- 10 Eylül 2011
- 5.614
- 22.510
- 598
Seninle sevişmek istiyor bence de yoksa kim kimin durumuna bakar ne ayıp ajdldlfşBuraya konu açtığımda şüphelendiğimi yazdım zaten şimdi de kesinleşti herkes öyle bir şey yok dedi
Amerika başkanı dahil herkesi devreye sokun bir erkek tarafından mesaj almissiniz.Kızlar ne yapaym benimle diyalog kurmaya çalışıyor
Cevap vermeyin.Kızlar ne yapaym benimle diyalog kurmaya çalışıyor
Valla ben evli barkli gece gunduz demeden bakiyorum eger buna anlam yuklenecekse hem ben yanmisim hem ne mutlu bana gecenin bi yarisi durumuma bakanlar vardemek ki bundan sonra birilerinin story , durum vs. bakarken iki kere düşünmeliyiz çünkü karşımızda ki psikopat çıkıp olaya farklı anlamlar yükleyebilir.
Bende şokMerhaba kızlar konuyu açarken herkes epwy olumsuz yorum yapmştı adam birkaç gün önce bana mesaj attı günaydn naslsn ne yapyrsn ben şok oldm
İkimiz de birbirimizin evli olduğunu biliyoruz neden böyle davranıyor mutlaka bütün durumlarıma bakıyor özellikle paylaştığım fotolara gece bile olsa bakıyor iş gereği rwhberinde herkes var herkesin durumuna ayrı ayrı baktığını da sanmyrm
O nasil oluyor kendini gizlemek..yani durumlarina baktigimi karsı taraf görmeyecekZaten millet baksın diye paylaşıyorsunuz, elbette bakması normal. Konuda bakıp hemen yorum yazıyor diyeceksiniz zannettim ben de.
Ben de listemdeki herkesin durumuna bakarım. Benim durumuma da WhatsApp ı aktif kullanan herkes bakıyor. Hatta şu an düşündüm de evli iş arkadaşlarım da var içlerinde, hatta yorum bile yapıyorlar bazen. Şu ana kadar bir kere aklıma kötü niyet gelmedi. Bu kadar yabani olmasanız mı acaba.
Bu arada çok yakın bir arkadaşım da herkesin durumuna bakıyor ama kendini gizlediği için kimse baktığını bilmiyor.
durum gizlilik ayarindanO nasil oluyor kendini gizlemek..yani durumlarina baktigimi karsı taraf görmeyecek
Ss atmadan inanmamMerhaba kızlar konuyu açarken herkes epwy olumsuz yorum yapmştı adam birkaç gün önce bana mesaj attı günaydn naslsn ne yapyrsn ben şok oldm
Ben değil ama yakın arkadaşım görünürlüğünü kapattı, böylece durumları da görmesine rağmen görüldü bilgisinde kendi gözükmüyor.O nasil oluyor kendini gizlemek..yani durumlarina baktigimi karsı taraf görmeyecek
Ben de konu sahibinin ve dolayısıyla konunun normal olmadığını düşünüyorum. Biri durumlarıma bakıyor bana ilgisi var bence diyor, yorumlar üstüne gidince birkaç gün sonra ben size demiştim ilgisini belli etti diyor(mesaj atmış) kendini haklı çıkarmak için.Ss atmadan inanmam
Ciddi ciddi şizofren olduğuna inanmaya başladım
Ya orda şu kisilerle paylaş ya da şu kişileri engelle var benim demek istediğim..durumuna bakacağim ama karzı taraf baktığimi göremeyecek..durum gizlilik ayarindan
Ya orda şu kisilerle paylaş ya da şu kişileri engelle var benim demek istediğim..durumuna bakacağim ama karzı taraf baktığimi göremeyecek..
Mavi tiki kapayin o zaman göremez karşı tarafYa orda şu kisilerle paylaş ya da şu kişileri engelle var benim demek istediğim..durumuna bakacağim ama karzı taraf baktığimi göremeyecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?