İş arkadaşımın tavrı

Merhabalar ben resmi bir kurumda çalışıyorum iş gereği herkesin birbirinde nosu kayıtlı ben evliyim iş yerinde benim gibi evli olan biri sürekli WhatsApp durumlarıma bakıyor foto paylaşsam sözler mutlaka hepsini kontrol ediyor yaptığı normal midir

Bu paylaşımları zaten rehberdekiler görsün diye yapmıyor musun? Ayrıca whatsapta durumlar otomatik geçiş yapıyor. herkesin durumuna tek tek tıklamıyorsun.

Zaten millet baksın diye paylaşıyorsunuz, elbette bakması normal. Konuda bakıp hemen yorum yazıyor diyeceksiniz zannettim ben de.

Ben de listemdeki herkesin durumuna bakarım. Benim durumuma da WhatsApp ı aktif kullanan herkes bakıyor. Hatta şu an düşündüm de evli iş arkadaşlarım da var içlerinde, hatta yorum bile yapıyorlar bazen. Şu ana kadar bir kere aklıma kötü niyet gelmedi. Bu kadar yabani olmasanız mı acaba.

Bu arada çok yakın bir arkadaşım da herkesin durumuna bakıyor ama kendini gizlediği için kimse baktığını bilmiyor.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reactions: KV_
Tamam da ilişkiler bu kadar resmiyken bence herkes birbirinin durumuna bakmmalı
ben geçen birinin durumuna bakıyordum otomatik geçtiği için pat diye hiç istemediğim birine de bakmış oldum
otomatik geçiş oluyor bildiğim tüm telefonlarda bunu anlatmak istedi burda arkadaşlar
bu arada bende genelde herkese bakarım

Herkes bakmak zorunda değilmki samimiyet yoksa niye baklsn anında bakyr ne paylaşsam
ya ben anlamadım
whatsapp durumu zaten birine bakınca diğerleri de peşpeşe gelmiyor mu
ben uzun zamandır görüşmediğim birininkine bile bakmış oluyorum
bunların içinde kimler kimler oluyor
peki madem ben de size şunu sorayım siz niye özellikle o bakmış mı diye kontrol ediyorsunuz

Herkes bakmak zorunda değilmki samimiyet yoksa niye baklsn anında bakyr ne paylaşsam
O zaman bakmasını istemediğin insanları engelle. Mesela bir fikir vereyim size hani durum üzerinde yeni bir şey paylaşıldıysa mavi bir nokta oluyor ya ben ondan rahatsız oluyorum(maildeki, mesajdaki tüm yeni bildirimleri ya okuyorum ya siliyorum, garip de olsa bu da benim takıntım ) o yüzden onların silinmesi için hızlı geçip hemen bakıldı yapıyorum.

Aa o zaman is baska, aninda bakiyorsa size amuda kalkarak asik olmustur.
Ne kastediyorsunuz anlamadik ki.
Benim de tel elimdeyse hemen bakarim.
Takintiliyim durumun yaninda yeni durumlar var mesaji veren o noktanin durmasini istemiyorum.
O zaman durumumu gizle deyip o kisiyi seciverin ya madem bu kadar rahatsizsin.

Bir de ozel demissiniz kamuyla paylasip hahahah :d
Ay o mavi noktadan rahatsız olan bir ben değil mişim:)

Herkes birbirinin durumlarına bakar, ben hiçbir anormallik göremedim. Eğer rahatsızlık hissediyorsanız engelleyin whatsaptan olsun bitsin.

Müdür bakmyr birçok kişi bakmyr fotolar özel sonuçta

bu kişilikle alakalı.
ben bir iş görüşmesine gittim, kadın önüme facebook ta paylaştığım fotoyu koydu, güzel çıkmışsın diyor.
şöyle böyle karakterde birisin dimi dedi aha dedim insan sarrafına denk geldik, sonra demesin mi ikizler burcunun karakteristik özellikleridir bunlar diye.

ahahaha.

yani bazıları sosyal medyayı çok sever, illa sizinle bir ilgisi olması gerekmiyor.
siz paylaşımlarınızı gizleyin eğer görmesinler istiyorsanız.

• Beğen
Reactions: KV_
Paylasmayiverin o zaman. Ben de şimdi birinin durumuna bakarken acaba böyle birşey düşünür mü diye tedirgin olacağım. Bu durum paylaşma da nereden çıktı zaten. Paylaşımsiz hava sahası istiyorummm :kızgın:

ay aklıma geldi lisedeyken hoşladndığım bi çocuk vardı beni faceten eklemişti. bende ay beni faceten ekledi kesin o da benden hoşlanıyor. diye leyla gibi dolaşmıştım ortada ama tabi hoşlanmıyomuş onun gibi birşey bu da :KK53:

Merhabalar ben resmi bir kurumda çalışıyorum iş gereği herkesin birbirinde nosu kayıtlı ben evliyim iş yerinde benim gibi evli olan biri sürekli WhatsApp durumlarıma bakıyor foto paylaşsam sözler mutlaka hepsini kontrol ediyor yaptığı normal midir

Allah aşkına şu duruma bakma olaylarına da anlam yüklemeyin artık siz değil tüm arkadaşları durum paylaşıyordur onlara bakarken sizinkine de bakıyordur neden özellikle sizinkine baktığını düşünüyorsunuz ki anlamadım ya da öyle mi düşünmek istiyorsunuz gözünüze çarpıyor bende de numarası olan evli iş arkadaşlarım var birçok ve duruma da bakıyorlar face ınstagram paylaştıklarımı da beğeniyorlar bende öyle yani ne var bunda gayet saygılı ve mesafeliyiz de

İkimiz de birbirimizin evli olduğunu biliyoruz neden böyle davranıyor mutlaka bütün durumlarıma bakıyor özellikle paylaştığım fotolara gece bile olsa bakıyor iş gereği rwhberinde herkes var herkesin durumuna ayrı ayrı baktığını da sanmyrm

Nasıl sanmıyorsunuz ya neden sanmıyorsunuz başkalarına da baktığını? o saatte uyumamıştır zaten whatsappa girince paylaşılan durumlar görülüyor yok onlara bakmıyor bana bakıyor falan nasıl eminsiniz? kusura bakmayın ama kişisel algılıyorsanız problem sizde bence öyle olduğunu umuyorsunuz!!

Ben de bakıyorum listemdekilere..Bakılsın diye koymuyor musunuz zaten ? Özelse vatsapta kişi sınırlandırması yapabiliyorsunuz durum için.Yoksa siz onun bakmasını mı istiyorsunuz ?

Back
X