin durumunu izliyorum
Otomatik geçiyor zaten
Sizin durum normal değilse herkes beni kendisine aşık zannediyor olabilir![]()
Arada resmiyet var normal değilTabiki normal. Ben de bakıyorum bütün is arkadaşlarıma aşık değilim hicbirine. Bu kadar yabani olmayın yahu
Müdür bakmyr birçok kişi bakmyr fotolar özel sonuçtaTabiki normal. Ben de bakıyorum bütün is arkadaşlarıma aşık değilim hicbirine. Bu kadar yabani olmayın yahu
Ben de bi şey paylaşmıyim mademBI başladım mı hepsi sırayla geçiyor zaten .
Mesela bende özel telefonumu şitkette kullanırım.
O yüzden resim veya söz paylaşmam . Ne gerek var yanı . Bakıcakları belli .
Müdür bakmıyordur doğal benımde patronum bakmaz . Elinde iphone var ama anlamaz ordan![]()
Özelse paylaşmamayı dene lütfen.Müdür bakmyr birçok kişi bakmyr fotolar özel sonuçta
Benim bahsettiğim otomatik izleme değil ne paylaşırsam anında merak edipmbakıyorBI başladım mı hepsi sırayla geçiyor zaten .
Mesela bende özel telefonumu şitkette kullanırım.
O yüzden resim veya söz paylaşmam . Ne gerek var yanı . Bakıcakları belli .
Müdür bakmıyordur doğal benımde patronum bakmaz . Elinde iphone var ama anlamaz ordan![]()
Aaaay ne olsun istiyosun ya aşık sana adam mı diyelim? Aranız mesafeliyse foton özelse gizle madem is arkadaşlarına. Tuhaf tuhaf tripler bu ne yahuMüdür bakmyr birçok kişi bakmyr fotolar özel sonuçta
Herkes bakmak zorunda değilmki samimiyet yoksa niye baklsn anında bakyr ne paylaşsambakılması için koymuyor musunuz orayA?
Sanırım telefonlar hep elinizde işyerınde. Sende demekki o paykaştımı diye bakıysunBenim bahsettiğim otomatik izleme değil ne paylaşırsam anında merak edipmbakıyor
Müdür bakmyr birçok kişi bakmyr fotolar özel sonuçta
Bu kadar zoruna gidiyor ise engelle durumdan çok mu zor.Herkes bakmak zorunda değilmki samimiyet yoksa niye baklsn anında bakyr ne paylaşsam