İş arkadaşımın tavrı

Tamam da ilişkiler bu kadar resmiyken bence herkes birbirinin durumuna bakmmalı

Herkes bakmak zorunda değilmki samimiyet yoksa niye baklsn anında bakyr ne paylaşsam

Aa o zaman is baska, aninda bakiyorsa size amuda kalkarak asik olmustur.
Ne kastediyorsunuz anlamadik ki.
Benim de tel elimdeyse hemen bakarim.
Takintiliyim durumun yaninda yeni durumlar var mesaji veren o noktanin durmasini istemiyorum.
O zaman durumumu gizle deyip o kisiyi seciverin ya madem bu kadar rahatsizsin.

Bir de ozel demissiniz kamuyla paylasip hahahah :d

Aa o zaman is baska, aninda bakiyorsa size amuda kalkarak asik olmustur.
Ne kastediyorsunuz anlamadik ki.
Benim de tel elimdeyse hemen bakarim.
Takintiliyim durumun yaninda yeni durumlar var mesaji veren o noktanin durmasini istemiyorum.
O zaman durumumu gizle deyip o kisiyi seciverin ya madem bu kadar rahatsizsin.

Bir de ozel demissiniz kamuyla paylasip hahahah :d
En doğrusu gizlemegizlemek sanr

Tamam da ilişkiler bu kadar resmiyken bence herkes birbirinin durumuna bakmmalı

gerçekten ne bekliyorsunuz bunu söyleseniz de ona göre yorum yapsak. ben kv ile küsüm onun durumlarına dahi bakarım. adamın size aşık olmasını mı istiyorsunuz? böyle bir beklentiniz varsa söyleyin bizde ona göre konuşalım ama saçma bir şekilde resmiyiz bakmamalı demeyin, bakar yani

Ne kadar değişiksiniz siz ya , yüklerseniz bakar yani, isteyen bakar istemeyen bakmaz.. Ben de durumlara bakarım ne yani onlara karşı duygum olduğunu mu gösteriyor ? Bence sizin egonuz biraz şişmek istiyor ve aaaa adam sizden hoşlanıyor cevabı bekliyorsunuz ama bu saçmalıkta bir konuda hiçkimsenin sizin gibi düşüneceğini sanmam

Herkes bakmak zorunda değilmki samimiyet yoksa niye baklsn anında bakyr ne paylaşsam
benim telefonumda 900 kişi ekli
firmama bir kere gelen adamları bile kaydetmek durumundayım
gelenler de benı kaydeder rehberine

onlar da bana bakar
hepsi bana mi aşık:D

Ben evliyim
ben de onlarınkıne bakarım
aşık mıyım

rahatsızsan kısıtla madem
bana asık dıye dolanma bence
komik olur

Aman bunu işyerinde falan dillendirmeyin ya da evde eşinizin yanında ... olmadık yerde iş açmayın kimsenin başına

Özelse paylaşmayın
Yok hayır illa paylaşıcam derseniz kısıtlı kişilerle paylaşın ayarlardan
bu arada ben de durumlara bakarken otomatik kaydığı için herkese bakmış oluyorum doğal bu

Belki herkesinkine bakıyor, bazıları öyledir..

İmkanınız varsa, başka bir iş arkadaşınıza da sorun bu şekilde durum paylaşan, onlara da bakıyor muymuş...

Eğer bakıyorsa, rutin herkese bakıyordur, bakmıyorsa o zaman değişik bir şey düşünebilirsiniz belki.

Resmi kurum samimiyet yok ilişkiler çok resmi mesela müdür bakmıyor birçok kişi bakmıyor sadece o sürwkli bakıyor

Müdür bakmyr birçok kişi bakmyr fotolar özel sonuçta

ya arkadaşım ne kadar komik duruma düştüğünün farkında mısın üfürükten nem kapmayın Allah aşkına

Bu adam sana sırılsıklam aşık :sus:

Allah razı olsun konu sahibi bir saattir bu yorumu bekliyo şükür biri demiş :KK45:

gerçekten ne bekliyorsunuz bunu söyleseniz de ona göre yorum yapsak. ben kv ile küsüm onun durumlarına dahi bakarım. adamın size aşık olmasını mı istiyorsunuz? böyle bir beklentiniz varsa söyleyin bizde ona göre konuşalım ama saçma bir şekilde resmiyiz bakmamalı demeyin, bakar yani

:halay::rapci::KK60:

geçen de bizim müdür toplantıdaydı instagrama story attım hemen bakmış aman tanrım toplantı halinde bile benim ne koyduğumla ilgileniyo kesin bana aşık yok diceksiniz ama 30 saniye sonra baktı başka neye işaret ki bu

Whatsapp durumunun nesi özel. Siz zaten onu rehberinizdeki kişilere açık paylaşıyorsunuz.
Bizim kurumda da hiç muhabbetim olmayan insanlar bakıyor durumuma ne var bunda

Değişik anlamlar yuklemeyin

Merhabalar ben resmi bir kurumda çalışıyorum iş gereği herkesin birbirinde nosu kayıtlı ben evliyim iş yerinde benim gibi evli olan biri sürekli WhatsApp durumlarıma bakıyor foto paylaşsam sözler mutlaka hepsini kontrol ediyor yaptığı normal midir
Siz onun her paylaştığınıza baktığına neden dikkat ediyorsunuz ki?
Ben fark etmem bile umursamadığım biri olmadığı müddetçe kim bakmış, ne zaman bakmış.
Asıl sizde bişeyler var gibi geldi bana.

Back
X