Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok hoşsun :)Ben de rehberimde ekli olan herkesin durumunu izliyorum
Otomatik geçiyor zaten
Sizin durum normal değilse herkes beni kendisine aşık zannediyor olabilir![]()
Nasıl bir kafa yaşıyorsunuz siz böyle yaBelli ki benden hoşlndı
Tanıdıkça sever beni
çok da eski bir üye ama?ne kadar da trollsun
![]()
Özelse duruma paylaşırken kişileri sınırlayın.Özel değilse de bakmasında sıkıntı yok.Müdür bakmyr birçok kişi bakmyr fotolar özel sonuçta
Çok ahlaksızsınız, öğretmen olmanızdan utandım,, çocuğum olsa sizin gibi ahlaksız bir öğretmene düşsün istemem !Tanıdıkça sever beni
Ha şöyle niyetinizi baştan belli edin de ağız tadıyla linç edelim. Öbür türlü muallakta hiç hoş olmuyorTanıdıkça sever beni
karısının kulağına gitse sorun yok zaten.Karısının kulağına gitse ne olacak umrumda değil tek düşündüğüm acaba bu adam benden hoşlanıyor mu
merak ediyorum hem öğretmenlik gibi kutsal bir mesleği icra ediyorsun, hem aşık olarak evlendiğini söylediğin bir eşin var, hem de çocuğun. nasıl bir noktaya geliyor ki insanlar zıvanadan çıkıp bu hallere düşebiliyor. ne desek boş, canın m... olmak istiyor belli ki.Tanıdıkça sever beni
Karısının kulağına gitse ne olacak umrumda değil tek düşündüğüm acaba bu adam benden hoşlanıyor mu
Benden etkilendiğini düşünüyorum
Tanıdıkça sever beni
Özel fotoları duruma atmayın, herkes bakıyor, otomotik geciyor zaten. Bizim müdürde bakıyor bütün evli bekar arkadaşlar da, tabi duruma bakma alışkanlığı olan kişiler. Çokta garipsemeyin.Müdür bakmyr birçok kişi bakmyr fotolar özel sonuçta