İş arkadaşımın tavrı

Naz571

xöğretmen
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
2.574
1.744
333
Merhabalar ben resmi bir kurumda çalışıyorum iş gereği herkesin birbirinde nosu kayıtlı ben evliyim iş yerinde benim gibi evli olan biri sürekli WhatsApp durumlarıma bakıyor foto paylaşsam sözler mutlaka hepsini kontrol ediyor yaptığı normal midir

İkimiz de birbirimizin evli olduğunu biliyoruz neden böyle davranıyor mutlaka bütün durumlarıma bakıyor özellikle paylaştığım fotolara gece bile olsa bakıyor iş gereği rwhberinde herkes var herkesin durumuna ayrı ayrı baktığını da sanmyrm

Ben de rehberimde ekli olan herkesin durumunu izliyorum
Otomatik geçiyor zaten
Sizin durum normal değilse herkes beni kendisine aşık zannediyor olabilir :KK53:
Resmi kurum samimiyet yok ilişkiler çok resmi mesela müdür bakmıyor birçok kişi bakmıyor sadece o sürwkli bakıyor

BI başladım mı hepsi sırayla geçiyor zaten .
Mesela bende özel telefonumu şitkette kullanırım.

O yüzden resim veya söz paylaşmam . Ne gerek var yanı . Bakıcakları belli .

Müdür bakmıyordur doğal benımde patronum bakmaz . Elinde iphone var ama anlamaz ordan :deli:

Müdür bakmıyordur doğal benımde patronum bakmaz . Elinde iphone var ama anlamaz ordan :deli:
Ben de bi şey paylaşmıyim madem

Benim bahsettiğim otomatik izleme değil ne paylaşırsam anında merak edipmbakıyor

Bizim bir mudur yardimcimiz var, gorusmelerimiz merhabadan ote degil ama bakariz birbirimizin durumlarina.
Hatta gecen gunku durumuna gece cocuklara kalktigimda baktim, beklemedigim bir sey paylasmis sasirdim hatta bu x abide ne cevherler varmis dedim kendi kendime.
Adama asik degilim.
Hemen hemen benim de her durumuma bakar, cok sevimli bir adam bence :)
Profil geziyosam fotosuna da bakarim.
Hicbir sey dusunmuyorum onun hakkinda, o da evli iki cocuk babasi bir adam.
Ne cikardiniz ki bundan, anlamadim.

Benim bahsettiğim otomatik izleme değil ne paylaşırsam anında merak edipmbakıyor
Sanırım telefonlar hep elinizde işyerınde. Sende demekki o paykaştımı diye bakıysun :KK14:
Denk gelıyordur. Eger o kişinin bakmasından rahatsızsanız engelleyın . Ya da paylaşmayın .
Diğer sosyal mecralardan paylaş onun olmadıgı.

Back
X