Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkes bakmak zorunda değilmki samimiyet yoksa niye baklsn anında bakyr ne paylaşsam
Bu adam sana sırılsıklam aşıkTamam da ilişkiler bu kadar resmiyken bence herkes birbirinin durumuna bakmmalı
En doğrusu gizlemegizlemek sanrAa o zaman is baska, aninda bakiyorsa size amuda kalkarak asik olmustur.
Ne kastediyorsunuz anlamadik ki.
Benim de tel elimdeyse hemen bakarim.
Takintiliyim durumun yaninda yeni durumlar var mesaji veren o noktanin durmasini istemiyorum.
O zaman durumumu gizle deyip o kisiyi seciverin ya madem bu kadar rahatsizsin.
Bir de ozel demissiniz kamuyla paylasip hahahah :d
Tamam da ilişkiler bu kadar resmiyken bence herkes birbirinin durumuna bakmmalı
benim telefonumda 900 kişi ekliHerkes bakmak zorunda değilmki samimiyet yoksa niye baklsn anında bakyr ne paylaşsam
Gizle bacım o zaman. Alemi cihana açıp herkes bakmasın demek neyin kafası açmışsın bakmış adamTamam da ilişkiler bu kadar resmiyken bence herkes birbirinin durumuna bakmmalı
Resmi kurum samimiyet yok ilişkiler çok resmi mesela müdür bakmıyor birçok kişi bakmıyor sadece o sürwkli bakıyor
Müdür bakmyr birçok kişi bakmyr fotolar özel sonuçta
Bu adam sana sırılsıklam aşık![]()
gerçekten ne bekliyorsunuz bunu söyleseniz de ona göre yorum yapsak. ben kv ile küsüm onun durumlarına dahi bakarım. adamın size aşık olmasını mı istiyorsunuz? böyle bir beklentiniz varsa söyleyin bizde ona göre konuşalım ama saçma bir şekilde resmiyiz bakmamalı demeyin, bakar yani
Siz onun her paylaştığınıza baktığına neden dikkat ediyorsunuz ki?Merhabalar ben resmi bir kurumda çalışıyorum iş gereği herkesin birbirinde nosu kayıtlı ben evliyim iş yerinde benim gibi evli olan biri sürekli WhatsApp durumlarıma bakıyor foto paylaşsam sözler mutlaka hepsini kontrol ediyor yaptığı normal midir